the sky is crying

ska man leta reda på grabbarna ikväll kanske..

 hot stuff


men favoriten är nog ändå..


 ohh my i hans loge ska Hanna hänga ikväll

........

Har varit lite för mycket de senaste två dagarna så mår ja..skit just nu men men det blir väl bättre det brukar ju bli det så..Inatt blir det till att jobba inget jag ser fram emot men bara att gilla läget. Sovit två timmar iaf på dan,var meningen att jag skulle vara barnfri och sova ut men blev icke så. Måste ta mig ner på ica och köpa red bull inför jobb..inget jag heller ser fram emot haha men kanske bra med lite luft.
Köpte nya stövlar häromdan som dessutom är fodrade så nu är man iaf varm om fötterna ;-) Gått i tennis skor de senaste ja kanske tio åren om vintern..huu nu är det bara en vinterjacka som fattas.

Nä guu vilket menigslöst inlägg måste på ica ha de fint!

länge sedan

man bloggade..trött som få och utråkad så jag tog och beställde mig två nya t-shirts,lite shopping får en alltid på lite bätte humör..


 så dessa blev det


Jobbar som attan ute på eon arenan,jag tvättar svettiga hockeyspelare nuförtiden.


Nä fyy haha

Nä städar och donar på,även bror Petter har tagit sig in i företaget så jobbat en del med honom sista tiden kul kul:-) På lördag ska vi jobba natt han och jag därute sätter igång 23.30 och kör till 08.00 ska röja upp efter fulla damer som varit på ladies night ;-) Lär bli en hel del att stå i men pengar pengar behövs ju alltid.

Två veckor kvar till lillen blir tre år,hugaligen mammas! Presenter är iaf klara :-) Det han önskar sig mest är en grävskopa och det blir en present från pappa David:-)

Imorgon tänkte jag ta och boka en tatuerings tid för att bygga på min senaste tatoo bli fint de :-) Nä tror jag ska ta et bad sen blir det sängen. ha de fint.

p.s en komentar jag fick av en tjej på en fest: Du är som en liten hippie du,rolig, man vet aldrig vad som kan hända när du är med.Dig skulle man säkert ha mycke kul med.

haha det var ju fint :-)



Lördag


Har precis varit ute med lillen David och Angel,fin fint väder idag:-) Nu ligger lillen på soffan och somnar väl närsomhelst. Vi somnade båda två klockan åtta igår..så går det när man jobbar som en tok i veckorna men jag klagar inte utan är glad över att jobba även om det ibland blir lite väl galet men det ska vi nog få nån ordning på. Tanken är nu att jag ska bli ansvarig där ute på Eon se till att allt rullar på som det ska haha. Hanna the boss! Nä men ska sätta oss imorn och gå igenom saker och ting så det blir nog fint till slut.

Denna låt med Jeff här nere är så bra ska ni veta så ta er tid att avnjuta den.

Nu blir det kaffe,röjningen är klar. Min son är musikalisk han med sjukt bra taktkänsla behöver jag säga att jag är en stolt mor! det är jag alltid till världens bästa Charlie :-)

Idag är en bra dag dessa dagar uppskattas! Jag saknar Lotta,hörru vi drar till Barcelona vettja ;-)





Tok

Charlie kom såhär till mig när jag satt vid datorn var ju tvungen att föreviga det :-D







RSS 2.0