denna natt

har varit mindre kul..charlie vaknade vid tolv och började spy (han hade magsjuka även förra veckan) och det höll på fram till fyra ungefär. Vaknade imorse och känner att det luktar kattpiss under sängen,samtidigt som charlie spyr och bajsar på golvet i paniken river jag ner ett glas som går sönder och charllie en skål youghurt på mattan! haha ska man skratta eller gråta?! Självklart hade jag inga blöjor hemma heller men david kom som räddaren i nöden med en kasse från ica med vad som behövdes :-) Nu kör jag den tredje maskinen för idag och fler blir de..

Mammas hjärta var så söt igår! Efter att han spytt och haft sig ,helt slut liten pojke och jag sprang runt och tvättade han, bytte sängkläder osv. Så pustade jag ut sen när jag la mig i sängen igen..då stryker han mig på pannan och säger..mamma.. Men underbar! ♥

Igår innan allt detta började så fick charlie iaf åka skridskor för första gången:-) Det gick helt ok :-) Men övergick sedan till nån slags fotboll med en risifrutti burk :-) kul hade vi ♥

bilder kommer här :-)














Och här kommer bild på två t-shirtar jag beställde igår..:-)


  


Lösen kommer har bara inte orkat ta tag i det än,och ja alla som frågat får lösen :-)

how many times




Glöm inte lösen

lösen lösen

jo men visst blir ett nytt lösen men det är enbart för att jag bär på en del som jag vill kunna skriva av mig och kanske inte för alla,nu behöver ingen ta åt sig utan lämna mailadress o namn ni som vill ha :-)one love.

Tappade min telefon i helgen men har iaf fått tillbaka samma nummer så det är ju bra men inte kvar alla mina,Helena ditt har jag inte tex,inte Lotta heller.

på återseende

bluesutställning på fotomuseet

Där var jag igår,riktigt nice köpte mig t o m en bok för 230 kr hehe

Björn Jimstedt spelade och fotografen bakom utställningen var där.

Erik Lindahl har en enda passion- blues.Han har sökt upp dess källor på andra sidan atlanten.Resorna har fört honom till söderns missisippi,Texas och Louisiana,till Chicago i norr och vidare till västerut till Los Angeles.
Erik Lindahls fotografier är mer än bara artistporträtt. De visar livets "ups and downs",fester och vardaglighet i miljöer där bluesen föddes.


Ja det sjuka då haha, jag stod där och pappa (som jobbar där) småpratade med fotografen om musik så fick han syn på min tatuering(blues tatuerinengen asså ;-) Så efter en stund kommer han fram och frågar om han får knäppa kort på den haha. Javisst säger jag. Så han hämtade sin kamera så fick jag gå där det var lite ljusare så knäppte han några kort på den och även på mig med taueringen synlig,vilken grej haha kul:-) Känns som en ganska typisk grej som händer mig. Som david sa" fan Hanna nu börjar det hända grejer även utan alkohol med i bilden" haha

boken var ett bra köp,mycke skyssta bilder och lite historia bakom bluesen även :-)




   


   

   

dag som började piss men ser ut att sluta bra :-)

Mått dåligt idag,nära till panikångest attacker på jobbet..huvva.

Men bättre nu väl hemma,ska iväg på blues utställning på fotomuseet med live musik om en timme (pappa jobbar där)

Fick ett sms som gjorde mig glad ♥ Så ja känns som att kvällen kommer bli bättre än dagen.

Imorn ska jag sätta nytt hår:-) Hanna unnar sig hår och tatuering :-) Håret tack vare att tatueringen blev billigare än väntat:-)

På fredag blir det antingen hem till charlotte eller    




ja nu ska jag göra mig klar och ringa storebror


puss


...


....



fina fina..♥

And he said play..♥

RSS 2.0