*....*.....*......*.....*........*........*

Fredag,så vad har ni för er då? super och dansar gärnet kanske? hehe.Här är det bara lungt iaf,ska jobba imorgon ledig söndag :-) Imorgon ska även Thea och Elliot sova här,Charlie kommer bli helt överlycklig :-D
Ja har ju klippt mig som sagt så jag här kommer nån bild på de.

   haha vad snygg man är då! Mycket stirriga ögon :-D jaja men man ser ju håret iaf.


Lyssnar just nu (som vanligt) på Joe Bonamassa (el hur han stavar) Han är ju grym karln,helt sjukt..Vet att han skulle spela i malmö nån gång i mars. Hade ju varit ganska grymt att få vara där..nån gång ska jag.. Man skulle ha styrt upp nå sånt med bröderna,eller vad säger ni om det? (om ni läser detta)

Jaja nu blir det som vanligt ett kort inlägg har inte så mycket att komma med serru..Men ha de gott nu!


lalala

Så var man korthårig då! Rakat underhåret och har resten i en svans :-)

Neeeeeeeeeeeej vad fult! icke! Nämen jag har väl lite över axlarna nu och det behövdes,håret var katastrof! Gått av lite här och där osv osv. Tänkte väl försöka satsa på en hårfärlängning till sommaren iaf :-)

Igår var Lotta här,världens bästa Lotta! Synd att det går så långt mellan gångerna man träffas..Nästa gång man ses får man väl snusa på en bäbis :-)
Jag har en katt nu bakom min rygg som skriker som aldrig förr,Saga löper!! usch. Hon blir helt extrem när hon gör det!

I möra ska man jobba natt hoppas att det ska gå bra som sist,men timmarna mellan 3-5 var inte att leka med hahah!Helt tärd var jag då!! Köpt koffein tabletter iaf,tänkte väl prova det om man blir allt för trött.

Ja iaf idag när jag klippte mig (på Perssons) så när hon tvättade håret på mig så fick man ligga i värsta massage stolen! Lyxigt värre! En sån kan nån få köpa till mig om ni har lust ;-)

nä nu ska jag ta mig en kaffe och läsa lite,inne i värsta läsar perioden nu.lovelie!

ha det gott!

tärd

är jag idag..jobbat min första natt. Det gick fin fint fram till tre ungefär sen tre till fem var det jobbigt men det gick :-) Hade inte sovit nåt knappt innan heller så..jaja.
Igår tok shoppade Hanna! ja för mig var det tok shoping iaf som knappt nånsin köper kläder känns de som. Köpte strumpbyxor,benvärmare,en jeans kjol,ett skärp och en tröja :-) Gummistövlar till charlie och en present till leon som fyller 1 på lördag. Och på tisdag ska jag klippa mig,så less så less på mitt slitna skabbiga hår..Hoppas de blir bra men allt är bättre än det är nu så :-D

Nu måste jag snart sätta igång med middag har en gnällig charlie bredvid mig som drar mig i tröjan så dags att dra då..men ha de gott!

lalala

Blev inge jobb i helgen,chefen ringde och det vart ändrade planer så jag var asså ledig fre,lör,sön. Jobbar imorn..
Så jag ,David o Petter stack på blues klubben på fre kväll. Mamma va barnvakt.
Jätte bra band som spelade,Some Kind of Bluesband. Dancing all night long för min del hehe brukar bli så ;-)

Nu ska jag ta mig ner på ica snart..precis som förra månaden är blöjor och hundmat slut..billigt och bra! Så sista pengarna får gå till de..men men nya pengar på ons.

Här kommer lite bilder..lite blandat tror jag att det blir..nån från fredag o nån på lillen.



                                                                           

                                            haha ser lite drunk ut på ögonen

                                                                           

Grattis min vän!

Idag fyller en av mina absolut närmaste vänner år. Grattis min vän!

Jag önskar bara att du en dag ska vara stark nog att dig ur ur denna skit du är fast i..

                                                                           En blomma till dig!

                                                                         image165

menlös

ahhhhhhhh trött trött trött! 04.40 ringde klockan imorse,sov inget inatt heller typ för jag drömde en jävulskt sjuk äcklig mardröm om min mormor..huua! Men imorn är jag ledig :-) Sen jobbar jag helgen osv osv. Skulle egentligen jobba imorn men det blev ändrat. Onsdag till veckan ska jag gå min första natt iaf,hoppas att det ska gå bra!
Allt funkar bra på jobbet iaf,jag trivs riktigt bra!  Som sagt kan jag inte röka nåt under tiden jag jobbar så jag har köpt en snus dosa som jag tar ungefär en om dan av,för att få bort de värsta suget när det sätter in..usch och fy för cigg dom tar ju upp halva livet för en!

Har mycket i mitt huvud nu..speciellt två personer som upptar mina tankar..kan ju säga så mycket som Fy fan vad jag hatar droger..

Snart kommer Camilla hit på en kopp kaffe,hon skulle ta me äppelkaka :-) Lär ju karln min bli glad för han går runt och tjatar om godis o grejer..
Nä gott folk guu vad jag känner mig menlös nu..sån är är jag ett stort MEN! neeeeeeeej det hoppas jag att jag inte uppfattas som. Jaja yrar bara på nu så dags att avsluta detta. Tack hej!



Nu ska jag gråta en skvätt till Joe Bonamassas gitarr..

JOE BONAMASSA



Som ni kanske vet så är jag en riktig blues älskare! För mig finns inge bättre..Denna Joe Bonamassa visade Tobbe mig för ett tag sen men har inte riktigt lyssnat förren nu senaste tiden. Och jag är helt fast!!
Som Petter sa: Han med gitarren som får oss att gråta..

måndag

Så var det måndag igen..helgen har gått så fort! I fredags var jag bara hem och vände för att sedan dra till lillebror som fyllde år,lördag var det barnkalas och igår var vi på bio! hah ja vi kom iväg! Så man har ju gjort en del iaf :-) Vi såg igår No country for old men David tyckte den va en av de bättre filmer han sett,jag tyckte den var helt ok.

Idag börjar jag jobba kl 15-22 samma imorn,skönt att ha förmiddagrna hemma :-) Hon ringde från komun idag oxå ang dagis till Charlie och det fanns ingen plats på polstjärnan så det blir sticksjö i väntan på plats.

Vad har ni haft för er i helgen då?

Nu blir det keffe läsa era bloggar och sedan fixa lunch till lillen så ha de gott!

Charlie dansar till Radio Guld :-D


Nytt jobb

Har jobbat hela veckan dagar och kvällar men i helgen är jag ledig :-) Allt går bara fint,visst det är mycket man ska komma ihåg med det ena och det andra..men det känns bättre och bättre. Imorgon är det väl tänkt att jag ska göra det mesta helt själv så får se hur det går ;-) Och shiit vad trött man blir av att jobba hehe! Men det blir väl bättre det med :-)
Helgen är fullspäckad den med..imorgon hinner jag bara hem och vända och sen ska vi till Krisse som fyller år,lördag ska vi på barnkalas. Söndag blir det väl till att slappa el förresten dom har gå bingo här i området så lär väl ta en sväng med Charlie. Jobbar kväll på måndag så jag har hela förmiddan hemma med Charlie vilket känns mycket bra! :-)

Vi fick ju placeings erbjudande till Charlie ang dagis på sticksjö,vi har sökt här på polstjärnan. Så vi ringde henne på komun som har hand om det och hon lovade att kolla upp om hon kunde lösa det ändå eftersom vi bara ska ha en deltid. Svar om erbjudandet ska vara inne imorgon så hon lovade att ringa innan dess men så när vi ringde i tisdags så har hon semester till måndag! Va faaan..
Ja så vi har nu tackat ja till sticksjö i väntan på plats på polstjärnan,hade ju inget val än att skicka in pappret för det stod oxå att man kan gå miste om platsen om det inte är inne imorn..
Där börjar han isf den 9 april..Charlie kommer stor trivas på dagis,känner verkligen att han behöver det.

jaja nu ska jag hämta tvätten,ge lillen ett bad och sen med han i säng..så ha de gott så länge!

If pennies were heartace i would be the richest fool in the world..

Ja så kan det kännas ibland..helgen har varit ett sånt tilfälle,arg,besviken och lessen..

Idag har jag iaf var varit på jobb :-) Imorgon börjar jag jobba riktigt från 07.45 till 15.15. Allt känns bara bra,visst har man mycket funderingar hit och dit men det släpper allteftersom man lär sig så detta ska nog bli bra de :-)
Det enda som skulle vara nåt jobbigt är väl att jag inte kommer kunna röka under den tid jag jobbar. Ska köpa nikotin tuggumin imorgon,får väl se detta som ett ypperligt tillfälle att sluta ;-)

Vad har ni haft för er i helgen? och hur står det till gott folk?





RSS 2.0