Charlie

Charlie brukar vara på olika humör när jag kommer hem efter att ha jobbat natt. Ibland kommer han springande me utsräckta armar och man får världens goaste kram,ibland kommer han fram spänner ögonen i mig och kastar exempel en boll på mig..haha..men sen är allt som vanligt igen :-)  Imorse när jag kom hem stod han vid grinden vid trappen och verkade väldigt glad,jag kommer in hänger av mig grejerna och frågar Charlie om mamma kan få en kram :-) Då kommer han fram sträcker ut armarna sträcker sig fram men precis när han lagt armarna om min hals så byter grepp och tar tag i mitt huvud och skallar mig!! hahaha vad är det lixom?? Inte nog med det! När han släppt mig så sätter han sig på sin bil (jag sitter på golvet) Så tar han fart och kör bilen rakt upp på mig! Han försöker köra över mig! hahah
Ja man kan nog säga att det inte var uppskattat att mamma varit borta inatt denna gång haha :-)

Köket

Klev upp vid 9.20 imorse tio minuter senare kom svärföräldrararna och sen dess har jag och svärmor tapetserat! Hela låånga dagen..jag gjorde det sista själv och efter att ha plockat o donat var jag klar vid 19..Så man har haft att göra idag :-) Nu ska jag ta mig an vardags rummet nästa månad,blir rum för rum.
Slänger upp några bilder stämmer inte riktigt med färgen på kortet men men. Innan var det iaf typ rosa..gillade det inte alls..Har kvar listerna som ska upp men de får fixas imorn måste köpa nå lim av nå slag för att få upp dom riktigt..jaja

japp här kommer de


                                          

Skum hund..hehe

Vi har en skum hund! Hon älskar att duscha och på sista tiden när David varit ute med henne så har hon hoppat i vatten pölar,leriga diken i hopp om att få duscha när hon kommer hem. Men det har mest blivit att tassarna blivit avtorkade så idag tog hon det stora steget till att hon hade lagt sig rakt upp och ner i ett vattenfullt dike med massa lera! haha ja så hon fick som hon ville och en dusch blev det när hon kom hem :-) Efter duschen får hon panik och hoppar tillbax i badkaret,duschen var tydligen aldeles för kort haha! Hon brukar även gå fram till badkaret och står och tjuter för att få sin vilja fram,inte klokt!  Nu när jag skriver detta hör jag henne tjuta i badrummet och David som säger : Nej nu räcker det och drar han för dusch draperiet! haha

Ha de gott!

...

Avslutade gårdagens inlägg med att det var kaos här och jag skulle titta till barnen..det slutade med att ja drogs in kaoset och det blev reagge(stavas??)disko i köket! Vid ett tilfälle var både Lowa och Charlie på köksbordet och dansade lös hahaha ja så kan de gå till hos fam soft :-D



Lilla snigel..

DAGENS BÄSTA:  Hörde Charlie stå och som det lät sjunga på nåt inne på toaletten och när jag kommer dit så mycket riktigt..Han står och sjunger lilla snigel! :-D Aaktaa dee aaktaa deee,huga! Mammas allt!
Nu är Lowa här på besök och som ni kanske förstår så är lyckan stor! :-)

Var på staden idag med Emma,köpte en t-shirt,jeans och en brun manchester jacka för (håll i er nu haha) 240 kr!Hittade jackan och jeansen på myrorna så det kanske förklarar en del ;-) Måste börja gå dit oftare är där allt för sällan!

Nu är de kaos här måste ta och titta till barnen :-)

image187

....*.....*......*.....

Har varit på staden idag,köpte en hel del till charlie bland annat ett par skyssta shorts på Polarn o pyret :-) Måste inhandlas sommarkläder till Charlie nu. Själv hitta jag ett par jeans på rea på vero moda,såg ingen prislapp så ja gick o fråga i kassan vad dom kosta o då sa hon där att de kostat 500 men att de va 30% rabbat. Men du får 50 % för du är Krisses syrra va? haha japp det är ja det! Så det va ju skysst måste ja säga :-D

Gick förbi och tittade på målningen i Algots minne i hedbergska tunneln,köpte med en ros o la där..som sagt så tragiskt..

image186

Nu blir det en keffe för min del och städa lite..ha de gott!

bla bla bla

Sitter med en kopp kaffe och ska snart dra iväg o jobba(natt) Sen är jag ledig hela helgen ..Nice..
För er som inte vet så är Charlie helt tokig i sin kusin Lowa (han tycker om de andra kusinerna oxå :-) ) Iaf idag så kom mamma in och hade Lowa med sig. Och Charlie..ja han blev så glad så han börja gråta! hahah! Huga lillgubben är så söt! Så Lowa och mor fick stanna kvar på middag,fiskgratäng.
Grymt god fiskgratäng ja brukar göra,fick receptet av en kompis för några år sen som hade en kompis som bara hade "slängt" ihop den och tänk vad bra det kan bli! Bara att hojta till om nå vill ha receptet :-)
Nu har charlie lärt sig säga traktor! fast det låter mer som aaaktoor. Stor killen! Det går fortfarande jätte bra dagis,så skönt. Men nu går han bara där fram till  juli sen blir han ledig fram 13 aug då han börjar på nytt dagis,nära och bra :-)

Om två veckor (tror ja de är) Så ska man på klassfest,haha 10 år efter nian. Ja får se hur den kvällen blir då haha:-)
Nä men de ska bli kul faktiskt men jag klivetrav natten där på morgonen så man lär ju vara lite tärd mot kvällen men det ska nog bli bra..Nä nu ska man väl ta och bege sig snart men som sagt ha det gott!

....*.....*......*.....

Satt precis och pratade me Sanna i telefon om gamla minnen..och vilka helt sinnessjuka grejer man gjort i sina dar..haha..Vilken tur att man vuxit upp ;-)

Ska snart iväg och hämta lillen på dagis,han var så nöjd imorse när han fick ha sina nya skor på sig (fick nya igår). Han är för söt! Häromdan när han satt i mitt knä så började han peka på mina axlar och sa Koppka koppka koppka ett antal gånger (koppka=boll) Så ser jag att han sitter och pekar på min fräknar som jag har på axeln! hahahah!

Funderar hit och dit när det är dags för syskon till Charlie..men tror som det känns nu att det får vänta nåt år till..
Nä nu ska jag ta mig till dagis och hämta min älskling :-)  Ha de gott!


Tony Rebel - If Jah


Tony Joe White- Willy and Laura May


kaffe slukande vilding

Jag sitter i soffan och slänger en blick in mot köket och ser då att Charlie tagit en stol och ställt sig vid bänken där vi har kaffebryggaren. Ser att Charlie fått tag i nåt så jag skyndar fram för att kolla läget och då har han hittat min kaffekopp med kallnat kaffe och han slukar allt! På bara nån sekund! haha mmmm säger han efteråt..Ja så man får se hur det går att lägga honom ikväll haha ;-) Inte nog med det bara en liten stund senare är han på väg upp igen och ska ha tag i kaffe kannan! Nu ska jag försöka få i han lite välling och hoppas på att läggningen inte blir allt för långdragen ikväll..

Tony Joe White- Even Trolls love rock n´roll



En gammal favorit :-) Så skön kille..hehe..Lyssna på texten

livrädd för denna bild!

image185

Har stött på denna bild ett antal gånger nu och jag blir lika rädd varje gång så jag vara bara tvungen att lägga ut den! MYCKET stort hår! MYCKET smalt ansikte med MYCKET skum blick...

ja vad säger man..



Sorg har inga ord..mina tankar finns nu hos min lillebror  som förlorade sin vän Algot...Så tragiskt...




Ringar

                                                      ♥ Igår var vi och tittade på ringar♥

Förlovnings ringarna vi har är i titan med en smal guldrand så vi tittade på tillhörande vigsel ringar och dom var inte alls så dyr som jag hade tänkt mig heller! Tjohoo så nu vill jag köpa dom på en gång ;-)


                       image184

Blir så glad när jag hör denna :-) Dansar och sjunger lös i lägenheten!


                                 
                     The Four Tops - Sugar Pie Honey Bunch

 kanske man ska ha denna som "bröllopslåt" dansa lös jag o David haha :-) vem vet..

Lillen sjuk..:-(

Japp öroninflammation..igen! Tredje gången nu..första gången i dec ,sen i feb osså nu igen då..Märkte det igår när han skulle lägga sig,tog sig mot örat och sa aj aj. Så det vara bara att åka upp me han på akuten och precis som man trodde så var det örat,men bara på ena denna gång. Var inte kul att åka på jobbet igår när han var så lessen men han ju hade ju sin pappa :-) Idag hade han 39.2 i feber men mycket piggare efter ipren. Tur att det brukar hjälpa ganska så fort med pencilinet..vårat lilla öronbarn..

Idag fyller min kära mor år! Så Grattis till dig mamma! Jag har en grym mor för er som inte vet det..hehe..bättre får man leta efter! :-) Om en timme ska vi in till henne med present och äta hemmagjord pizza och tårta,inte helt fel..

Slänger upp  en "gammal" bild på mina pojkar..tror Charlie var runt en månad på detta kort,storkillen!

Jo vi har fått plats nu på Polstjärnan här på luleåvägen till Charlie den 13 aug så det blir ett byte dit.

image183


The Doors- Hello I Love You



Genom denna låt lärde jag känna en av mina absolut närmsta vänner..haha
Jag tror vi var runt 14 år..Så  gick jag fram till henne på stan och sa/sjöng : "Hello I Love you wont you tell me your name"! Sen hängde hon mig på en fest och sen dess har vi varit super tajt haha Vilken grej va? :-D

Love ya Sanna!! ♥

The one and only! AL GREEN-BELLE


Älskade unge!

image181

image182

Tok shopping

Blev det idag,jag o David var på stan medans lillen var på dagis. Hundra år sen man gjorde nåt sånt bara han o jag känns de som,blev en baguett på bagetterian oxå,tonfisk såklart :-D
Jag köpte ett par jeans och en tröja på carlings(skit skysst!) jeansen på rea! David köpte jeans och 4 tröjor! tröjorna på rea även de :-) Och Charlie fick en tröja och en kortärmad,just ja solglasögon köpte jag me till mig själv,på indiska.
Så nu vågar man inte kolla kontot..livrädd..hahaha!
Snart kommer svärföräldrarna på besök,Davids mamma hade abstinens efter lillen..hehe.


Nä nu ska jag ringa Emma så ha de så gott! va fan hon svara inte..vad enda in i!! haha


menlös...

jamen hej! Hur står det till? Själv sitter jag här och ska mig en kopp för att sedan åka till Camilla på en till innan jobbet :-) intressant va??
Camilla har en sjukt fin lägenhet på Alnö och nu ska hon flytta snart..hmm..jag vill ha hennes lägenhet då! Nämen hade man haft körkort så hade det ju varit lungt att bo där..Ska ta körkort men när det blir av vet man aldrig..
Grymt sugen på hennes lägenhet iaf! jaja vem vet..
Nu är det One three hill ropar karln min o de måste jag faktiskt se så Tack hej!

RSS 2.0