härlig dag

Har vi haft idag vi åkte ner på stan jag o Charlie och mötte upp mamma.Åt glass och gick runt och tittade,jag fyndade på erikshjälpen,alltid lika kul :-) Det var ju tydligen motorcyckelns dag idag vilket jag inte hade nån aning om så det var lite folk på stan kan man ju säga ;-) Det kom ja..hundratals motorcycklar på led och vi ställlde oss så precis så Charlie fick se alla som kom förbi och han bara gapade hahah. han gillar motorcycklar min lilla pojk :-D
Nä bilder kommer.






och så mina fynd fick båda för 100 kr precis .-)







ha det gott i lördags värmen för det ska jag!

mammas!




                                                                  ♥   ♥   ♥


datorn är kvar

ett par dagar till om man har tur ;-) Shiit redan varmt ute :-) Jag och Charlie ska ta oss ner på stan måste köpa en keps till Charlie,helst en "Emil keps" som han hade förra året så får se om man hittar en sån. Ska möta mamma också.
Inatt drömde jag en massa tok uscha bara obehag.

Ledig nu fram till tisdag då jag har en natt måste ju erkänna att det varit väldigt skönt att bara ha en natt åt gången oj oj. Men efter 15 juni blir det som vanligt,det är så svårt att sova på dagarna bara när det är sommar därför skönt med en natt så har man ingen press att sova inför nästa natt :-)

Jag vet inte alls vad jag ska skriva om tomt..

nä jag jag tar mig ett ryck istället.

sol kärlek och vänner!

tatoo fin väder dr. john

Nu är lillen hemma igen och jag har sovit fyra timmar efter att ha jobbat natten men det är lugnt man vill ju inte sova bort en fin dag och så har jag ju ingen till så :-) Fast vad vi ska hitta på vette fan? man lär väl ta sig ut iaf :-)
Fan jag vill tatuera mig..har en ide men vet inte riktigt..bara en text jag ska sätta på foten eller benet mm får se en liten en blir det isf. Ska ringa Camilla så får hon kolla med killen som skulle göra sist men det blev ju aldrig av. Jag ska skriva Al Green
hahaha nä! lyssnar på honom nu Al my man.
Charlie kom nu och sa att han var trött så då sa jag men då går vi och vilar då. Men då var han inte trött hehe. Ja iaf så skulle jag säga: men vi provar och lägger oss i sängen så får vi se om John Blund kommer. Men det blev: Vi provar och lägger oss i sängen så får vi se om Dr. John kommer. hahaha jag hade skit kul åt det men säkert bara jag som tyckte de va kul haha.

Nä nu ligger han i soffan iaf,han bäddade ner sig själv :-) Det hade gått jätte bra sen igår hos David iaf :-)

nä vad ska man göra,duscha kanske så man kan ta sig ut när lillen vaknat.

-------------------------

idag har jag haft en ganska bra dag :-) Jag mår bra idag :-D Jag är expert på att ta ut oro och ångest i förväg och när jag mår riktigt bra så känner jag ofta det inte funkar så då söker man sig till ångest stress eller oro..sjukt? ja jag vet! Nu säger jag ju inte att jag alltid går runt och mår skit nej så är det inte men ja ni kanske fattar?
Idag har jag bara tänkt nej nu nu är det bra njut av det istället för att låta annat skit tränga på.

Charlie var lite ledsen förut när David hämtat honom på dagis han ville hem sa han flera gånger..huga lillen. Jag ville bara rusa dit eller be dem komma hit men det blir ju fel det med..Det är jobbigt detta såklart för lillen han är ju förvirrad men det kommer ju att ge med sig,hoppas natten går bra för honom mammas hjärta.Det är svårt det här man vet inte riktigt hur man ska hantera det. Men jag tror ju också att det blir väldigt förvirrande för honom om jag är där med honom eller om de kommer hit iaf i början. Han måste vänja sig nu med att mamma bor här och pappa bor där. Sen självklart ska vi kunna gör saker tillsammans med Charlie vilket vi absolut kommer att göra också men just nu i början kanske det är bäst han vänjer in sig..ja svårt som sagt men det blir nog bra. Imorgon kommer han hit iaf :-D

nu ska jag surra med Emma på msn sen göra mig klar och åka till jobbet! ha de!

dagen och natten blir lång

Igår lämnade lilla Saga detta liv ♥ Jag skulle åka med henne men kände att det blev allt för jobbigt så David tog med henne och åkte..efter pussar och kramar från mig och Charlie (Charlie förstod väl inte riktigt men fint att det blev ett farväl ändå ♥ ) Senare på eftermiddagen så gick jag själv och begravde henne under ett fint träd. Ozzy går runt och letar efter henne lillbubben..

Camilla kom förbi igår så då åkte i ner på Vera och åt pizza med Charlie sen blev det kaffe och prat fram till halv tolv då hon åkte hem, för mig hade hon gärna fått sova över ;-) Men hon skulle tillbaka med bil så. Nånting jävligt skumt lite äckligt hände igår när vi satt på balkongen. Charlie sov och jag och Camilla satt som sagt på balkongen då vi båda hör hur hur någon öppnar ytterdörren men stängs ganska snabbt igen. Balkongedörren åkte upp av korsdraget. Ganska försiktigt öppnades den och stängdes..ihhh. Jag blev skit nojjig, ringde David för att kolla om det var han som varit där haha inte för att jag tror att han skulle öppna och bara dra haha men ja. Sen fick Camilla gå runt och kolla i lägenhetn så ingen gömt sig nånstans. Nä dörren får börja vara låst hela tiden,,När Camilla hade åkt så bar jag in Charlie i min säng och somnade då ganska bra :-)
Nu är lillen på dagis vi sov ända till halv åtta imorse så det var bara att klä på sig och vandra iväg. David hämtar honom idag på dagis och har honom inatt eftersom jag ska jobba natten. Huga.
På söndag ska vi cirkus hihi mamma som fixat biljetter billigt shit det kommer nog lillen tycka om :-) Först på dagen blir det fika i en park med mamma bröder och barn och eftermiddag cirkus så det blir en fin dag :-)
Nä ska väl dona lite för dagen sedan ska jag vandra bort till sjukhuset med David ska köpa en ny tavla att sy för natten :-)

dansa!

morgon

Sov min första ensamma natt igår på läänge men det gick bra. Kvällen var jobbig, så skönt när Charlie somnade och man fick släppa lite på det jobbiga. Charlie frågade efter pappa när han skulle sova men vi ringde och sa godnatt sen somnade han fint :-) Davids mamma ringde igår och skulle höra hur det var med Charlie och jag sa att det vara bara bra,lite jobbigare för mamman och pappan sa jag. Och ja då sa hon, ja detta är det största misstag ni gjort men men det är upp till er..ja då fick jag ångest som fan efter det.
Sjukt förvirrad är jag men men det visar väl sig,min största rädsla är att David ska börja må dåligt och ta ett återfall av något slag..

Klockan tre åker Saga..♥


fan

det här är jobbigt..

bloggning

igen sitter här med kaffe och lyssnar på Eric Clapton ska åka och jobba om en timme,hoppas på att natten ska gå bra men nu är det ju iaf ljust ute vilket underlättar :-) Jobbar även torsdag sen ledig vad jag vet fram till sommar vic börjar 15 juni. Vi pratade lite förut om hur vi ska lägga upp det med Charlie den närmsta tiden..känns jävligt sjukt. Men han sover iaf sin första natt hos David på torsdag sen är han hos mig över helgen och David tar han väl nåt under veckan sen. Ja det får inte blir för hattigt heller men shiit att vara utan Charlie en vecka nej nej. Nä blir inge varannan vecka grej,det går inte heller eftersom jag jobbar som jag gör. Ja vi löser det eftersom,sen får man väl se vad det blir till hösten med jobb o allt. Jag menar inte som att nej David får inte ha honom en vecka utan vi ska lägga upp de på nå annat sett som funkar bra för oss båda. Jag skulle aldrig neka David att ha Charlie.

Nä nu ska Charlie ha sina ögon och öron droppar,ja han har öroninflammation och ögoninflammation..Han fick inge pencilin denna gång för att han är över två och fått så många pencilin kurer. Men ikväll har han varit pigg och inte klagat på öronen på två dagar så hoppas hoppas att dessa droppar tog bort inflammation!

ha det gott! galet var det ja!



spis spis

gammal spis





ny spis :-)



lite skillnad va?

det går undan

Idag har det hänt mycket eller ja känns som så iaf. Fått klarhet över mitt sommarschema och det verkar rulla på så att det ska gå runt ekonomiskt i sommar :-) Om en stund ska jag få en ny spis :-) Den jag har är 27 år gammal haha den jag får nu för 700 kr är 7 år gammal :-)

Krisse har hjälpt David med de sista kartongerna och en del möbler så nu är det bara kläder som ska upp till lägenheten vilket Davids mor hjälper till med imorgon.

En tid för Saga (min katt) är bokad på onsdag...känns jätte jobbigt..Men hon är åtta år gammal och har pissat sönder allt för mycket för mig..har velat fram och tillbaka med detta i flera år nu och provat det mesta men men..Så på onsdag åker lilla Saga till katt himmlen..♥

Imorgon flyttar David...

det är  jobbigt nu men det kommer bli bra vem vet vad framtiden har att utvisa...

har väl datorn nån dag till men sen blir det paus i väntan på ekonomi för en ny.

ta hand om varandra! lev galet ibland!

Never trust a women

never trust a women who loves the blues

hämtat paket från ellos

Alltid lika kul och denna gång blev jag faktiskt nöjd :-)

Det var 70 % rea på det jag köpte :-D



skor 79 kr




klänning 119 kr ser mycket genomskinligare ut än vad den är men går ju alltid att nåt under oxå :-)

...................................................................................................................

                                                                         

...*...*...

ja lillen är sjuk och mamman har ångest..om två dagar flyttar pappan. Men allt blir bra allt blir bra.

Blir förmodligen inte så mycket bloggande framöver,datorn tar David med sig så får se när man införskaffar sig en ny,

Förhoppningsvis tar det inte allt för länge..lyssnar ju på all musik i stort sett via datorn så blir lite jobbigt.

Nu ska jag mysa med min sjuke son ha de gott!


grillning

Vi tog oss iväg och grillade hamburgare och korv även fast vädret inte var det bästa men det var mys ändå :-) Bilderna får tala för sig själv :-)

























mamma var med också men hon kom inte med på nån bild märker jag nu hehe. Även Figge och Johanna kom förbi med en stor termos kaffe gött gött

*.....*.....*......*....*

Idag blir det grillning med mamma bröder och barn :-) David ska få sina möbler körda idag till lägenheten,han har haft lite flyt genom att få soffa,vardagsrumsbord,dubbelsäng+ sängbord, tv,kaffebryggare+ annat porslin osv. Och som tur har vi ett köksbord med stolar i förrådet,tv bänk och annat som behövs. Ibland har man tur :-) En väninna till Davids mamma ska flytta ihop med en karl och David får därför dessa saker som även en del är efter hennes son som ska flytta och plugga nånstans om jag minns rätt. Ja...

Imorn ska jag till birsta med Sara måste köpa nya tallrikar och så,David får de vi har här. Har sagt det förr och säger det igen detta känns helt sjukt,,Det var ju inte såhär det skulle vara..men men livet tar ibland oanade vägar och jag tror på att det finns en mening med allt. Igår när vi var upp till lägenheten så var Charlie med och jag stod och satte in lite sängkläder i en garderob så hör jag Charlie, det här är mitt rum! Det här är pappas rum! Är det här mammas rum? huga det gjorde ont i mamma hjärtat då..Men han har två föräldrar som älskar honom över allt annat och han kommer alltid få känna vi finns där för honom båda två.
Som Davids mamma sa: jag är inte dugg orolig för Charlie,han har två super föräldrar! :-)





rädda vargarna






charlies nya favorit


jag slår rekord det blir ett fjärde inlägg

om så ett kort men ändå..Var så ledsen förut och allt kändes så sjukt jobbigt och mitt i detta ringer Sara som på beställning och fick mig på andra tankar,tack gumman!   ♥ vad vore livet utan vänner ♥

fan...

tredje inlägget idag..måste bara skriva av mig lite..usch jag är så ledsen nu. Detta är så jobbigt och de allra jobbigaste är för mig att se/tänka att jag gör David ledsen..det gör så ont i mig. David är ju verkligen den finaste jag vet på så många sett och vis. Det blir en jobbig tid framöver...fy fan för detta..

mammas hjärta

Charlie sa aldeles precis

Jag: Charlie nu ska vi snart gå till dagis

Charlie: Ja äta macka föst

Så är jag på väg ut köket

Charlie: Mamma

Jag: Ja

Charlie: fin i hårlet

Jag: är mamma fin i håret?

Charlie: ja mamma fiiin


Han kan då förgylla min morgon mammas prins!



morgon

Sitter här med mitt kaffe och har kollat  bloggar :-) Ska snart göra mig lite klar och gå med lillen på dagis. Inatt har jag bara drömt tok när jag väl lyckades somna..usch vaknade med ångest. Det börjar ju som sagt dra ihop sig och jag känner ångest och lite panik över detta som sker..men det är väl bara normalt...Jag känner mig så ledsen över detta. Men vem vet vad framtiden har att utvisa. Gruvar mig så inför dagen då allt ska flyttas,shiit..

Ikväll är grovsoprummet öppet iaf så nu ska det slängas saker,hela balkongen är fylld med skit som ska slängas ska bli skönt att få bort allt så man kan börja göra lite fint där. Måste införskaffa mig lite blommor,se om jag har nån matta jag kan lägga ut hitta en duk ja det blir nog bra.Blir ju lite som ett extra rum på sommaren :-)

nä klockan drar iväg ska göra mig klar,vill säga ta på mig nå kläder sätta upp håret :-) Måste ju säga att det är grymt skönt att ha dagis så nära. Ta hand om varandra,lev erat liv,följ era drömmar och tänk positivt!

puss o kram

idag har man haft fullt upp

Först var jag iväg och handlade med Krisse (mat) så skönt att få fylla på i kyl och frys när man har det i stort sett helt tomt!
Sen var det hem och iväg på utvecklings samtal på Charlies dagis,allt vara bara bra där :-) Så kul att höra om hans framsteg enligt dem osv. Sen kom Davids mamma på besök efter det och sedan har jag tvättat fram till nu och även gått igenom och packat lite gardiner,sängkläder osv till David. Imorgon får han nycklarna och den 26 sätts elen igång så ja..om en vecka ungefär är man inte sambo längre. Det är skumt det här..för ett halvår sen planerade man bröllop och nu är det såhär. Men det är ju inget som bara hänt över en natt, det är jag som kommit till insikt om vissa saker och detta känns som den rätta och enda lösningen. Att det är sjukt jobbigt..ja det går ju såklart inte att komma ifrån. Kommer nog att bli en hel del jobbiga ensamma kvällar med gråt och tankar. Men det ska bli bra,jag kommer nog på sikt att må bättre på många sett och vis! Det är min tur nu! ;-)

Åh har så mycket jag känner att jag måste göra papper som ska fyllas i,saker som ska gås (är det ett ord haha) igenom men en sak i taget. Har sjukt svårt att varva ner. Helst vill jag göra ALLT nu samtidigt.
Nä diska ska jag göra iaf så ha de gott!

.........

Nu har David skrivit kontrakt på sin nya lägenhet..jag lyssnar på Lionel Richie..

....*...*....*...





Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig till slut
Men hur säger man till nån att här tar vägen slut
Och hur säger man till nån att hjärtat längtar ut

Ref:


Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl
Om du ser mig i ögonen så säger dom
att vi kan bara vara dom vi är
så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl

Här är din drottning utan krona
Likgiltig och trött
En sorglig figur, som du aldrig riktigt mött
Och när jag ser mig över axeln på åren som bara gick
Ser jag allt som gick förlorat men också allting som vi fick
Och vad säger man till nån som vill börja om igen
Då det redan är försent, då man redan är på väg

Ref...

Jag tvår mina händer i kärlekens namn
Du kan vinna allt, du förlorar ibland
Men vägen som vi färdas på, den leder,
den leder ingenstans

Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl
Om du ser mig i ögonen
För vi kan bara vara dom vi är
så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl











....*........*........


förkyld

är  vad jag är..usch..inge skoj :-(  Beställde hår igår tänkte bra att ha hemma tills det aktuellt igen men när jag får min orderbekräftelse så står det jag beställt 10 paket när jag ska ha 5 haha. Fick ringa nu och tjejen jag pratade med skulle ringa ner till lagret nu och försöka fixa till de..hoppas det löser sig ja annars får man väl skicka tillbaka men känns bara som ett jobbigt projekt. Drömt massa tok inatt huua..Imorgon ska David skriva kontrakt på lägenheten..de krävde ett intyg på att han är drogfri vilket han skulle få imorgon från beroende enheten så när det är klart skulle han få komma in och skriva kontrakt..mmm..detta känns mycket skumt måste jag säga..
Jag vet att jag gör rätt men det känns ju såklart..det blir nog bra..

lill gubben igår Charlie asså (haha) satt och kollade på One three hill med mig och på slutet var det ett sorgligt farväl på en flygplats och Charlie blev helt förstörd. huga

Charlie: mamma pojken är ledsen

jag: Ja pojken är ledsen men han blir nog glad igen sen

Charlie: mamma mamma pojken är ledsen (här börjar Charlie få tårar i ögonen)

Jag. ja gubben men det blir bra,han blev ledsen för att tjejen inte ville åka flygplan med honom

då gick Charlie ut i hallen och började snyfta och säger pojken är ledsen

Men huga mammas hjärta,jag förklarade  att alla blir ju ledsen ibland även Charlie och jag och pappa osv
Det tog en stund att han kunde släppa att pojken på var ledsen men det blev bra efter massa bus i soffan huga mammas älskling!

nu blir det röjning i vanlig ordning sen soffan..ha de gott!

fredag kväll

va mycket trevligt med bror vi gick även ut en sväng och träffade lillebror :-) Här kommer bilder.




















go kväll

Väntar på att Tobbe ska hämta mig och tänkte under tiden visa vad jag sydde/fixade härom kvällen.
Jag har en top/tunnika ja eller vad man ska kalla det som jag aldrig användt för att jag inte gillat att det lite vidd nertill så då kom jag på att den skulle passa bättre som kjol. Och så har haft ett par hängslen här liggande länge,hänglsen man måste fästa med knappar. Så då tog jag knapparna av en gammal kofta jag aldrig använder och sydde fast dem på min nytill fixade kjol och jag satte på hängslerna. ja så såhär blev,ska ha de  nu ikväll:-)

     




ha en mysig fredag min ska bli riktigt trevlig :-)


ny dag fredag

Igår var vi på Charlies dagis på städ-fixa-dagis-gården-dag, fanns en hel del som skulle målas,rensas grävas och osv. Jag rensade en "rabatt" ja en grej där det ska sås grejer sen. Och så grävde jag bort en massa gräsmatta. Sen bjöds det på grillade hamburgare var där mellan tre och efter sex nån gång gick vi hem om jag minns rätt. Trevligt? ja det var det :-) Idag ska vi ner på stan måste handla lite mat och köpa lite vin. Ska hänga med Tobbe ikväll(bror) dricka lite vin lyssna på musik ja blir trevligt.

På tal om nå helt annat så var ju David o kollade på en lägenhet och allt var som det verkade stort sett klart att han skulle få den men nu har han väntat i snart två veckor på ett besked han har ringt ett antal ggr och fått höra att kvinnan i fråga ska ringa upp. Fanns lite saker hon måste kolla upp..Ja så ringde han igår igen efter att ha blivit lovad att hon skulle ringa dagen innan. Ja då säger hon, jo den är ju reserverad för dig men med tanke på din bakgrund så måste jag kolla massa saker..Och får du nu denna lägenhet så ska du veta att vi har ögonen på dig och gör du nåt vi inte gillar så åker du ut direkt! Och det kanske inte är så kul?

va fan!
 
David hade en lägenhet där för några år sen och hade då soc som hjälp till den, Han var under denna tid drogfi vilket han varit de senaste fem åren. Ja jag vet inte om soc eller så informerat dem då ang hans bakgrund och att de finns kvar hos dem ja nåt sånt måste det ju vara. Även jag bodde ju den  lägenheten under ett par månader och när jag sedan blev gravid så skaffade vi denna på luleåvägen. Iaf under den sista tiden vi bodde där så hade vi en psyko granne under oss,en äldre utländsk kvinna. Vi fick två klagomål för spring i trappen! Under denna tid var jag gravid och det enda jag gjorde var väl att tvätta gå till och från jobbet ja det vanliga. En dag när jag kom hem från jobbet så öppnade kvinnan sin dörr och stirrade på mig genom en springa. Jag gick upp för trappen och väntade ett tag innan jag öppnade min ytterdörr och vad händer inte då..Jo kvinnan kommer springande upp för trappen och får syn på mig (hon ville väl kolla vilken dörr jag in i) Jag frågar henne Vad vill du?? då springer hon ner igen. Två dagar senare kommer ett klagomål från bostadsföreningen ang spring i trappen! SJUKT! ja iaf pga av denna sjuka människa så har ju David två "prickar" på sig som nu också hänger kvar och gör det svårare att få lägenhet..helt sinnes!

Vid första gången han ringde om denna lägenhet han nu söker så frågade hon ju även då hur det var nu med allt. David sa ju som det var att han varit drogfri i många år och att han nu har en son som även han kommer bo där ibland. ja att allt är ok. Men detta kan man inte alltså lita på??? Ska man för att man har ett trassligt förlutet alltid vara stämplad?? Ska man inte få en chans?? GUU jag blir såå arg när jag tänker på detta! Varför ta ut nåt i förskott på grund av ett trasligt förlutet??
Äh fy fan!!

jag börjar min dag med denna




Kung låt detta! Jag tycker ni börjar eran torsdags förmidda med denna gärna en dans också!


Cause we are the party people night and day,living crazy that´s the only way



ahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hej hej

japp nu var det lösen igen då :-)

igår var en trevlig dag som började jobbigt,hade ju jobbat natten och vaknar på världens dåligaste humör. Less arg frusterad..ja allt möjligt. Men sen kom Tobbe med barnen (david och Tobbe var ut med hundarna) Och även Camilla kom med Meja och Ida :-) Så det var fullt hus :-) Och alla var glada haha Nä men det var skönt att det hände lite grejer man kom på helt andra tankar. Meja och Charlie tog ett bad tillsammans och jag filmade en skit söt snutt med dom :-)

nä vet ni vad här kommer lite bilder.


    






just ja jag har klippt mig också..var såå slitet men nu kan man ju iaf ha de utsläppt..raaaaa i said raaaa.

lösen

ok nu har jag kollat runt vilka som skulle ha..hoppas jag inte glömt nån nu då..ah blir väl ikväll eller imorn men ja jag skickar mail.Och hoppas nu att jag har allas mailadresser haha
det löser sig :-)

ha de gott

lösen

nä nu blir det lösen ska bara försöka komma ihåg vilka som skulle ha :-) Får kika runt längre bak och se :-) Hoppas bara jag har allas mail adresser ja det löser sig! Så imorn kväll kanske är det lösen

ha de gott!

morgon

Skit seg imorse ville inte kliva upp och anledningen till det var nog till största del att jag bestämt mig för att sluta röka eller iaf att i första hand dra ner en massa,så nä det är jobbigt att kliva upp när man är sjukt röksugen..tog en snus :-)
Ska först ha en gräns på tre om dan,ja jag vet att man bara ska sluta men jag klarar inte det. Eller det gör jag säkert men nä nu kör jag på detta till att börja med. Så önska mig lycka till! Ny frächare,friskare Hanna ska det bli!

Köpte en ny dammsugare igår,så snart ska det städas här:-) Varit utan sen i fredags då den började brinna haha eller var det i torsdags ja jag vet inte.

Angelica, ja Sara berättade om iden låter skit kul tycker jag! det kör vi på :-D

Inatt ska jag jobba,funderar starkt på att gå tillbaka till städ i höst fram till att jag ska börja plugga. Vill ha lediga helger och "vanliga" arbetstider känns lättare när man blir "ensam" framöver. Ville ju bort från städet men det funkar så länge jag har ett annat mål framför mig. Vilket ju är att jag ska plugga till behandlingsassistent när det kör igång nån gång nästa år hoppas jag på.

nä nu ska jag ta ett ryck! ha de gott

besök av Charlotte och Celine

Lill tjejen hade blivit stor sen sist jag såg henne men då var hon ju bara ett par veckor :-) Charlie blev till sig och Celine fick många pussar och kramar :-)












hehe mycket stolt Charlie som fick hålla om lille Celine :-D

Söta!


ahh

Rastlös är jag sitter hos mamma och ska senare bort till Sara när hon ätit och så..en timme kanske. Jag hatar när rastlösheten sätter in. Blir speciellt såhär när jag ska på nåt partaj är klar typ tre timmar innan man ska åka sen går man och vankar och till slut öppnas en öl aldeles för tidigt hehe,behöver jag säga att jag sitter med en öl nu..lyssnar på lite blues så ja det kan ju låta trevligt. Men denna rastlöshet inombords kan ju ta och försvinna. Jag har iaf mer koll på alkohlen nu än förr huua,visst kan det ibland bli för mycket men inte alls som förr. Shiit vilka grejer man hade för sig då ramla på stan bla och slog huvet så ett par skjutsade hem mig och David fick hjälpa mig in ja..ångest..ett antal gånger man vaknade i hallen på morgonen och fatta ingenting. Men alla har vi gjort våra grejer kanske inte alla som vågar berätta om det öppet..jag har en hel del i mitt förflutna inget jag är stolt över men inget jag inte står för heller. Att dricka när man mår dåligt är ingen bra lösning och det har gjort allt för många gånger vilket bara resulterar i mycket sämre mående och mer ångest..Efter att jag fick Charlie blev det av sig självt att man lugnade ner sig rejält,visst jag är fortfarande crazy osv. Jag tycker om att festa träffa människor dansa och ha kul och det är inget jag skulle ge upp bara för att jag fått barn,jag är ju fortfarande Hanna och Hanna gillar skoj haha. Förstår inte intställningen vissa kan ha att efter man har fått barn så är det slut på fest och skoj. Javisst tycker man inte att det kul längre så självklart men just att släppa en del av sig själv bara för att man får barn..ja ni kanske fattar? Nä jag resonerar så att mår jag bra så blir jag även en bra mamma till Charlie :-)

oj oj vilket alvarigt inlägg detta blev då haha

ska ta och surra lite med mor ha de gott!

lejon nojja

Jag känner mig som ett lejon i utsläppt hår (tycker jag ser ut som ett lejon) haha nojja


                                                    




                                

En av de första blues låtarna jag föll för..sen var jag fast


kväll

gokväll..ja det känns som en go kväll faktiskt på är bra humör (trots dagens morgon utan kaffe och eld ur uttag)
Jag och Charlie dansade lös här förut till Michael Jacksson och WMCA så jag var helt slut härligt härligt.när David kom hem från promenad med Angel så rycktes han med i dansen han med haha:-)

Imorgon fyller kära mor år så då blir det tårta och mat där,sen vidare för min del till Sara för mys pys med öl  osv osv
men som sagt ingen utgång.

Ska försöka ta mig till Lotta nästa helg,va fan allt går att lösa :-) så Lotta räkna med mig :-)

Jag är mycket sugen på choklad..

gonatt


vad är det som händer?

Nu dog dammsugaren! Inge kaffe och ingen dammsugare!! Vad ska jag nu fördriva dargarna med??!! hahaha

Asså det hade kunnat sluta illa detta jag dammsög i köket och den slutade funka så jag gick ut i hallen för att kolla sladden ja då rök det ut uttaget och det slog gnistor och brann lite! va fan! slet ur den fort som fan iaf..shiit..

Nä njurundaskogarna här kommer jag!

kaffebryggarjävel

Den har gått sönder och nu! Behöver jag säga att det är smått panik för mig,..klockan är åtta och jag behöver kaffe som aldrig förr! ah va fan

jaja bara att köpa en ny då,vilken tur att man har så mycket pengar!...

nä jag följer med Tobbe ut i njurunda skogarna och kör en In to the wild grej..lets burn our money

Willy DeVille - it´s so easy




gomorron

Precis lämnat lillen på dagis men måste snart tillbaka för jag glömde lämna hans överdrags byxor jaja det är ju inte direkt långt som tur är..
Inatt har jag och Charlie sovit hos Tobbe o Teres..gick inte att var hemma för David var helt galen..

hahahah nä! Tobbe och Teres skulle ut på nå skoj så vi sov över med Thea o Elliot så fick vi skjuts hem nu på morgonen :-) Idag ska vi tag tag i förrådet blev inge av igår åkte på birsta istället,köpte en cyckelhjälm till Charlie( som tyvärr måste bytas var för liten) och present till mamma också köpte jag en jacka på rea till mig själv:-)

 mörkare i färgen än på bilden.ja 200 kr iaf :-)

Fint väder idag,men efter förrådet har jag tvätt tid..får bli en sväng runt sjön iaf och mata fåglarna med Charlie kanske ja så får det bli.

nä dagliga städrutiner väntar på mig,ha de gott!

Riktigt mysigt och trevligt

På alla sett och vis var det igår på cafet där bröderna spelade :-) Mycket folk :-) Charlie var så nöjd och glad, vid ett tillfälle satt han och klappade händerna i takt till musiken hehe min framtida lilla musiker :-)
Man känner att man gör aldeles för lite,sitter aldeles för mycket hemma men blir väl ändring på det til sommaren skulle jag tro :-) Får se om jag tar mig till Lotta eventuellt nästa helg,måste få svar helt om när David flyttar och så han ska ringa idag. Det blir ju tajt med pengar så..
Fan jag har vaknat nästan varje morgon med ångest ett bra tag nu går över bara jag tar mig och upp och kommer igång men det är inget roligt uppvaknande..usch oh fy.
Idag måste jag/vi ta oss an förrådet..igen..kanske ska med Sara till birsta en sväng också ska köpa en cyckelhjälm till Charlie :-) Sen ska min cyckel fixas och en stol så kan jag och lillen ge oss ut på vägarna haha

Nä man får väl ta sig ett ryck! ha de gott

P.s Vickan hade en grymt fin jacka en blå..en sån vill jag ha!

Soffa?

Som det ser ut så får David lägnhet nu och flyttar i månadsskifet...mmm...livet kan ta oanade vägar ibland..Men men det blir bra det med!
Så tänkte bara säga att nån som har en soffa över till salu så får ni mer än gärna hojta till! :-D Är väl det i möbelväg som fattas..

Nu ska jag återvända till mina tankar och mitt städande

spagetti korv och Michael Jacksson

Igår blev det grillat till bone thugs idag blev det spagetti och korv till Michael Jacksson.

Lillen har feber :-( Så jag hoppas hoppas att han är pigg imorgon! Jag har sett fram emot att ta med honom för att lyssna på Tobbe o Krisse så återstår att se.

Livet är bra komplicerat ibland fast det egentligen inte behöver vara det,jag är expert på att krångla till saker.

Tänk vad mycket som ska hända som man inte har en aning om..och lika bra är väl det..

På lördag fyller min kära mor år och på lördag ska jag även på grillfest men nån krog blir det ej Nej tack damen!

Jag ska ta mig på en kryssning så man kan hänga lite med Håkan! het het het

hahahaha fy fan vad illa! Den karln har jag då ingen komentar om hahaha
'
nä ploppen lockar med ett glas mjölk sen sova ha de gott!

grillat

Har vi gjort,kyckling andra grillningen för i år :-) Gott var det,skit gott att göra sås till med creme fraiche och sweetchili thai sås (kall sås) prova de :-) Lyssnade på Bone thugs n´harmony kändes som riktig sommar,bone thugs är sommar för mig :-) Ja sista natten inatt nu för denna gång och jag inte säga annat än att det är jävligt skönt..

Sov hos mamma idag på dan och när jag åkte därifrån fick jag med mig en påse med diverse bad grejer så när David kommer tillbaka från promenad med Angel blir det ett varmt skönt bad för mig..lovelie!

Lillebror och Vickan hade fest igår och tok synd att man missade den,hade tänkt helt fel när jag fick datum och trodde jag skulle vara ledig men men det kommer fler tillfällen! På tisdag ska jag och Charlie och lyssna på Tobbe och Krisse som uppträder på ett cafe (kom inte ihåg vad det hette nu men det hette Breve..?? förut..) Ja klockan sju iaf så kom dit och ta en kaffe med mig :-)

Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe så var glada och ta hand om varandra!

...*...*....*...

Kom fram till igår att om inget annat sker så jag är ledig(arbetslös) efter denna helg i fyra..fem veckor! oj! Så alla som vill bjuda med mig på äventyr är välkommen med förslag :-)

Haha lillen aldeles nyss,stod och dansade till Johnny Winter med mormors solglasögon :-) Jag skulle filma men såklart var minnet i kameran fullt men ett kort hann jag ta iaf :-)

Jo just de, en skit gullig grej Charlie hade gjort på dagis här i veckan. Sista april var det för dom hade grillat hamburgare och korv ute och suttit på filtar och ätit. Iaf så hade en fröken stått vid sidan om och ätit då hade Charlie tittat på henne flyttat in sig och gjort plats och sagt till henne,sitt här :-) Så hon satte sig ner och efter en stund hade Charlie slut på mjölk och bett om mer. Då hade han tittat på samma fröken igen och sett att hon inte hade ätit klart och sagt, äta först,Charlie mjölk sen :-) SÖT UNGE!


Om ni undrar över lösen så har jag bara inte orkat tagit tag i det än hehe





Hemma hos mig just nu

   


 
( håller på att tvätta överdragen till soffan om ni undrar varför soffan ser så skum ut haha)

Själv har jag tagit mig ett glas saft och en bulle på balkongen :-)

vad cooola vi är då ;-) haha



Mycket fint väder idag! Inne för lunch och vila för lillen sen blir de ut igen :-D

RSS 2.0