Sovrummet

image39


Gjorde iordning sovrummet för ett tag sen, vara bara skabb innan men nu så är jag nöjd :-)
Köpte gardinstänger på Ikea och montera upp i taket och tyger från Ikea..billigt och bra!

Rusta,Kaffe,Bonzo..

Japp så ver det tisdag då,husfruarna ikväll ;-) Igår var jag såå rastlös så jag tog en snabb sväng till rusta..Kristian kom förbi efter jobbet så jag hängde på han när han skulle hemöver och fick skjuts till rusta. Köpte några julklappar till David som han sett o ville ha,nu vet han ju vad det blir så några fler paket blir det. Köpte även en present till min mor som behöver muntras upp lite..Hon blev glad så det känns bra :-) Nämen de va skönt att komma iväg en sväng även om det bara blev en snabb visit.
Väntar nu på att David ska komma hem från Ica,har ingen mjölk och det måste jag ju ha till kaffe! hehe så han var snäll och traska ner till ica :-)

Något tråkigt..igår förlorade Shiva sin bästa vän...Huuga Bonzo..Davids kompis hund,de träffas minst en gång om dagen för att leka så det känns lite tomt..Han har varit sjuk ett tag så det fanns inte så mkt att göra,,tyvärr! :-( Hann bara bli två år..*tänker på er*

Nä nu ska ja ladda kaffebryggaren! ha de gott!


Charlie

image36


                                                    

Gör inget annat än knäpper kort nu känns det som ;-)  Lilla Älsklingen min på morgon kanten :-)

Vidar på besök :-)


           
Kram!                                 Det svänger fort i
                                            humöret på de små..hihi.
                                            detta var direkt efter kramen :-)


Så söta så de små liven!! :-)


Lite bilder :-)

             
 David mycket skum i
 bakgrunden haha!!                 busunge!

Det kommer mera..:-)

haha



Denna tröja vann jag på tradera :-) haha


Ny kamera!

Japp igår fick vi den nya kameran :-) Så nu blir det bilder på Charlie här framöver! :-)


Ha de gott!

Gubben..

Jobbat ännu en dag,imorgon kvar sen blir man ledig igen! Nämen det har gått jätte bra..imorse när jag ringde till chefen o skulle kolla en grej så sa hon att dom har pratat så gott om mig,vill att jag ska stanna osv. Så det är ju kul att höra efter bara ha träffat dom en dag hehe
Tog bussen hem idag hade inte samma tur som igår ;-) Iaf så satt jag och lyssna på mp3 och var i min egen värld då det kommer och sätter sig en gubbe bredvid mig. Han börja prata så jag tog av mig lurarna,till att börja med så satte han sig jätte nära! Jag fick typ trycka mig mot rutan för att komma ifrån. Obehag kände jag då..Ja o så börja han surra en massa,sa att det va kallt ute osv. Så tog han av sig sina handskar och tog tag i min hand mm du är varm sa han. Jag drog bort handen och fundera på om jag skulle byta plats men satt kvar. Sen sa han nåt mer och tog handen igen,då ryckte jag bort den och lixom kolla på han "va faan" Ja iaf så fortsatte han ställa massa frågor,fråga vilken fågel jag tyckte bäst om? que?? Nä ingen aning sa jag. Då sa han ripan är fin den är vit och vit är oskuldens färg...Sen säger han: Är du vit? hahaha vad faaan Leave me!
Nä hua när jag plingade steg jag upp direkt och typ ställde mig vid dörrarna och vänta på att kliva av men innan jag klev upp så tog hahn tag i handen o sa: Hoppas vi träffas igen,ha en skön dag! Ihhhhhhhhh uschhhh
Nä hua han vill jag inte träffa igen!

Nu blir det snart kaffe med en gammal vän som kommer på besök.

Ha de gott!


Dagen

Det gick bra att jobba idag,jobbade med en liten man vid namn Fernando :-) Slutade som sagt kl 11 så tiden gick rätt fort. Sen hade jag sån tur att när jag stod och väntade på bussen kom Camillas karl åkande förbi så han stannade och jag fick skjuts hem! Lyxigt värre!
Charlie blev jätte glad när jag kom hem,kom gående med utsträckta armar,huga min skatt! Han har varit väldigt mammig idag,hehe känns som att jag burit omkring på honom sedan jag klev innan för dörren tills det blev läggdags. SÖT!!
Imorgon ska jag träffa Anna Lodin efter jobbet på en kaffe för att sedan bege oss ut mot ikea. Ska bli kul har inte träffat henne på säkert 2 år om inte mer..Huua sjukt.

Nu ska jag ta och umgås lite med min kärlek. Ha de gott!


04.20

Japp 04.20 är klockan nu..huua..sitter och dricker kaffe för att försöka vakna till..Hade ställt klockan på tio över fyra men vakna av mig själv först 03.20 sen 04.05..haha. Så det var ju bra ,så slapp Charlie vakna av alarmet.
Drömt massa TOK inatt! B la om han Hyde i The seventys show..hahah vad är det lixom!!
Nä nu ska jag ta och göra mig redo för en arbetsdag..hehe mycket seriöst lät det!

Ha de gott!!

Jobb

Precis kommit hem från öppna förskolan med Charlie och han somna direkt vi kom innanför dörren,det tar på krafterna att leka :-)
Innan vi gick imorse ringde min gamla chef och undra om jag kunde jobba ons,tors,fre denna vecka från 06-11,så imorgon blir det jobb för första gången på över ett år! Men det känns helt ok är ju bara ett par timmar och det kan vara skönt att komma ut lite innan det blir dags att börja jobba på allvar. Det jobbiga är att jag måste kliva upp runt fyra imorn! Bussen går fem..huua det ser jag icke fram emot!

Nu blir det en kopp kaffe och en rök..

Ha de gott!

Charlie

Idag har varit en seg dag..inte gjort nåt alls! Förren på eftermiddan då lille Vidar kom på besök (Sötis!!) Charlie sprang runt och va crazy som vanligt när det kommer besök,han blir såå glad :-) Imorgon ska vi upp en sväng med honom på öppna förskolan så han får vara med på lite babysång och leka av sig lite:-) Jag har en känsla av att Charlie kommer stor trivas på dagis när det blir dags för det.
Efter besöket satt jag här vid datorn och hör att Charlie grejer med nåt i köket,då har han hällt ut Shivas vattenskål över hela golvet..hehe..Jag hämtar mopp för att torka upp,när jag donar med det så kommer Charlie gående och halkar mitt upp i allt..huuga inte lätt alla ggr!
Sen blev det välling och bollibompa så var allt bra igen :-) Nu sover lillen sött för natten och mamma Hanna ska ta o fixa lite här hemma..

Ha de gott!!

Blues klubben

Japp i fredags var jag på bluesklubben med mamma,David och Petter (bror) Hade riktigt roligt faktiskt! Bandet va mycket bra,dancing all night long för min del blev det :-) Ska eventullt dit 16 november igen.
Allt hade gått jätte bra med Charlie som var hos Davids mamma. Vi åkte ut med bussen och lämnade honom vid två tiden och stannade kvar ett tag innan vi åkte..Huga var inte kul att åka,började sakna min älskling så fort jag klev utanför dörren! Så det blev ett par samtal och sms under kvällen för att kolla läget..hehe
Lördag förmidda skjutsade Kristian ut David och hämtade Charlie (jätte snällt tack!)

Idag har vi gått gåbingo här i området..men vann ingeting..hehe som vanligt.Har inte tur i spel kan ja lova! Men det va skönt att komma ut en sväng :-)

Nu blir det ett bad och lite läsning ha de gott!

Bla bla

Charlie sover och David är på stan..utråkad är jag..så jag tänkte sätter mig och skriver lite här då fast jag vet inte om vad..;-) Idag har jag beställt en digital kamera iaf! Den första vi hade blev de nå fel på och den andra flög i golvet och gick sönder..så nu har man varit utan bra länge. Jobbigt värre! Vill ju knäppa massa på charlie,har haft en gammal vanlig så länge men räkningarna på de har ju överstigit en ny digital kamera för länge sen haha. Jaja men om en tio dagar ska den nya komma :-) Så ringde jag även försäkringskassan imorse ang dagarna och hon sa att systemet (när man begär genom datorn) inte känner av alla dagar osv massa strul var det iaf..Så får se hur länge man blir hemma,men jan ut vet jag iaf!
På fredag blir det blues klubben iaf om allt går som det ska,Davids mamma ska ha Charlie hos sig i kvissleby..långt borta från hem..hehe. Men det ska nog gå bra!
Nä nu blir det väl ännu en kopp kaffe i brist på annat att göra..

Ha de gott!!

Menlös...rastlös..less

Ja en sån dag är det idag..Hua hua..Började med en "trevlig" överaskning med posten idag..sen har det bara rullat på,tycker inte om såna dagar! Igår var det en glad dag och idag en mindre glad dag..
Post överaskingen var ett brev från försäkringskassan,satt och räkna på föräldradagar för ett par dar sen och kom fram till att jag kan vara hemma feb ut,istället för jan ut som jag trott från början..Skit glad blev jag! Yes en månad extra hemma med Charlie! Så jag fixade allt på datorn och skickade in begäran och allt verkade vara i sin ordning. Är det något som är strul att man tar ut så dagarna inte räcker osv så brukar det "poppa" upp en ruta där det sägs ifrån men kom icke nåt sånt denna gång,så såklart man trodde allt va ok.
Så kom detta brev imorse där det stod att dagarna inte räcker feb ut..blääää vad less jag blev! Men men jag ska ringa imorn och fixa och trixa så det går nog bra till slut :-) Nu ska jag ta och lägga Charlie men ha det gott folk!


Glad dag

image26

Idag är jag glad,tjohoo!!! Två glada överaskningar idag :-)Och en igår...hihi

Hahahaha

image25

 Fick denna bild idag av en kompis vet inte vilka det är på taket men en gammal bild iaf från granloholm..Tyckte den va såå ful så jag måste bara lägga upp den.hehe
 

snö

image24 
Idag kom första snön!
Tycker det är så mysigt när första snön kommer,får riktig julkänsla då! Cozy cozy..:-)
Näpp nu ska jag iväg till bror Tobbe och sitta barnvakt medans han repar..

H ade gott!!

Jobb..

kom att tänka på igår att snart går min föräldraledighet ut..ca tre månader kvar..usch! Ingen aning heller vad jag ska göra efter ledigheten..Har sökt ett jobb så hoppas på det! Ja det ordnar sig alltid..
David är ju hemma så det blir inge dagis direkt för Charlie,tänkte låta han vara hemma över sommaren och sedan söka in på dagis..ingen brådska med det! så det är skönt..
Hua hoppas dessa månader går riktigt långsamt!!!!

ha de gott!!

Vänskap :-)

I Lördags var jag ut med Lotta :-) Såå kul att träffa henne..helt sjukt att det var två år sen sist! Så länge får det inte gå i fortsättningen! nej nej..Så skönt me Lotta för även fast vi inte träffats på två år så är det precis som förr ändå när man träffas inge stelt alls lixom..:-)
Lilla Charlie är tok förkyld han..hua..även jag o David..jobbigt..Hoppas det går över fort! Nä nu ska jag försöka få i Charlie nåt att äta..lillgubben min..

ha de gott!!

Loppis!!

 


Har varit på loppis! Hitta en jätte fin picnickorg i rotting,har alltid velat ha just en sån,fick den för 40 kr! :-) Och så hitta jag till Charlie en leksaksbil (fischerprice) har tänkt köpa den på nätet för 129 men fick en nu för 20 kr! Tjohoo så kul att fynda!

Ha de gott!

Crystal Phillips

image20

Imorgon lördag spelar Chrystal Phillips på

taste of thai (skolhusallén 17) 20.00 Be there!


Så blir det..

Blir inge O´learys imorn,Krisse ringde och berätta att de blev inte han som skulle spela musiken..Så då blir det inte alls samma grej. Vet ju att han skulle spela precis den musik jag har tänkt på men detta kan bli helt annurlunda..
Jaja så jag prata med Tobbe och ställde in barnvakt för andra gången! haha
Men det löste sig bra ändå för jag fick ett sms av Lotta att hon var i sundsvall över helgen så jag ska ut me henne på lördag istället! Ska bli så kul att träffa henne,måste nästan vara två år sen nu!
Och så är det en loppis på lördag som jag vill gå på ,så det blir loppis på lördag förmidda :-) Sen på söndag ska vi till Emma som fyller år,fullt upp,Härligt!


Ha de gott!

Charlie på baby cafe :-) (öppna förskolan)

   Mammas älskling!    

Charlie snart 1..

 Snart fyller min lilla kille 1 år! Den 13 november..Huga! Satt och fixa inbjudningskort igår..hihi..så kul!
Inte för att detta blir nåt stort men några små kompisar kommer med föräldrar :-) Sen blir det för släkten dagen efter det..Några presenter är även inhandlade oxå :-)

Lite bilder på min älskade Charlie

      
                  

Idag har Emma varit barnvakt åt Tuvalie så dom har spenderat dagen här :-) Jätte kul att se Charlie och Tuvalie tillsammans,trivs jätte bra ihop :-) Charlie är helt slut..så nu blir det välling och sängdax för min lille vilde!
Han har gått jätte mycket själv idag:-) Blev inspererad av Tuvalie hehe..


RSS 2.0