ok en bild till visst är den fin???? hahaha




sitter här med sjuk son..dubbelsidig öroninflammation :-( men fick ett annat pencilin denna gång amimox som tro det eller ej går ner utan vilda protester och nära till tvång :-)

Imorn blir det första tiden hos psykologen..missade förra kom en timme försent så kan de gå. Lite nervöst måste jag säga men det ska nog gå bra..

Jag gjorde tatueringen hos Jack på Arahant (där även Monica jobbar nu :-) Riktigt nice var det fick t om höra freddie king hehe tack vännen att du stod ut så länge som du gjorde ;-) fast iof var du ju borta mesta delen av tiden hehe. Rekomenderas!

Redan sugen på nästa..som kommer bli något på foten..men vet ej vad än..hade funderingar förut på texten: Never trust a women who loves the blues. Men men känns som lite mycke nu när man har denna feta blues tatuering på underarmen så ja får se vad det blir :-)

Fan vad jag uppskattar mina vänner! Har jag ju såklart alltid gjort men nu när man gått igenom en del jobbiga saker så har man verkligen fått bevis på att de finns där för en! love u all! Har inte många nära vänner men hellre några få nära en massa ytliga eller hur! hehe

Charlotte har funnits där sen många år tillbaka men känns på något sett som att vi kommit varandra närmare nu mot slutet men är väl som sagt för att när man har det tufft så visar de sig vem som verkligen bryr sig (och det vet jag att ni andra oxå gör stort cred till er oxå) Ja skit samma det vill jag säga är tack dig til gumman för att du fått mig på andra tankar många ggr ;-)

Nu ska jag mysa med världens bästa charlie! som nu ska se spindelmannen!

puss o kram

min nya tattoo


Charlie har haft besök




Detta blir mitt fredags nöje...


Träffade en mycket skum läkare idag...berättar mer om det senare..han snacka på en hel del om sex kan jag ju säga..

ja..

Idag fick jag kallelse till psykolog för en första kontakt för bedöming och planering..oj oj..serious stuff. Fick fet ångest när jag öppnade brevet men men detta ska nog bli bra..galet jobbigt men bra. På fredag ska träffa läkare för uppföljning sen sist.

I helgen blir det lugnt med mys med lillen och china med Charlotte blir fint de:-) Förvirrad är vad jag är..måste reda ut en grej som gör mig yr..mmm..det har med en människa att göra så mycket mer säger jag icke här..jag vet, hatar när man är hemlightesfull bla bla men ja de som känner mig vet vad det handlar om.Kanske kommer det mer prat om detta kanske inte den som lever och läser får se..

just ja måste ringa min chef men ha de gott återkommer..puss

Min nya fina tavla




inte världens bästa bild men denna hänger nu i mitt vardagsrum den är ganska stor 90x90 love it!

nya underkläder är aldrig fel



lyssnanu på denna fina,Charlotte du kommer lyssna iaf ;-) Tack för idag fina vännen nästa helg blir det bio dejt :-)

RSS 2.0