Majbrasa med lillen

Japp nu har man varit på de :-) Här på fotbollsplan på luleåvägen. Direkt när vi kom dit så sprang Charlie fram till bordet med lott priser för barn och tog en båt,om och om igen,han ville ha den :-) Så jag köpte två lotter men ingen vinst..Sen kom mamma som hade vunnit på en lott och Charlie fick sin båt! Hihi han blev så glad :-D
Vann faktiskt själv på en lott oxå sen så då fick han tre bollar,han älskar bollar. Har jag sagt vad Charlie säger istället för boll? haha koppka! Älskade gullunge!
Angel blev tyvärr rädd för smällarna så henne fick David gå hem med,tur att man bor nära iaf :-) Ja sa redan från början at vi skulle lämna henne hemma men icke..
Så har du varit på nån brasa då?

Ledig nu fram till fredag natt,Nice! Men trött så blir nog en tidig kväll ikväll..När jag hade jobbat natten i måndags och skulle åka hem började jag må så j-vla illa! Fy vad hemskt det var,fick hoppa av fyran och ta trean istället och gå från Ica..Men imorse efter natten var de bättre så jag hoppas verkligen att de va en engångs företelse..

Nä ska man slänga sig på soffan kanske..jo.. ha de gott!

Seg lördag..

Så är det..var på blues klubben igår med Mor och David så idag har man varit lite seg. Men Inte lika seg som David haha han är helt tärd idag! Charlie var hos Tobbe och Teres och det hade gått fin fint! :-)
Ledig i helgen är man, kommer att jobba varannan helg nu fram över + vardagar oxå då..
Ja vad ska man skriva om nu då..hmm..känner mig ganska tom i huvet faktiskt..David har slocknat me lillen han,jag tror alla är där inne i sovrummet haha två katter och en hund,här är det fullt hus :-D
Nä va fan har inget mer att yra om så jag tar o kollar era bloggar istället. Slänger upp en bild från igår på mig o David..Ha de gott!

image178
 
  Mycket glada..haha :-D



Kärlek..

Ledig nu fram till ons natt,inte fel det :-) Jobbade mina första ensamma nätter i helgen och det gick bara fin fint :-)
Ska börja spara pengar nu för nästa sommar blir det..Hanna och David forever ♥ Japp så är det..Kan ju säga så mycket som det blir inget traditionellt kyrk bröllop utan det blir en egen grej av det hela och inte hemma här om allt går som det är tänkt. Blir bara familj med under själva "cermonin" och sedan en fest hemma för vänner..Ska bli så kul att planera allt.. :-D 

                                            image177
                                                              ♥  Sommaren innan lillen kom till världen ♥


Al Green - L-O-V-E (Love) (1975)



Denna går mycket hemma hos oss nu..love it!! Hela familjen dansar lös :-)
                
                                                                 ♥  Feel the löööve ♥

....*.....*......*.....

                Mina tankar finns just nu hos en gammal vän som förlorat sin syster i cancer..livet är bra orättvist 
                 ibland.. Tänker på dig Fredde..                       
                                         
                                    image176


..................

Hata är ett väldigt starkt ord..och jag tror inte jag kan säga att jag nånsin hatat någon..Men nu kan jag det..

Livet är långt ifrån inte alltid lätt..

Går nu runt med en ständig oro,ångest och en känsla av vanmakt..mer än så orkar eller tänker jag inte gå in på..

Har iaf börjat inskolningen med Charlie och det går bara fint än så länge :-) Vi har nu bara varit där en timme om dan men till veckan blir det väl längre stunder. Charlie märker kanppt av att man är där,springer runt med alla saker och surrar på med alla som går förbi :-) Älskade lillen vår!

Blir ett kort uppdaterande så ha de gott..ta hand om varann!

party och bakfylle piller

Blev ingen utgång el blues klubb igår..Blues klubben var de inget på förren nästa helg och Sara hade feber så..
Men ikväll ska jag på Aveny med Lina som det ser ut. Lina är mitt ex lillasyster (The störd one) exet asså haha!
Ja så nu har jag laddat upp med "bakfylle piller" haha Jag hatar att vara bakis och har ofta oturen att inte bli mig själv förren efter tre dagar. Så nu blir det dubbel dos av Revigör! Har provat det en gång förut och det hjälpte faktiskt ..vet inte om det bara var psykiskt men skit samma bara de hjälper så är jag nöjd :-D
Ni märker om jag uppdaterar imorn annrs ligger jag nog som en döing i soffan..
Nä va rastlös jag är då..kaffe måste jag ha! Och laga midda till pojkarna kanske..Ja men ha de gott då!!

Vacker och vild

Det är Charlie det :-) Vår lilla vilding..Just nu sitter han med välling och tittar på bollibompa i sin egen lilla fåtölj :-) Så jag passar på att sätta mig här en stund med en kopp kaffe. Pigg idag är man oxå men inte så konstigt kanske för jag somnade på soffan igår halv sju och gick in till sängen halv nio och sov sen HELA natten fram till 5 imorse då jag klev upp och åkte till jobbet.
Jag har spelat bongo trummor idag på jobbet till låten "la bamba" haha det ni,det är inte nåt som händer varje dag haha! :-D

Imorgon=fredag! Skönt och ledig hela helgen är man! Får se vad som händer då..kanske ska ut en sväng med Sara men hon mår inge  vidare idag så får väl hoppas på att hon kryar på sig tills imorgon ;-) Om de inte blir nå me Sara skulle jag vilja gå på blues klubben tror det var nån "snubbe" från USA som skulle spela imorn..hmm måste kolla upp de sen. Men vem ska man få med sig dit då?? lär ju få gå själv isf..vilket känns sådär då..Jaja får väl se vad som händer..
Vad ska du hitta på i helgen då?

ha de gott och kram!

Äckligt värre!!

Vill ni höra nå jävligt äckligt?? Jo igår innan vi skulle sticka iväg och bada med Camilla och Meja så kom dom för att hämta upp oss. Höll på att fixa me allt som skulle me när Angel (vår hund) kommer in i köket. Jag hinner inte uppfatta nåt innan Camilla halv skriker hon spyr! Ser världens största spya och ropar på David medans jag håller i Charlie. Känner att det luktar Jävligt illa...Tills jag upptäcker vad hon spytt.. Jo BAJS! Camilla springer ut ur köket med Meja "sköjandes" och nära på att spy hahah fy fan vad vidrigt det var!
Hon äter ju kattskit ibland och har tydligen hänt att hon ätit sitt eget( vet att de beror på att de har brist på nånting) Måste kolla upp vad det kan vara hon har brist på så hon kanske kan få det på annat vis!! Uschhhhhhh vad äckligt det var!

nä nu blir det dusch,läsa,sängen och sedan upp o jobba. Ha de gott!

lala

Så kan man blogga igen då :-) Så fult bara för att man inte kunnat gjort det har man varit skitsugen på att göra det. Och nu när man kan så har jag ingen aning om vad man ska skriva haha :-D

Var och badade med Charlie på sporthallen iaf igår ,första gången på ett badhus för lillen. Först var han livrädd för vattnet men efter en stund var han helt vild :-) Fick nästan kämpa emelanåt för att hålla han ovanför ytan,min lilla vilding!

Ska ge lillen midda nu men slänger upp några bilder :-)


      


RSS 2.0