Bakis

Är vad jag är idag huua..mest trött dock och ångest. Usch hatar denna bakis ångest som ibland kommer krypande mer än vanligt. Surra massa överdrivet gjorde jag också..haha ja man har en tendens att överdriva saker ibland på fyllen..så ja ta inte allt jag säger på allvar ibland. Vi var på Irish och sen o´learys träffade upp Tobbe och Krisse där och det var väl det roligaste under kvällen :-)

ja nu ska jag kasta migi  säng och dricka trocca här kommer bilder :-)























Ikväll ska vi dansa!






Nu drar vi till Sara ha de gott! :-)

Fredag

Och imorgon lördag blir det utgång med Camilla och Sara ska bli riktigt kul faktiskt :-) Sist jag var ut med Camilla var nog ja..5 år sen! Camilla kommer hit efter jobbet och då ska vi äta fläskfile och potatisgratäng sedan drar vi vidare till Sara och sist men inte minst Aveny. Inatt blir det till att jobba,tredje helgen i rad jag jobbar nu men bra när man kan ta på sig extra nu när det snart blir ett glapp fram till sommaren. Jag är väldigt less måste jag säga att behöva planera och vända på varenda slant ..Hoppas på bättre tider snart.. det är ett stort lass man får dra när bara jag jobbar..
Nä har inget att skriva om alls känner jag eller gentligen skulle jag kunna skiva massa om allt möjligt men orkar inte no no. Hoppas ni har det bra, kom och dansa med mig imorn på Aveny!



Ikväll


Charlie hörde glass bilen förut och blev helt till sig! Ropade mamma pappa köpa glass?
Då svarade David: Vi har inga pengar nu gubben men nästa gång kan vi köpa.
Charlie: Men pappa köpa pengar då!

hahah ja det är inte lätt at förstå när man är liten :-) Söt sötare sötast!!




Gyptian - serious time


The Grand Chapels Quartet

Igår var vi på Pipeline och lyssnade på The Grand Chapels Quartet brors nya band med Teres som basist! Dom var jätte bra såklart! Man kunde inte alls tro att Teres nyligen lärt sig spela bas hon såg ut  som att hon alltid suttit på scen med ett band :-) Cool tjej det där min svägerska!




jo jo

Hade en tid idag på mödra för nya p-piller,har helt slut så är i behov av ett nytt recept kan man ju säga. Men jag orkade inte ta mig dit..ja hur B får man vara. Ringde och avbokade tiden fick nästa tid 14 april. Var och tog blodprover imorse iaf och läkaren ringde och allt var väl Ok lite högt socker bara, hade jag även när jag väntade Charlie så nu får det bli att tänka om lite vägra ju bli sjuk..Och vägra bli gravid oxå för den delen.
Ska jobba inatt,hoppar in extra idag och på fredag pengarna behövs..jobbar mitt sista pass nu måndag natt sen hoppar jag på till sommaren igen. Till hösten vette fan vad som händer,hade ju planer på att plugga till behandlingsassistent MEN såg häromdan att det blir ingen kurs start 2009/2010 så ja får se vad som händer och sker nu då..



....*....*...


                                                     ♥

                                                     ♥

                                                    ♥

                                                      ♥
 
                                                             ♥

hahaha


....*.......*.....


Undrar

hur många som sitter och kollar på Robinsson nu..ganska många skulle ja tro. Men inte jag nej nej jag sitter här och lyssnar på Amos Lee med en kopp kaffe och funderar över lite allt möjligt.
Fick en t-shirt av lillebror idag,jätte fin :-) Han hade beställt åt sig själv och användt en gång när den sedan krympte i tvätten,synd för han men tur för mig då ;-)

Till påsk kommer Lotta,skoj. Behöver en dos av Lotta känner jag,grym tjej det :-) Vi ska låna bastun här på luleåvägen,inte varit i den på säkert 10 år om inte mer..haha gamla tider.

Snart ska man bege sig till jobbet just det måste slå in leons present oxå som fyller två år imorn. Så imorn blir det kalas,berättade för Charlie att även Thea och Elliot skulle komma oj vad han lyste upp! så underbar lillen vår. Härligt att han har fin kontakt med sina kusiner. Han har ju även 5 eller är det 6..kusiner på Davids sida men som vi tyvärr inte har nån kontakt alls med i stort sett..synd men så kan det vara.
Jag vet inte vad jag skulle göra utan mina syskon,det betyder sjukt mycket för mig allihopa men så har man ju världens bästa bröder oxå hehe ;-)
nä ska man ta och slå in presenten då och sedan gå till bussen..jo men jo kom på en sak nu när jag skrev buss. Igår när jag var på väg till jobbet så klev det på en kille kanske 14 -15 år och tryckte busskortet och busschafören sa nåt att det blev fel eller vad det var. Då ställde sig ungen och skrek till chafören: Jävla Kurdjävle! Och chafören sa åt han att gå ur bussen då skrek han medan han slog sig bröstet : Jag ska knulla din mamma!
Asså vad fan! Helt för mycket..

nä nu måste jag gå ha de!



Tony Joe White



Lyssnade lite på Tony Joe white häromdan när bror skjutsade mig för att handla och oj det var allt för länge sen jag lyssnade på honom..så sjukt skön snubbe

Snubbe vilket jävligt fult ord förresten

gjorde ett test

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Karriärer som skulle kunna passa dig
:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.










här kan man göra testet     http://se.41q.com/

go kväll

Ska åka och jobba om en timme..jobb helg kan inte påstå att jag ser fram emot detta nej nej men man ska vara glad så länge man har ett jobb att gå till.
Köpt material idag till en tavla iaf så nu ska lilla Celine snart få sin nalle puh tavla. Blir en Puh som hänger i en ballong,ballongen får bli rosa och så ska jag skriva Celine och födelsedatum i ballongen ja det blir nog bra. Charlie har en likadan fast med en grå/blå ballong och i den ballongen  står det Gullunge :-)

Usch jag är inne i en lite jobbig period nu..lite av en livs kris haha nä men mycket tankar om allt..


längtar till sommaren och allt vad det innebär  nä nu ringer mor så ha de

ja jag säger då det



hahahahahah

titta en masugn haha


Hälsokontroll och bäbis

Så har dagen sett ut idag,kontrollen gick bra :-) När jag gjorde mitt pass för ett antal år sen så mätte de mig där och det står på mitt pass att jag är 168 cm men idag när jag mätte mig så mättes jag till 165 cm  jag har levt i en lögn hahah.
När jag vägde mig blev jag glad :-) Väger nu 5 kg mindre än innan jag blev gravid + att jag minskat 10 cm i midjemått på ett par månader :-) då blev jag glad! Jag har inte jobbat på de alls och är inte den som egentligen bryr mig så mycket men har ju märkt att jag kommer i mer käder som tidigare varit för små så det känns ju kul att få det bekräftat.

Sen efter det så åkte jag o Sara direkt till Charlotte och fick se deras lilla dotter,huga huga huga vilken söt liten flicka! Och nej jag blev inte sugen på en till hehe det är inget vi har planer för nu men vem vet längre fram i tiden.

Nu ska jag läsa lite bloggar




..........'......'....

Känner mig allmänt less sen ett par dagar tillbaka jobbigt när man får såna perioder men det går mot vår och då känns allt lite trevligare :-) Idag ska jag på hälsokontroll för natt arbetare hoppas man är frisk ;-) Efter det bär det iväg med Sara till Indal för att få träffa lille Celine,mys mys.

Jag har så jäkla mycke skit här hemma ,massa tjafs så nu har jag bestämt att imorgon när lillen är på dagis ska det rensas ur alla skåp osv slängas slängas! Grovsoporna här är bara öppet en timme en gång i månaden det gillar vi inte! Har hur mycket som helst på balkongerna som ska bort så den 1 april ryker det. Och nej jag skämtar inte men vi har fortfarande julgranen på balkongen hahaha illa! Det sjuka är att det fortfarande är hyffsat grön och fin oj oj.

Var tillbaka till tandläkaren igår oxå tredje gången och hade de bett mig komma en gång till så hade jag sagt NEJ TACK. Jag fick en tandborste innan jag gick haha en liten en och så sa sköterskan kom gärna och hälsa på igen om det behövs men jag sa NEJ TACK. Nä men det är väl bra att det vill ha koll men vilket projekt det har varit att behöva ta sig till Timrå varje gång men tack vare fina vänner har det löst sig fint :-)

Härligt väder ute och här är jag inne och städar gärnet, just nu har David tagit över. Nä ska väl ta mig lite mer kaffe.

Sanna min vän ska gifta sig på onsdag så grattis säger vi till henne!

ha de gott!

jobb

ska snart iväg och jobba skulle egentligen vara ledig men gjorde ett byte eftersom jag egentligen skulle ha varit i sthlm hos Lotta i torsdags när jag skulle ha jobbat jo så är det.
Charlie är så söt han är mycket inne på låten Snälla Snälla och nu för en stund sen satt han lyssnade och sjöng med på "till en annan kvinna" haha han är för söt bubbas!

Idag har jag varit ute mer än vanligt :-) Först tog jag och David o Charlie en promenad runt sjön och senare kom Sara och vi var ute och gick en timme,skönt att gå och prata av sig lite.

På tisdag ska jag äntligen (om inget annat inträffar) få se lilla Celine, Charlotte och Jörgens lilla dotter. Har haft två besök inplanerade men nu sist fick Charlie magsjuka så ingen ide att ta nån risk att åka då ifall att jag skulle burit på nåt men ja på tisdag ska jag ta me fan ta mig dit hehe ;-) Jag o Sara som åker :-)

Nä här sitter jag har en del att göra innan jobb så bäst att sätta fart.

ha de!

söndag

Lördagen gick till att ligga i soffan/sängen,pizza ,fefferoni och dricka..ja jag var lite bakis men mest bara trött tack o lov för det. För er som inte visste det så får jag ett enormt sug efter fefferoni när jag är bakis. Äter lätt en burk rakt av ibland två haha. Fredagen ute var helt ok.

Jag ska plugga till hösten om jag kommer in då :-) ska skicka in ansökan med personligt brev till veckan sen får man komma på intervju och efter det får man se om man kommer in..mm så är det. Och ja jag vill plugga till detta.

Behandlingsassistent Som behandlingsassistent arbetar du med barn, ungdomar och vuxna som har sociala problem, missbruksproblematik och/eller psykiska funktionshinder. Arbetet kräver god självinsikt och psykisk stabilitet, intresse för människor, engagemang och lyhördhet. Yrket innebär också samarbete med kommun, landsting samt olika myndigheter. Information om utbildningen Behandlingsassistentutbildningen vid Sundsvalls Folkhögskola bedrivs som heltidsstudier under ett år med en kortare praktikperiod.
Utbildningens fokus ligger på beteendevetenskap och behandlingsteori.
Vår strävan är att ge kursdeltagarna en bred bas eftersom yrket är mångfacetterat och behandlingsformerna många.

Dina arbetsområden finns inom psykiatrin, kriminalvården, vid privata och offentliga behandlingshem, skolor och företag.

Enligt AMS kommer stora nyrekryteringar att krävas inom yrket under en period av fem till tio år på grund av pensionsavgångar. Mer information om yrket finns på hemsidan ams.se.

Ansökan Inga särskilda förkunskaper krävs.




nu ska jag ta ett ryck hä men ha det gott!

hahaha

David knäppte ett kort på mig och sedan när han kollade på det så sa han: mmm..det där vart ju..halv stroppigt..








nu ska jag dra snart till Sara och sedan utgång

ha de gott!

igår

Fick vi äntligen pusta ut..under en veckas tid har vi väntat på ett beslut som skulle kunna göra stor skada på vår lilla familj men det gick vägen.

Charlie och David är nu på stan och kollar runt,jag mår inte riktigt 100 så jag stannade hemma. Vet inte vad det är riktigt men är nog en blandning av att ha gått i ständig oro, väldigt stressande och levt i stort sett på kaffe och ciggaretter under en vecka..inte bra! Sen har inflammationen efter tanden inte gett med sig heller..trodde det var över men icke..ätit pencilin nu i några dagar så ja får välse vad som händer.

Ikväll är tanken att jag ska ut med Sara kanske även Camilla hänger på,inget jag vågar hoppas på dock ;-)

Pratade med Lotta förut och kanske hon och Arvid hänger med till stugan i sommar,nice :-) David kommer inte kunna åka och jag vill så gärna åka så får se vad det blir av det hela. Stugan ligger i Finland för er som inte vet det :-)

David skulle köpa med sig en baguett från baguetterian till mig,tonfisk! Grymt! Dem minns du väl Monica från ISS tiden? :-)

Nä nu ska jag slänga mig på soffan och invänta baguett så ha de!

Och hörrni ta inget för givet..Carpe Diem


denna dag är dagen..

Åkte ut med Sara till birsta igår så less på att gå inne med alla tankar men idag kanske, jo idag är dagen då man ska få slappna av så är det!

Hade egentligen inte råd att shoppa alls men det gjorde jag ändå hehe. Charlie fick en polis helikopter (stavas det så?)
Hittade en munk jacka till David på Carlings för 199:- som hade kostat 599 :-  Själv köpte jag ett par jeans som hade kostat 499:- på vero moda och jag fick dem för 75:- inte illa va? ja också hittade jag en grönt skärp på gina för 19 rea även det :-) Jag har väldigt svårt att köpa nåt till normal pris nu förtiden men jag har ju haft tur och fyndat en hel del :-) king king!

Idag är första dagen som jag inte har tok ont i mun efter dragningen.Ja det är väl pencilinet som börjat verka och tagit bort värken..men det blixtrar skit skumt emellanåt i kinden upp i huvet..skumt..

Nä nu blir det väl röjning här i vanlig ordning

asså vad fan..!!!!!!!

Som jag berättade för ett tag sen så fick vi ett brev av fucking jävla försäkringskassan att vi skulle betala tillbaka 7511 kr. ja men sen fick vi besked att det hade blivit fel bla bla bla så det var bara att glömma det. Men idag ja då kommer det en räkning på 7511 kr som ska vara betald senast 15 april! David var ute med Angel så jag ringde FJFK och då säger dom att men ni ska betala tillbaka,kunde inte svara på nånitng alls typ utan en handläggare skulle ringa upp men när kunde hon inte svara på för de har ju så mycket att göra! jag får nåt psykbryt snart!

bokat tid

för ny tatoo men får vänta läänge ända till 16 april! Jag hade helst velat göra det idag ;-) Men men den som väntar på nå gott..jo men visst :-)

Det blir min fjärde nu och den ska sitta på höger underarm jo jo längtar!

här får ni se dom jag redan har om ni vill de :-)

  

Gjorde jag när Charlie var liten kommer inte ihåg exakt när men han var väl några månader,min bästa!




Denna gjorde jag för..ja va kan de va..6 år sen kanske..



också denna då hehe. Den gjordes på fyllan i turkiet för 7 år sen typ..Min första :-)
Klev ut ur en pub och såg ett tatoo ställe och raglade in hua att dom ens gick med på att göra den haha,full Hanna.
Minns att jag fick sån där kräm jag skulle smörja med och tydligen hade jag satt på ett jävla lager för när jag vaknade på morgon var det kina tecken i hela sängen som hade färgat av sig. Tog nån minut också när jag vaknade och insåg at jag hade en tatoo haha
Tecknet ska betyda vattumannen men vem vet ;-)

fick ett ryck

och ringde Ernie om en tid för tatuering,skulle ringa igen ikväll hoppas hopas man får en tid fort :-) Måste göra nåt,få tankarna på annat håll, varit sugen länge och nu när det inte blir nå sthlm så what the fuck .Vad och var det blir får ni se när det är klart!

hej då

Tunnel of love

så bra..Lyssnar på den nu och försöker trolla bort jobbiga känslor och tankar..det blir bra..det bara måste gå bra. Jag vet att jag pratar i gåtor men skriver mer för min egen del. Alltid skönt att få skriva ur sig lite känslor....Blir inge stockholm tråkigt men tyvärr,funkar inte nu.

Nu kommer ett skönt gitarr solo här som jag ska försvinna in i ett tag...

heja heja!


tanden..

haha trevligt att höra om mina mun besvär va? Nä men idag fick jag åka tillbaka till Timrå (eftersom det var dit jag fick åka på akut tiden) Bara det..huu inte lättaste stället att  ta sig till bara sådär men Camilla va snäll och skjutsade mig :-) Jo jag hade en inflammation och de spolade rent och trixade och så har jag fått pencilin så nu ska det väl vara över snart. Men måste komma tillbaka på måndag på återbesök..va fan orka..
Natten gick ganska bra ändå med alvedon försvann värken för en stund iaf :-)

Shiit vad alla (eller alla och alla) men sett i några bloggar ang Caroline Af Ugglas, dissar henne. Jag tycker hon är skön jag :-)

Får se om det blir nå stockholm på torsdag tanken är väl så men hänger på ett jobbigt beslut vi väntar på här hemma..usch..ångest! Men det kommer bli bra positiva tankar!

Vår lille älskling sjunger mest hela tiden och han är så söt! Måste skynda fram kameran nästa gång och filma :-)

Idag har jag bara sovit 2 timmar..behöver jag säga att det blir en tidig kväll ikväll..Lär väl slockna efter att lillen kommit i säng.

Nu ska jag sjunga lite på balkongen så ha de!


Tand jävel!

Såklart ska det inte vara över efter de två timmar långa besöket hos tandläkare för att få ut skiten. Nä nu har jag en inflammation! Värk i halva munnen,fullt med var och feber..ja visst låter det trevligt? Mmm känns som att jag en rolig arbetsnatt  framför mig! Nån som vill byta?

ahhhhhhhhh

ibland..

ibland avundas jag andras liv..Ett liv där man slipper dras med missbruk..Ett liv där man som närstående till en missbrukare slipper bära på denna oro och ångest det kan framkalla..
Ibland är jag glad över mina erfarenheter och den styrka och syn på livet det gett mig..ibland drar det ner mig aldeles för djupt..

lite tankar bara..


akut tid

Fick jag beställa igår hos tandläkaren har haft JOBBIG tandvärk ett bra ett tag och nu vart det ohållbart. Så fick alltså åka till Timrå på en akut tid för att dra en av tänderna där bak. Hade en infektion ner i roten..ihhh.. Ja iaf så tog det TVÅ timmar innan tanden var borta! Helt sinnes sjukt ingen vidare upplevelse måste jag säga..Och sen då ja vad kostade det att dra denna tand, jo 1700 kr! Ännu en gång..HELT sinnesjukt!

Snart ska vi åka till lillebror som idag fyller 24 år :-) Känner mig lite seg efter natt jobb men lite kaffe så är man på G igen.
Nä gott folk ta hand om era tänder! Nu ska jag fixa nån mat till lillen



jobb?

Var ju hos chefen imorse och nu är läget så att jag har mitt fram till sista mars sen vikariat över sommaren..Indragningar och övertaliga så en övertalig tar över min plats..Men jag ligger i alla fall bra till hos mamman till den jag jobbar åt, hon ville ha mig kvar och även chefen så det är ju kul att veta iaf. Ja jag har ringt igen ang det andra jobbet jag hade på G men det ligger på is ett tag till men de skulle höra av sig så fort allt blir som vanligt igen, Ja så får väl se.
Ringde även en syo konsulent men skulle åtarkomma kl 14. Jobbat sen jag var 18 men ännu inte haft en fast tjänst jobbigt att hela tiden känna sig osäker men hitills har det löst sig så.

Nu ska jag snart hämta lillen på dagis sen iväg till drakborgen så ha de!

?

fy fan vad fint de blevmåste träffa dig nått har lite jag vill prata med dig om kram


såg denna komentar idag utan namn, vem är du? jag blir ju sjukt nyfiken nu och lite nojjig som man är..


.....

sitter och väntar ut tiden lite innan jag ska me lillen på dagis, sen hem och göra sig klar för att träffa chefen,mmm hoppas det går bra.
Senare idag blir det drakborgen :-) Igår kväll var vi ut och åt gott gott! Om en vecka åker man till stora stada och hälsar på Lotta ska bli skoj de. Jag drömde inatt jag att jag spelade gitarr bra,haha värsta bluesen blev insperad av drömmen så bara att träna!
Charlie sjunger pippi långstrump här i bakgrunden mammas söt unge! Han var hos tandläkaren igår,första besöket och han var såå duktig så! Fick beröm för sina fina vita små tänder :-) Till skillnad från en annan huuua..har haft tandvärk ett bra tag nu och har en vistomstand jag MÅSTE dra men drar som vanligt på de in i det sista..Dyrt ju men man är ju B ju länge man väntar desto dyrare blir det..

Till nå annat, Fk ligger inte bra till hos mig som ni kanske förstått.. Jag var hemma med vård av barn den 5 och 6 januari ringde för två veckor sen och undrade vart pengarna tagit vägen. Till svar fick jag att alla papper var inne och att allt var ok men at ingen tagit sig an det ännu och hon lovade att det skulle ske fort! Ringde igår igen men ingen hade ännu tagit sig an det! Va fan..ja iaf hon jag pratade med igår tyckte att det var helt för mycket hehe så hon fixade så jag skulle ha pengarna på fredag. Bra!

Nä nu ska jag ta och klä på lillen och vandra lite tidigt till dagis så ha de gott nu!

ps jag har städ nojja

halo

Vardag igen, jobbade inatt men nu ledig fram till fredag :-) Imorgon ska jag och David ta oss ut och äta och på torsdag ska vi till drakborgen med lillen mmm skönt att utnyttja de lediga dagarna till nåt skoj :-) Och på fredag ska jag få se Charlottes lille bäs! hugaligen :-)
Jag och Charlie åkte igår till lottas mor en sväng och träffade Lotta Arvid och Helena,jag var tärd efter helgen så det blev inte så lång visit.

Ja kryssningen har tyvärr blivit inställd men jag åker till lotta istället på torsdag (nästa torsdag) och det blir minst lika skoj :-D

ja nu kommer Camilla på en kopp kaffe men ha de gott då!







En mycket rolig fest

Tack alla för en grym kväll med allt vad det innebär! Bilderna får tala för sig själv :-)











































RSS 2.0