Fortfarande utan dator.. :-(

Nåt skumt fel är det som ingen lyckas fixa..huuua..tråkigt! Är nu inne hos mor och skriver därför en snabbis.
jaja hoppas på att det ska lösa sig snart..seg idag..jag o david var ute och drack öl igår så nu ska snusa lite på Joesf som är här innan jag går hem och slänger mig på soffan igen

höres och synes! ha de gott!

saknar ni mig? :-)

Det är så att vi är utan dator för tillfället hoppas väl att få nån ordning på den snart! Nu är jag inne hos mor en snabbis men tänkte jag måste säga hur det ligger till så ni inte glömmer bort mig sen hehe ;-)

Vi synes och höres snart! Hoppas¨jag :-)


ha de gott mina vänner!

Party

Yes i lördags var det midda och party hemma hos fam. Soft :-) Monica,Sara;Robban kom på besök. Till middag blev det sallad..mycket gott var de :-) Sedan blev de Aveny för mig Sara och Monica medans David o Robban drog på O´learys.
hahah på vägen till aveny kände jag för att vara ful och chocka nån så jag stannade framför ett par folk och sa med en ful pose : We are gonna party toningt! Ohh yeahh! hahah Sara o Monica blev livrädd..haha kul att fula sig tycker Hanna :-)

Här hemma fick Robban iden att vi skulle ha ett grupp kort! hahahah jag döööööör! haha Så alla ställde sig framför soffan medans kameran fick stå på tvn och som ni ser på detta kort så hann inte david fram innan kortet knäpptes hahaha så fuuuuult Skämmigt värre!




jag ser jätte stor ut på denna kort! haha! hög gravid eller vadå? haha


Här kommer fler kort som får tala för sig själv :-)

              
Vilken blick haha

                     


                              
                                                                                                                kallt? hehe

                                 


                


ihhhhhhhhhhhhh


Min blivande make

                                          

IDOL



Jag har inte sett så mycke alls Idol missat av olika anledningar, men fick detta klipp av Charlotte nu på msn och tjejen är ju GRYM!!!

Dagens sms kontakt med Sara


Hanna: Vart är du din spjuver?

Sara: Det ska du skita i din jävla räv!

Hanna: Men nu,nu är det KRIG!

Sara:  Fuck you!

Hanna : SKIT FITTA!

Sara: Vi får se nu vad som kommer hända..!

Hanna: Akta dig du..för nu är jag på krigsstigen..jävla..


Vårat lilla öron barn

Dagen igår var man i full gång hela tiden,först förrådet,sen ner i tvättstugan samtidigt städa och plocka hemma, på kvällskanten fick jag ett ryck och fråga Charlie om han ville baka och det ville han såklart :-D Så vi bakade blåbärsmuffins med choklad märkte efter baket att Charlie var ovanligt grinig men ej varm..
Han somnade vid åtta och vaknar igen nio och skriker aj aj aj helt otröstlig lillgubben..Blir efter en stund kokhet och tar sig åt örat..Så natten som var har vi varit vaken i stort sett hela natten,ipren hjälpte inte mer än två timmar åt gången. Ringde på barn imorse som hänsisade till VC och fick en tid där kvart över tre! Hah jag var beredd på att springa dit! Men men det gick an under dan och vi som vi trodde fick veta att det öroninflammation,,igen..så nu pencilin

                   

                    Lilla sjuklingen ligger o kollar på bollibompa och som vanligt med handen  i byxan ;-)


storstädning/rensning!

Jag är klar med förrådet! Trodde det skulle ta typ två dagar medans lillen är på dagis :-) Satte igång nio imorse efter att jag lämnat lillen..och var klar..11. mmm man är nog en super kvinna ändå ;-)
Har även  varit ner till grannen med massa kläder,hoppas du kan ha/gilla nåt :-)


Nu ska jag vara en  riktig bloggerska och lägga upp före och efter bilder :-D


                                                   
                                                              FÖRE

                            Gick bara att öppna förrådet inget mer hehe




                                                                        EFTER
                                                    

En mycket skum sak som finns i vårat förråd är ett stort kassa/vapen skåp! Man ser kansten av det. Ingen som vet vad som finns i,finns inga nycklar. Har fått höra att ett par som bodde här då lyfte upp det med lyftkran för 27 år sen haha vilken grej..Nyfiken är man på vad som finns där..kanske ett lik..

haha

                                                                    

Ena balkongen fylld med allt som ska slängas..nästa onsdag när grovsoporna är öppet


ha de gott!

Glad

Idag är jag glad :-) Men tröött klev upp 6 med lillen sitter nu här med mitt kaffe för att undvika barnprogrammen haha víssa av dem kan jag inte med! Som Dora! just nu är det Elias rädningsbåten..no no. Dont like! Men Dora är värst! "ryggsäck ryggsäck" ryggsäck ryggsäck"  hahah fyyyyyyy

Idag ska jag börja mitt stora ( Paus..Charlie drar mig i handen och säger gååå)
Tillbax han ville ha sällskap till Postis Per,ännu en favorit ;-)

Jag iaf idag ska jag sätta igång med mitt projekt förrådet..huu..men skönt att få det gjort! Lär ju sätta igång så fort man lämnat lillen på dagis.

På lördag blir det Aveny med Sara och Monica,ska bli skoj så skoj :-)

Vet ni en sak? Jag håller på att länga ihjäl mig till Jul! Shiit vad älskar julen!  David därimot delar inte alls min glädje över julen..ja så kan det va..men några jular till med mig och vår familj så kommer han va fast ;-)

Och snart i okt drar jag till Lotta över en helg..på tiden! Och sen mina vänner efter det är det bara en månad tills AL GREEN jihhoooooo

nä ska man ta sig en dusch kanske.

Ha de gott!

If you dont digg the blues you have a hole in your soul...





Charlies ÄLSKLINGS låt :-D

Jens vila i frid vår vän



Har alltid tänkt på jens när jag hör Danzig..

Alicia Keys - Superwoman



Denna låt spelade Charlotte för mig och sa att hon tänkte på mig när hon hörde den :-) Ingen dålig komplimang :-)

Natten som var

Som vanligt sitter jag här med mitt kaffe innan jag ska iväg o jobba,har blivit min vana. Skriver jag inte själv så kollar jag era bloggar typ100 ggr haha

Ja natten som var gick bra ända fram till fem..då blev jag så sjuukt trött! Kunde knappt hålla ögonen öppna,allt bara flimra framför ögonen..hjälpte inte ens av att kliva upp,gå runt ja det som kan göras ;-) Tog även en koffein tablett men ICKE.
ja huua var hemska låånga minuter fram till att dagen kom kvart  i sju. Så när dagen kom ville jag ju bara ut i luften,kände att ja va piss nödig men tänkte äh vad fan! När jag börjar komma en bit mot bussen känner jag att jag håller på att pissa på mig,sådär jobbigt pissnödig som man blir när man druckit öl! haha Kollar mig omkring men finns ju ingenstans att pissa så ja tänker ah men jag får ta det, får bli en jobbig buss resa hem. Sitter och väntar på bussen (en kvart kvar) då jag känner shiiiit jag håller på att skita på mig! hahaha kan det bli värre! Funderade i alla möjliga banor hur jag skulle lösa detta,bussen kommer och jag tänker måste hoppa av i stan gå på nån toa och invänta nästa buss som går om en halvtimme..men va fan det kändes sjukt jobbigt TRÖTT som man var. Så jag höll ut hela långa fyran hem..haha ja guu snacka om jobbig morgon! Åt massa vindruvor drack massa vatten och tugga tugimmi hela natten så var väl allt de som satte igång  :-D Hoppas på en bättre piggare ja allt bättre morgon imorn!

ja men det var väl intressant att höra om min JOBBIGA morgon hahaha!

ha de gott!


LOTTA! ;-)



Janis Joplin Me and Bobby Mc Gee

Stolta föräldrar!

Charlie har nämligen kissat på toaletten nu på kvällskvisten! :-D

Inte intresserad av pottan alls men vll till toa ibland,och han till och med står! haha på en pall framför toa :-) Älskade lill bubben!!

tack hej!


ha de gott


fredag

Hallå! Fredag idag = jobba för mig..jobbar hela helgen känns sådär..men sen efter denna jobb helg är jag ledig i 11 dagar tills nästa pass! oj oj..Har fått gå ner i tid så måste ge mig på att ringa runt o se om man kan hoppa in lite nånstans emellanåt..Men denna månad ska jag unna mig denna ledighet..det får gå ändå. Jag brukart alltid fixa de,har koll på ekonomin,har blivit bra på de efter mamma ledigheten med tajt budget.

Har ju sytt en massa när jag jobbat natt (tavlor) men lessnat lite på de så har läst en massa men inatt ska jag ge mig på ett nytt projekt, jag ska göra armband och örhängen. Har köpt pärlor och tillbehör,hade även en hel del trä pärlor hemma så får se hur det går men kul i af :-)

Till veckan ska jag sätta igång med förrådet..som man aldrig har tid med annars..går verkligen inte att gå in,bara att öpnna dörren och då flyger det ut grejer..huua ja det blir ett projekt kommer att slänga massor! allt ska gås igenom så lär väl dona med det en två dagar medans lillen är på dagis.

Har plockat fram lite kläder jag kom åt idag till grannen,har tvättat de nu så hänger på tork. Kommer för bi med det nånting efter jobb och sovning osv

Mamma har sålt sin lägenhet nu..känns lite skumt man är ju uppvuxen där.Flyttade dit när jag var en månad gammal. En thailänsk familj som ska ta över nu och renovera om totalt! Hört om planerna och det kommer bli värsta lyxet där inne.
Men skönt för mamma att komma därifrån..mm..sitter bara ångest i väggarna där..
Så sjukt mamma berätta om två st som hon känner som varit hos mamma och som  varit rökfria sedan länge och båda hade känt att de måste röka och gjorde det..haha! Livsfarlig lägenhet,ångesten övertar! nä men vadå..haha

Ska få en köksoffa av mor till veckan som annars ska slängas,så måxte ha nytt köksbord mm kommer bli prima. Sen ska jag ta nån hylla som ska målas om osv till Charlies framtida rum.

jaja shiit vad jag babblar på haha, David och Charlie är inte hemma utan hos Davids mor så jag yrar iväg här med er jag :-D

Nu får det vara bra för idag   Ha de gott!!

*************

Precis hemkommen (eller inte precis nu ljög jag) Ja iaf så följde jag med Sara när hon skjutsade sin karl till jobbet,han jobbar utanför härnösand kör dumper (tro ja de va) Så svängde in på dollarstore på vägen hem och handla en hel del. Inte så jätte bra där ändå..mycket skrot..men lite kan man ju hitta :-) Blev en hel del till Charlie så blir som julafton för honom imorn när vi kliver upp :-)




Idag är det 5 år sedan Jocke gick bort..saknar honom mycket och tänker på honom ofta..♥ Ska tända ett ljus för honom sedan..



Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och plocka lite innan det blir sova av..mycket trött..

ha de gott och ra hand om varandra!



Blåbärspaj

Fick ett ryck och bakade en blåbärspaj med Charlie,han var så duktig så! Mammas stor pojk :-)
Det jag gjorde som var lite B vara att jag gav Charlie ett bad och satte på en nytvättad pyjamas innan baket! Det var ju smart..Mamman fattar ingenting..medans han satt i badet så sa jag sen ska vi baka paj..att jag inte tänkte längre då..jaja blev en dusch efter baket iaf :-)

      


Pajen blev väldigt lyckad och alla var MYCKET glada över det vid köksbordet!



             

Yes Charlie we did it!!

Ny blogg?

Jag funderar på att skaffa en ny blogg som enbart ska handla om rävar


jaha ja

* Om en timme ska jag åka och jobba..mmm..

* Bokat biljett idag till Lotta,hemresan iaf,fick den 125 kr inte illa pinkat (tåg) ska bli skoj!
 
* Jag vill ha en bärbar dator..give it to me!

 Jag känner mig mycket menlös måste jag säga så detta blir ett lika roligt inlägg som alltid..


Slänger upp nå bilder på Arvid o Charlie vettja :-)


     

Inte kan man tro att de är lika gamla?





hahahahah



ha de gott!


RSS 2.0