Kryssning

Kryssning

Japp då var det bokat och klart! Den 29 november åker jag och Sara på en kryssning :-) Bokat allt idag,kom undan med jätte billiga tågbiljetter till Sthlm så det känns skit bra!
Har ju velat åka på en kryssning ett antal år nu men inte blivit av..sist jag va var nog fem år sen eller nåt sånt.
Hade en kryssning inbokad förra året i februari men då tänkte jag måste göra ett grav -test för säkerhets skull,jag hade inte gått övet tiden eller nåt men fick bara en känsla att jag måste göra det. Och mycket riktigt jag var ju GRAVID! hehe minns så väl när när jag såg pluset på stickan! Shiit vad glatt och overkligt allt blev,så då avbokade jag resan såklart! Men nu bär det av snart..:-)

Idag ska jag iväg på ikea och inhandla massa stuff till sovrummet,KUL! Nej nu ska jag ta och hämta Charlies kusin Lowa på dagis.

Ha de gott!

Mina Älsklingar

Mina Älsklingar

Satt och titta igenom gamla bilder och hitta denna..Här är Charlie lite över en månad gammal..Huga min sötis,snart fyller han 1 år..helt galet! Den 13 november..Tiden har verkligen sprungit iväg..Som de flesta som har barn säger att den gör ;-)

Imorn bär det av till stan :-) Ska köpa en kofta jag blivit kär i och Charlie ska få strumpor och långkalsonger. Hittat en jätte fin jacka oxå till Charlie så får se om den blir den oxå :-)
Nä nu ska jag ta och gå ner till tvättstugan

ha de gott! Tack hej!

Min vän..

Min vän..


Jag önskar jag kunde göra så mycket för dig...Älskar dig..finns här för dig..

Sega dagar..

Ja nu har det varit två sega dagar..Var ut med Sara i fredags,hade jätte kul faktiskt,dansa gärnet hela kvällen! :-)
Blir inge blues klubb nästa fre,flyttar fram det till den 19(nästa månad) bättre band då så vi kör på det istället.
Så då tog jag ett ryck me Sara i fredags och gick ut..Har inte varit bakis direkt men sååå seeg,skönt att man kommer vara sig själv imorgon igen :-)
Precis lagt Charlie som somna nästan direkt på min arm..lillgubben min! Lite rädd att han fått magsjuka..har varit väldigt mycke byte av bajsblöjor idag..Så jag hoppas att det går över tills imorgon och inte är nån sjukdom på G..
Skulle ha kollat på film med Sanna och Sara idag men blev inge av..lite tråkigt..får ta det nån dag i veckan istället :-)
Nej nu ska jag ta och kolla till barnmaten jag håller på att laga..storkok på G.

Ha de gott!!

BLUES

BLUES

Nästa fredag blir det blues klubben med mor och David! *Längtar* Ska bli kung att få lyssna på BRA musik,live oxå :-) Tobbe och Teres ställer upp som barnvakt ,kommer bli hur bra som helst :-)
Blir nog rätt lungt för min del för det här med barn och baksmälla går lixom inte ihop..hehe.




Löööv

328951-4

Idag kom min älskling hem med blommor! Bara för att han älskar mig så mycket var förklaringen till de :-)
KÄRLEK!!

Charlies nya fåtölj

Charlies nya fåtölj En sån här ska jag köpa till Charlie

Rastlös...

Blää vad jag är rastlös nu..Vill göra nåt! Helst skulle jag vilja åka på stan och shoppa gärnet men det går ju säkert bra utan en krona..
Och så vill jag måla om vardagsrummet och sovrummet..eller hela lägenheten egentligen. Kan inte komma på hur jag vill ha det bara..Sovrummet vet jag,där ska jag måla vitt och ha en svart fondvägg av nåt slag vid fönsterväggen..Det ska jag tag i så fort som möjligt och börja med,kanske till helgen!

Charlie är sjuk lillgubben,snorig o feber,ingen hög feber dock o det är ju bra iaf :-) Så det blev inge öppna förskolan idag men nästa vecka så. Han somnade så sött förut på min arm när vi tittade på Hem till gården,haha kung serie det :-) David som fick in mig på den, han har följt den sen han var 16 år!! Hahah tänkte jag först men sen blev det att man börja titta me honom och nu är även jag fast sen några år tillbax :-D

Ja nu ska jag väl ta mig min tionde kopp kaffe för dagen och försöka ta ett ryck

ha de gott!




Tok städning

Så var det äntligen klart med flyttstädet i Davids gamla lägenhet..lite små tjafs kvar bara,tog ett ryck och gick upp ikväll och tog det som var kvar.
Sen när jag kom hem,efter att ha lagt Charlie börja jag tokrensa garderoben..haha..varit på G här på kvällskanten!
Känns alltid bra när man röjt lite,städnojja som man har haha! Jag har verkligen städnojja..Det första jag gör på morgon efter att ha druckit kaffe är att börja tokstäda o plocka ,kan lixom inte slappna av förren det är gjort. Ja så är det..Man är väl skadad efter att ha jobbat me städ i så många år..
Men förhoppningsvis blir det nå annat jobb efter föräldraledigheten..
Nu blir det en rök och sen "Upp till kamp" på tv

Ha de gott! Tack Hej!

Vilding!!

Från att ha varit världens lugnaste bejbi har nu våran Charlie blivit en riktig liten vilding ;-)
Han tog sina första staplande steg för ca två veckor sen ( 9 1/2 mån) och sen dess har det varit full fart!
Imorse satte jag mig vid datorn o Charlie satt på golvet bredvid..så börjar han krypa mot grinden för att dra upp sig,vilket han brukar göra. Men så ser jag att han börjar KLÄTTRA upp på grinden! Livsfarligt!!
Går inte att lämna han ur sikte en sekund nu längre.
Han är verkligen överallt hela tiden..alltid glad
o det bara lyser bus i ögonen på han!  Min älskade lilla vilding :-)

Dancing family

Dancing family

Hela familjen Samuelsson på G på Tobbes 30-års fest. Haha så härligt!

Älskade Charlie

Älskade Charlie

Här har vi mitt allt! Världens goaste,finaste charmtroll :-) 
Precis fått han att somna för natten..men det är inte så lätt nuförtiden..
Det är ju så mkt roligare att vara vaken..men till slut så somna han sött min lilla skatt..

Ok..

Ja då var det även dags för mig att börja blogga..haha..Efter visst "tjatande" tänkte ja ok då..Närå men få se hur pass seriöst det blir  ;-)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0