hahahaha

denna ligger på supersci´s sida haha jag dööör helt frälst Hanna (med en arm som ser enorm ut)


satans jävla ångest..

...

bilder bilder

hemma efter jul firande hos lillebror;Charlie sover sött och somnade nöjd och glad :-) Han har haft det fint vilket är meningen med denna dag :-)
























haha många skumma miner på bilderna :-) alla kom inte med på kort heller ser jag men men titta och njuuut

God jul mina vänner!













jag tog o köpte mig denna


bussen från mamma

igår morse på bussen hem från mamma så satt charlie i vagnen och bredvid honom stod en gubbe med sin rulator då uppstod denna konversation.

Charlie: Mamma de luktar bajs..

      Jag: Har du bajsat??

Charlie:
Pekar på mannen bredvid, Nä det är han som luktar bajs!

      Jag: öhrmm ja vi ska snart kliva av..


hahah

lite bilder

Tänkte måste ju visa den nya familjemedlemen Vinga :-)





och till sist..


      

fråga mig inte vem eller varför för det kan jag inte svara på men en typsik grej som kan hända en kväll på stan..

julen är här och lyser frid på jorden?

Hemma är jag idag och var även igår med vård av barn vilket nu påminner mig om att jag måste ringa FK. Charlie har dubbelsidig öroninflammation..:-( Snart är det jul och idag är det overkligt kallt! Tror jag o Charlie åker till mamma ikväll och sover där får panik på att bara gå här..Jag mår liite bättre! whiihoo vet inte om det är den antideprisiva medicinen men ja tackar och tar emot ett bättre mående :-) Har varit riktigt jobbigt en vecka huua men en biverkning på medicin oxå så..lite ångestdämpande så har det gått bättre iaf.  crazy hur det kan bli..väntar ju oxå på tid hos psykolog vilket kommer bli skit jobbigt tror jag men värt det i slutändan får man hoppas ;-)  Jag längtar efter Lotta! Snart är du där du här där du hör hemma min vän ;)

Lillen sover på soffan och jag får sms..oj oj.

Nä ett bad, man får passa på när lillen sover sött med lite egentid :-)

jobbigt besök

Nu har jag varit hos läkaren och jag kan lätt säga att det var nåt av de jobbigaste jag gjort..vilken grej trodde inte alls att jag skulle reagera som jag gjorde. Fick verkligen hålla emot för att inte "bryta ihop" det var lixom inga direkt ingående frågor heller men var väl bara det att prata med nån okänd om hur man mår..ja nu är det gjort iaf. Och jag har nu fått anti deprisiv (stavas?) medicin + ångest dämpande vid behov och en remiss till psykolog i kognetiv beteende terapi..shiit vad hände lixom? nä men det känns bra tror det kommer bli bra detta. Så jäkla less på att må dåligt så nu jäklar ska jag fokusera på att må bra! Ska på återbesök efter jul och terapin vet jag inte när det sätter igång riktigt men det känns som att de kvittar om jag får vänta ett tag jag har iaf tagit tag i saken och det är stort för mig. Ska väl ta fixa nån mat tror jag..men ha de gott och ta hand om varandra

väntar på buss

....


och lyssnar på denna fina..









Gomorron

Precis kommit hem efter att ha städat ica,ska bara ta ica nu på morgon tis,ons..i vanlíga fall drar jag vidare till smålandsvillan men men. Ja.. har inte mått nå bra alls och ska träffa läkare på onsdag så blir två lugna dagar fram till dess..hoppas det blir bra detta..Ångest är inte att leka med när det går överstyr..kanske ligger det nåt annat bakom oxå ja vi får se vad som händer hos farbror doktor. Idag ska jag ta det luuugnt försöka iaf ;-)

Har besök av två fina katter en vecka som strosar runt här och myser,ena sov mycket nära mitt ansikte inatt (Vinga) huga :-)

Nu ska jag väl ta mig lite kaffe och bädda sängen..jo sen ska jag börja läsa en bok jag lånade av Monica igår. Tack för Morran vännen! Blir ett litet leende när man går förbi kylskåpet :-)

barnvakt ikväll

och vi myser på :-)



MJ på youtube :-) allas favorit fint fint










morgon hos mor

Jag o lillen åkte till mor igår kväll och sov här,vi hyrde en film men jag slockande på soffan..som vanligt ;) Mår inte så bra men har iaf tagit ett steg i rätt riktning och beställt läkartid,känner att jag behöver nog någon att prata med. Något jag tänkt på i många men aldrig tagit tag men ja nu har jag ringt iaf alltid en början.

Ikväll ska jag vara barnvakt åt brors barn så det blir till att mysa på med chips dricka och kanske en film. Nu ska vi bege oss mot stan här för att sedan åka hem o städa.

Drömde en jävla massa tok inatt,två galningar som skulle slå ihjäl mig och de berättade detaljerat vad de skulle göra med sina järnrör först skulle de slå ut mina tänder asså shiit ja det var ingen trevlig dröm! Kanske hade det att göra med att jag har tandvärk hehe

nä dags att klä på lillen ha de gott o ta hand om varandra!

pepparkaksbak










jul jul

Det slår aldrig fel..runt jul händer det alltid något tragsikt på missbruksfronten i min familj..tyvärr även denna gång gäller det bror..Ja vad ska man göra..inte mycket man kan göra man är frusterande maktlös i denna situation. Går inte inte att hjälpa någon som inte själv vill..Det är bara så oerhört jobbigt och påfrestande att stå där och inte kunna göra någonting! Man skulle bara vilja"slå något hårt i huvudet" på personen i fråga och få dem att vakna upp ha ja tänk om det vore så enkelt..Orolig för kära mor oxå som inte orkar mycket mer,kanske man "skulle slå nåt hårt i huvet" på oss alla medberoende oxå ja enkelt skulle de va. Men inget är så enkelt här i denna sjuka värld..

Ska snart bege mig till dagis för att hämta lillen,mammas allt!

Allt i min blogg låter nu väldigt deprimerande och mörkt men det finns ljuspunkter oxå i dessa tider..


RSS 2.0