YMCA




Jag minns en kryssning för många år sen,en nyårs kryssning med Camilla och Jennie till Helsingfors. Jag var nog 14 år (jag ljög för folk och sa att jag var 17 haha) Iaf så spelades denna låt och jag stod framför massa folk och visade hur det gick till med armarna till Y M C A  haha skit många som stod försökte göra likadant hahaha

halo

Så var man hemma igen då :-) Åker igen imorgon sista helgen nu :-D Idag är en fullspäckad dag,ska ner och hämta bussbiljetter hos chefen sen tvätt, mamma och petter kommer och ska grilla med oss sen ska jag jobba i kväll på plan här vid majbrasan så ja det händer lite idag. Lillen skulle grilla idag på dagis oxå mys.

Vad ska ni göra idag då? party party? ;-)

Jag ska lägga ner krogen iaf usch nä no more. David ska kolla på lägenhet idag och det är med blande känslor från min sida..



grillat korv

har vi gjort idag jag, Charlie ,David, Angel.Mamma ,Petter och Leon :-) Mysigt mysigt att komma ut i det fina vädret :-)
Imorn bär det av till Umeå igen,har precis packat lite denna gång ska jag ta med en kudde så kanske man kan somna på vägen hem. Halleluhja lyssnar jag på nu med Jeff Buckley..mycket fin..
Krogen ska jag lägga ner by the way hehe nä usch och fy vad less jag är på krogen,nästa gång kör man en fest istället,en grill fest mmm det vore nåt det :-) Är ju bjuden på fest hos lillebror men jag hade tyvärr tänkt helt fel för jag jobbar då :-( synd synd

nä nu ska jag mysa på lite med lillen här kommer lie kort





     

                       


utgången

de var kul hos Emma,som vanligt är förfesten bäst :-) Sedan var det o´learys som blev hmm,,lite galet. Hanna var på krigs stigen haha
Nä här kommer bilder ni för nöja er med det för denna gång :-)



    






          





så trött

jag är sjukt trött nu..huua det bara slog till. Åkte till chefen förut och hämtade en bussbiljett sen gick jag o charlie och köpte mjukglass mys mys :-) Nu är David,Kristian och Vidar ute på promenad de skulle tydligen köpa glass också hehe ja ibland har lillen bra dagar ;-)
Jag ska väl ta mig ett bad snart,vid sex hämtar Sara mig och då ska vi till Emma och äta kina mat dricka lite öl och ha det trevligt :-) Hoppas man piggnar på sig!
På bussen ner till stan efter att vi åkte förbi sjukhuset kom detta samtal mellan mig och Charlie.

Charlie: sjukhuus..där e doktorn

Jag: ja där jobbar doktorn

Charlie: Doktorn hjälpa charlies öra

Jag: ja doktorn kan hjälpa till när man har ont nånstans

Charlie: Doktorn kan hjälpa mammas rumpen,mamma har ont i rumpan!


hahaha ja vad han fick det ifrån vet jag inte

nä ska man ta sig lite kaffe kanske så man blir lite piggare

musik från förr

Tog hem med musik med K-ci & jo jo och oj oj vad det tog mig tillbaks i tiden huga... :-)Hela den skivan jag tog hem påminner mig så grymt om en sommar i stugan,längtar dit nu! Vägvik,utedass och petalax..sandströms,teboil :-D molpe.ja haha härligt!
Åker dit iaf med Charlie en vecka i juli,mitt paradis :-)
På måndag bär det av till umeå igen och det känns helt ok,två nätter denna gång sen hemma ons,tors åker igen fredag och jobbar tre nätter.Lugna puckers.

Ska väl ta mig till Lotta nåt också här framöver känner ett enormt sug efter att gå på den grymma krogen och dansa gärnet till gammal underbar soul! Lotta,du och jag ;-D kanske träffar vi våra best friends oxå..mm vem vet..

här har vi dem

  



gonatt

Charlie innan läggdags



                                                                  ♥

Eric Clapton - River of tears

Här har ni en fin bit att avnjuta










spotify


Japp nu har även jag spotyfi :-) Missade husfruarna igår tack vare det haha skit kul att hämta massa musik ju,har nu en massa med Tony Joe white bland annat som jag avnjuter till mitt kaffe,så tack för hjälpen Mia :-D
Har även nu en del med Elliot Smith som var hundra år sen man lyssande på kung kung ja jag har kul med detta :-)
Charlie är hemma sjuk idag,han hade feber igår kväll men är hur pigg som helst nu på morgon..Senare idag ska jag till Vickan som idag fyller 24 så Grattis till dig! Charlie får nog stanna hemma så inte lille Josef smittas med något.

Äh nu har jag inget att skriva men lösen ja! kommer snart så är det nå fler som ska ha?






Emma denna är för dig hehe


jag mår bra idag


bättre än på väldigt länge och det är skönt vill jag lova :-) (men så kanske man inte ska säga för då kommer det väl nåt bakslag..)  Ska åka till birsta med Sara och Charlie sen och se om man hittar sig ett par skor,och ett linne vill jag ett svart enkelt. På fredag blir det utgång med Emma (kors i taket ;-) hehe ska blir riktigt kul! Sara hänger väl oxå förmodligen på :-) Mamma ska ha Charlie så även David får sig lite tid för sig själv.



morgon

har precis lämnat lillen på dagis,David sover så jag sitter här i väntan på att påbörja dagens röjning här hemma..evighetsgörat..

Kanske ska ta mig ner på stan behöver nya skor! Måste fixa en slang också till diskmaskinen som gått sönder så nu har man diskat för hand ett par dagar,inget jag saknat kan jag lova! Det nya med Angel då,hon vill ha kaffe hela tiden! När man sitter och dricker kommer hon med lång nosen och tigger haha..vette fan vad hon fått det ifrån..Förmodligen har hon väl fått smaka av David och blivit tänd på de :-)

Nu vakna David ska man ta och röja lite då yes lika bra det så man kan ta sig ner på staden sen.


Hemma

Klev av sista natten för denna gång igår kvart i sju och åtta satt jag på bussen hem,lyckdes inte sova på bussen så man var en aning tärd när man kom hem ;-) Men sov en stund sen så det blev bra :-) Fick många pussar och kramar av Charlie under dagen och kvällen igår,älskade gullunge!
Men det har gått bra,jag har det haft det bra :-) Visst har jag saknat lillen men det har varit skönt också på ett sett att vara själv på mitt lilla hotel rum. Mat serverad inte behövt tänka på nåt,bara slappa och ta det lugnt,hängt med arbetskamraterna,varit ute och gått myst och på :-) Men andra natten var den värsta natten..huua jag hade ju jobbat en natt och lyckades inte sova knappt nåt under dagen inför nästa natt,fyra timar samanlagt lyckades jag sova så ja ni kan ju tänka er man var en aning trött under natten men det gick med massa kaffe,energidryck och koffein tabletter haha.
Nu är jag ledig en vecka sen bär det av igen:-)

Fick ett sms av David en kväll: Vår son har nyss pinkat i pottan! Både jag å han är jätte glada just nu..
Och jag var lika i glad i ume haha,det börjar komma nu han har velat använda pottan en hel den,haha tänk att man blir såå glad för det! Underbart :-)

   

 

Nu ska jag dricka kaffe röja lite sedan följa med david på ett möte så ha de så länge!

Lösen kommer framöver

imorgon

ringer klockan 06.00 och sen bär det av till Umeå hemma igen söndag så jag hoppas ni klarar er utan mig ;-) Svårt jag vet..så inihelvete svårt men en dag..en dag är jag tillbaks..tänk så! Äh usch vad jag kommer sakna lillen huua! Jag har svårt att vara utan honom men det är väl bara till att vänja sig..fast då kommer vi ju inte vara i varsin stad iaf! :-) jaja nu ska jag kolla på Det okända

ta hand om varandra! puss o kram!

utmanad

Har blívit utmanad av Hanna so here we go :-)

5 saker jag ska göra 2009:
- hitta ett jobb
-lära mig spela gitarr
-försöka reda ut mig själv och vad jag vill med mitt liv (alvarligt men sant) ;-)
-gosa järnet med Charlie
-få ordning på lägenheten (måla hallen bla)


Jag utmanar alla som vill och känner för det! :-)

glöm inte att be om lösen de som vill ha :-)

morgon

klockan är åtta och Charlie är på dagis,David på sjukhuset jag sitter här med kaffe och lyssnar på Stacks sovit väldigt dåligt inatt men har det har jag gjort den senaste tiden..Förvirrad är vad jag är just nu, jag vet vad jag vill men samtidigt känns det som att Ska det verkligen vara så? jag vet inte..Det är sjukt jobbigt som sagt..

Var på mödra igår iaf,hade gått ner två kg sen hälsokontrollen och det var ju inte länge sen jag var där..Jag jobbar inte på att gå ner i vikt utan det har nog bara att göra med att jag inte mått/mår så bra..undra om nån är vaken nu..vill ringa nån känner jag men alla lär väl sova ;-) Eller inte ni som har barn iof..jaja

Nä men gott folk Lösen var det ja om ett tag

lösen

kommer det bli så vill ni ha säg till? lämna mail adress

ok..

Jo jag mår inte så bra nu..det är mycket som händer..Jag och David har beslutat att bo på varsitt håll..Jag har inte velat skriva om det här men mycket är väl det att när man VERKLIGEN säger det så blir det verklighet på nå sett..Ja han söker lägenhet iaf vilket säkert kommer ta sin tid men förändring är på gång kan man ju lätt säga..Usch jag har mått skit över detta..och det gör jag fortfarande. Men men det löser sig nog till det bästa till slut..Det är ju jag som "fattat" detta beslut eller det kommer väl från mig om man säger så och tanken på att jag skulle göra David ledsen eller illa på något sett genom att det blir såhär får mig att nästan vilja spy.ja det är tufft.Vi är inte arga på varandra på något vis och vi kommer fortsätta träffas med Charlie osv och "ta det som det kommer"..ingen vet vad framtiden utvisar men just nu måste det bli såhär. Jag måste reda ut mig själv,komma fram till vad det är jag vill..
ja så är läget..nu är tårarna nära vill jag lova..Det finns en mening med allt,jo och det kommer nog bli fint till slut men aj så ont det gör..

ta hand om varandra puss o kram

ute

Har jag varit en hel del idag :-) Först blev det promenad med Hanna,Leia,Laban och Charlie. Sen ringde lillebror så då träffade jag honom och tog en promenad till :-) Skönt att vara ute och gå och rensa tankarna lite..Inte blivt så mycket bloggande på sista tiden och det beror väl till största del på att det händer en hel del men inget jag känner att jag vill dela med mig av här i nuläget,ja ni som känner mig väl vet ju vad det handlar om.

På torsdag åker jag iaf till umeå och jobbar tre nätter,vi är tre som åker upp den dan men jag får ensam åka buss..de andra två åker bil (färdtjänst) mmm..men men det går väl det med..inget jag ser fram emot att sitta på en buss massa timmar,eller hur lång tid det tar vet jag inte faktiskt hehe men tid lär det ta..

Jag är kär i låten här nedanför..lyssna!

imorn ska man på mödra hämta piller jag var ju så B att jag sket i det sist men nu så ska det väl bli nån ordning på de hela..

Nä nu ska jag ta o ringa lillebror och kolla om vi skulle ses imorn eller hur det blev me de..jaja ha det gott! Livet är kort..

Bon Iver - Stacks


Bon Iver - Skinny love





Come on skinny love just last the year
Pour a little salt we were never here
My, my, my, my, my, my, my, my
Staring at the sink of blood and crushed veneer

I tell my love to wreck it all
Cut out all the ropes and let me fall
My, my, my, my, my, my, my, my
Right in the moment this order's tall

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
In the morning I'll be with you
But it will be a different "kind"
I'll be holding all the tickets
And you'll be owning all the fines

Come on skinny love what happened here
Suckle on the hope in lite brassiere
My, my, my, my, my, my, my, my
Sullen load is full; so slow on the split

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
Now all your love is wasted?
Then who the hell was I?
Now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines

Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?

...

Joe Bonamassa får mig till tårar..

.........

Charlie har somnat efter en lång kamp att få i honom hans pencilin..skit jobbigt! Tips på nåt man kan blanda med? hur kan ska gå till väga? Jag har provat med glass både blanda och ge efter funkar ej..jag har provat med godis..jag har provat att först ta medicin själv "mjölk i spruta" funkar ej..Till slut blir det ju nästan med tvång och det funkar ju såklart inte heller på nå bra vis då blir det ju bara en "skräck upplevelse" ja vad ska man göra...

David har åkt till sin mamma och blir där tills på torsdag,imorgon hämtar han lillen som får sova där en natt med honom.
Jag behöver lite tid för mig själv..fundera..tänka..mår inge bra alls nu..förvirrad vet ingenting..kort sagt skit jobbigt! Men man får ta en dag i taget och se vad som händer..

Men nån som har nå tips ang medicin så hojta gärna till :-)

puss o kram

Trött mamma

Är vad jag är idag kunde bara sova en timme idag efter jobbet..helt sjukt men så är det när hjärnan går på högvarv..
När lillen kom hem från dagis tyckte jag han såg så blek ut och kändes varm så tog temp och visst hade han feber:-(
Dröjde en timme innan han började säga att han hade ont i örat,lillgubben. Så vi fick bege oss till primärvårdsjouren som nu mer har flyttat till stan vilket jag hade ingen aning om. Vi hann precis att hämta ut pencilin efter besöket och nu ligger han däckad i vår säng..Jag är helt slut men samtidigt har jag svårt att varva ner,koppla av..Ska tvinga mig i säng nu snart..Eller nu ska jag tvinga mig i säng så ha de!

Hemma

Och ledig ända tills nästa torsdag då jag ska till umeå och jobba några pass,borde gå och lägga mig i know men varvar ner lite här först. Var in till chefen efter jobbet och det gick fort kan jag lova,var där 10 över sju kom ut 20 över haha nice! Tog bort två pass iaf så jobbar inte ihjäl mig i umeå närå men visst kan jag jobba det är bara att behöva vara borta från Charlie så mycket på en gång som tar emot men nu blir jag hemma en vecka mellan första passen och sen en dag bara mellan nästa,det lär ju bli jobbigt men det är lungt..
Lotta kommer evnentuellt ikväll om hon nu vinner auktionen på biljett på tradera så det ska bli skoj att träffa henne,ska väl hitta på nåt på onsdag.David och Charlie åker till Davids mamma ons-tors så jag är helt själv,jag och katterna och mina tankar..Jo jo
Läste ut en bok inatt, ut ur mörkret en sann historia såklart och fy så hemsk men bra! Imorgon kanske jag ska tatuera mig,just det måste avboka dena andra tiden ja hoppas det blir imorn nu. Återkommer om de nu ska jag sova.

ha de!

Söndag

En natt till på denna jobb helg men natten som var gick mycket bra och det var tack vare min svägerska som jag satt och messade med från 1 till 6 haha Det började ganska alvarligt och slutade i att jag satt där i hallen och höll på att börja tok skratta för mig själv på morgon kanten. Vi tänkte ut olika grejer man kan göra på det natt jobb jag har hahaha helt sjuka saker och så börjar man se allt i huvudet och man gör allt för att inte börja tok skratta.Haha underbart sjukt precis som det ska vara!
Så tack för "prat stunden" :-)

Nu börjar bollibompa och jag ska ta en dusch..funderar på att sätta lösen igen..så är ni intresserad lämna en komentar med mail adress

ha de..

Ben Harper


Ben Harper






.....

Jobbar denna helg och det känns sådär men skönt på ett sett att fokusera på något annat än allt kaos jag har i huvudet..
Jag ska se till att sy klart Celines tavla i helgen iaf,läser en bra bok också så det ska nog gå bra. Fick lite tider inför tiden jag ska jobba i Umeå framöver men ska träffa chefen på måndag och göra lite ändringar vill inte jobba allt för mycket där och som det ser ut nu så blir det bara några till nån dag hemma innan man ska iväg igen,kommer bo på bussen mellan Umeå-sundsvall känns det som huua..Ja de löser sig.

Har en väldigt trött charlie här han har inte sovit nåt idag på dan så blir nog sängen snart för lilleman.

Har inte så mycket att skriva eller har sjukt mycket i huvudet men inget som jag känner att jag vill skriva om här i nuläget  så tar nog och avslutar detta.

Ta hand om varandra!

.........

Sitter här och lyssnar på musik..just nu Ben Harper..Har sagt det förr och säger det igen: Vad vore livet utan musik..
Ska träffa Sara senare ikväll umgås och prata av sig lite,,ja vad vore livet utan vänner? Vänner och musik och kärlek det är vad man behöver här i livet..Så mina vänner vill ni skriva en kärleks sång med mig?

morgon

Vaknade halv åtta imorse så det var bara att stressa iväg till dagis,tur man har så nära :-) Sitter nu med sista kaffet och försöker få tag i en person på lön måste ha ett arbetsgivarintyg att skicka till a-kassa. Var på AF igår så nu blir det till att jobba extra och stämpla fram till sommaren. Fick tag på personen nu,skönt så är det ur världen.

Jag har mått ganska dåligt sista tiden..kännt mig sjukt förrvirrad med det mesta..inge roligt alls. Igår hade jag iaf ett långt samtal och fick ur mig en hel del och idag känns det bättre..jag är fortfrande förvirrad och det är fortfarande kaos inom mig men det känns bra att ha få ur sig en del..



















RSS 2.0