JANIS JOPLIN



En gammal favorit som brukar spelas här hemma på hög volym och då är det tok dans som gäller för mig och Charlie :-)

jaa jaha ja

Då har man varit och träffat chefen och en mamma. Träffades på kontoret så bara det kändes ju innan lite stelt.
Jag vet faktiskt inte hur det gick,fick ingen riktig känsla av det..men jag Hoppas Hoppas att jag gjorde ett bra intryck.
Medans man sitter där och lyssnar och pratar och ska ställa frågor osv går ju tusen tankar genom huvet på en. Typ "men vad konstig jag lät nu när jag så"  "vad menlös jag verkar nu"  ja massa tankar bara far runt runt..Haha.
Ja hon skulle höra av sig iaf så det är väl bara att vänta och se om man får komma och träffa barnet i fråga för att sedan inskolas. Bara att sitta vid telefonen och vänta ;-)

Grym grym grym..Etta James & Dr.John - I´d rather go blind (blind girl)


bla bla

Idag ringde hon om jobb! :-D På torsdag ska jag träffa en mamma,så får hoppas på att man gör ett gott intryck :-)
Jag får ofta så här sjuka tankar när jag ska göra nåt seriöst typ,tänk om jag skulle komma dit och vara helt för mycket,sitta och ljuga som fan,vara klädd på ett speciellt sett bara vara allmänt jätte konstig Hahah! Ibland är man sjuk men jag gör såklart inte dessa saker men tänk om man skulle göra det..hahah. Kanske ska prova det nångång bara för att få se reaktionen..neeej..
Men när jag är ute tycker jag att det skit kul att "ful dansa" bara vara crazy! Skit kul att se folk höja på ögonbrynen och viska till varann haha! Jaja shiit va jag börja yra på här..Skulle bara berätta att det blir jobb framöver! tjohoo!

ha de gott!

Dansande Älskade Charlie

 


07.00


                                               image164


Har varit uppe över en timme redan..Charlie tok pigg halv sex imorse så bara att kliva upp..Idag fyller Älsklingen 29 år! ♥Jag köpte ett kort åt han som det stod till en COOL COOL COOL kille,mycket fult var det! haha sånt gillar vi! ;-)
Han sover ännu men ska väcka honom om en timme tänkte jag med frukost på sängen :-)

Haha nu kommer lillen springande utan blöja! Ska ta och leta reda på den och sätta på en ny men ha de gott!

Glad idag

  image161      


Japp idag är en bra dag! Härligt väder och på gott humör :-) Känns som att såna dagar har man för lite av..men men det ska det bli ändring på!
Pratade med jobbet idag,och det stärkte ju mitt humör ganska rejält :-) På måndag blir det av el tis!
Kanske ska ta en tur ner på stan sen och köpa en jacka jag vill ha och david ett par jeans som han verkligen är i behov av. Allt verkar lösa sig så då har vi råd att unna oss detta! Mer bra dagar åt folket! haha

Nu ska jag ta en dusch för Davids föräldrar kommer snart hit med smörgåstårta,David fyller år imorn så dom firar honom idag

men ha de gott!


öron barn..

Ser ut som att Charlie är ett sådant..Han vaknade igår morse med 39 graders feber..Under dagen började han; aja aj aj aj! Så jag misstänkte öroninflammation..Vid fem tiden hade han 40 graders feber så jag ringde och vi åkte upp med honom på akuten, Och där! Fick vi sitta i 2 1/2 timme!! Jag var så fruktansvärt less!! Charlie varvade mellan att vara tok pigg och springa runt runt till att grina,skrika..lillen hade ju ont! Till slut när vi fick träffa en läkare och så som jag trodde så var han ju röd i öronen, så nu är det pencilin ett par dagar framöver. Det är tur att pencilinet brukar verka ganska fort så smärtan försvinner..Usch man blir så stressad och orolig när lillen är sjuk..

Nu är vi även hundvakt åt Moria tills på tisdag men det är lungt för jag har ju fortfarande inte hört nåt om jobb..pratade med henne sist för två veckor sen nu och då verkade ju allt var på G..men men jag ringer imorn sen ger jag upp jag kan ju inte bara gå hemma..måste ju jobba! Stämplar just nu men AF är ju på en osv...jaja det löser sig alltid! *Positiva tankar*

Nu ska jag ta mig till Ica och hämta ut ett paket från jotex med gardiner till köket och vardagsrummet,har egentligen inte råd men va fan..det får gå ändå :-) På lördag fyller David år oxå,,måste fixa nåt åt han oxå..
Köpte present till Vidar igår iaf :-) Monica,jag tror ni kommer gilla det starkt ;-)
Jaja ha de gott! Och kom ihåg Positiva tankar kommer man långt på!

Puss o kram!

Chrystal philips

                                           SKA PÅ TURNE I ISRAEL I SOMMAR!! fAN VAD KUL FÖR ER!!


                                           ♥                  ♥
                                          
                               Två av medlemarna(som de flesta säkert redan vet två av min tre bröder)



                                                     


Less less less och åter less..

ja så är det...hata pengar..vill jobba nu!! jaja det löser sig alltid men just nu känns det tufft..

Till dig Emma min vän!


                                                                image157    

                                                          ♥ TÄNKER PÅ DIG..HOPPAS ATT ALLT BLIR BRA..♥


                              

26 år idag

                                                          Så jag grattar mig själv! Grattis!!





                                   image156

Fint väder idag jajamensan

Men här sitter jag..Charlie sover har precis förberett lunch åt honom. David är ute med Angel ska väl ta mig ut nåt sen jag med..Blir gälen av att bara sitta inne.
Imorgon blir man 26..ja åren går..Händer inget speciellt,min kära mor skulle baka en tårta iaf :-) Aldrig fel,Charlie kommer bli överlycklig! Han är verkligen ett "kakmonster" har han fått smaka en kaka kan han gå runt i två dar och säga kaaka kaaka och peka på allt! Lillgubben vår ♥
Vi gjorde choklad bollar häromdan och lyckan var stor för lillen! Men sen morgonen efter tyckte jag att kände katt skit lukt då o då som svepte förbi..usch! Så kommer Charlie och är aldeles brun och kletig om händerna,så håller han i en kattskit!!! Och säger kaaka kaaka!! Huga han trodde väl de va en chokladboll Hahaha! Tvättade händerna på han en kvart tror jag,var skit svårt att få bort! Som tur var tror jag inte att han hade hunnit smaka på "kakan" Luktade runt mun på han haha!! Nä fy inte lätt alla gånger! :-D

Rubriken

Ja så var det alla ♥-dag då! Dom flesta verkar ha nåt för sig middag mys osv men här händer inget av de. Som sagt pank så..Men men kärlek behöver väl inte kosta pengar ;-)

Vad har ni för er idag på denna dag?

                                                                 image155

Pengar=Ångest

                                                                   Ja så är det tamme fan!





                                             image154


jäså

Onsdag idag då..ser inte att bli nån bio! Ja ska man skratta eller gråta?! Mamma skulle ju ha Charlie medans vi gick men nu är det så att Petter har fått magsjuka och han bor ju för tillfället hos mamma så då vill man ju inte ta nå risker att lillen åker på skiten igen..
Snart blir det en promenad iaf med Sanna.
Charlie var så söt imorse tog mammas väska och sprang runt mycket stolt såg han ut hahaha! Knäppte kort men tyvärr blev ena bilden lite mörk..ja här kommer dom iaf :-D


                                                            

Tisdag

Ja så var det tisdag..dagarna rullar på och det känns som att det är samma visa varje dag..huuua. Hoppas jobbandet kommer igång snart,pratade med henne i fredags så det ska väl vara på gång iaf.. :-) Igår var Sanna och hennes lillasyster Nathalie här o kolla film,dippa morötter och gurka..trevligt trevligt. Idag vette fan vad som händer eller jo Charlotte kommer hit efter jobbet,ska skjutsa mig till city gross så ja kan köpa billiga blöjor..I stort sett pank och självklart ska då blöjor,välling och hundmat vara slut..japp bara att handla upp sista kronorna. Pengar om en vecka iaf..men det känns som en låång vecka kvar tills dess.
Spelningen i lörsdags var bra,tråkigt bara att det nästan inte va folk..tråkigt för bandet! Dom är ju såå bra!
Imorgon ska vi försöka oss på att gå på bio iaf,haha men det lär ju dyka upp nåt så det blir inställt IGEN haha inte meningen att vi ska få gå på bio tror jag.
Nä ska man ta sig en till kaffe tro..varit uppe sen sex imorse då lillen ville upp och leka med bilar :-) Han har blivit helt bil tokig,haha det bara kom från en dag till en annan! Vevve heter bil på Charlies språk :-D

Japp det får bli en kaffe men ha de gott!

                                                           
                                                                                 
                                                                           Våran lilla bus pojk :-D

WHIIHOOOO LÖRDAG! HAHA



Börja denna lördag med lite karioke vettja!

Eva Cassidy - Autumn leaves



....*.....*......*.....

Pratade me jobbet förut iaf :-D Jag är inte bortglömd ;-) Sätter igång inom en snar framtid!
Nu ikväll har vi sett filmen Inte utan min dotter,mycket old film. Vet att jag sett den för måånga år sen men minns den inte så var som att se den på nytt. Fy fan vad arg jag blev när jag såg den shiit! Vad overkligt att råka ut för något sådant..
Imorn blir det till att kolla på brödernas spelning som det verkar,whiihoo ska bli skoj!
Sitter nu o surrar me Monica på msn om våra planer sen vi var kidz,det ska bli av Hahah!! :-D fan vad kul!
Ska surra vidare nu hahah men här kommer nå kort på älsklingen!

   ♥ ♥

Fynda :-)

Japp idag har jag fyndat:-) Köpte en kofta till Charlie på polarn&pyret för 95 som hade kostat 295,jätte fin brun o beige! Så hittade jag ett par jeans åt mig själv på B young för 100 kr som hade kostat 599..det är inte illa det! hah

Booooooooooooring

Pojkarna sover och jag är sååååå uttråkad! Har druckit hundra koppar kaffe..Blir väl den dagliga promenaden runt sjön och till Ica..Ge mig pengar så jag kan tok shoppa!!!Fyller år om en vecka ungefär så säg till om ni vill ha mitt kontonummer ;-) Hahaha

Tack hej!

Bla bla

Igår och idag har man äntligen fått må bra igen. Charlie dessvärre spydde igår natt igen men jag ringde barn på sjukhuset idag och de sa att de kan bli såhär för vissa barn att det har svårt att ge med sig. Jag skulle ge honom endast välling och vätske ersättning så,så har det blivit idag. De andra dagarna har han fått lite fil och youghurt men det skulle ja hoppa över. Så hoppas hoppas att det inte ska bli nå kräkningar inatt..
Just nu håller jag på att tvätta gärnet! Lär väl bli uppe halva natten med det men men de måste göras.

På lördag ska jag o David eventuellt lyssna på brödernas spelning på Primero (om lillen mår bra o så) Känns som att de va hundra år sen vi gjorde nåt tillsammans nu!  Blir till att åka ner och lyssna och sen åka hem,så hoppas de blir av :-) Vi har försökt gå på bio typ tio ggr men det händer alltid nåt som gör att vi får ställa in ja så kan det vara ibland. Vi skulle ha gått förra veckan men då kom den jävulska magsjukan!

jaja jag bara babblar på jag nu måste ja ner till tvätten så ha de gott gott folk!

hata hata magsjuka

Inatt spydde Charlie igen..är så fruktansvärt less på denna magsjuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Belgisk talk-show Hahahahahaha



En belgisk talkshow(som ska vara alvarlig) Där en man utan testiklar och hans tjej i rullstol är och pratar om sina problem. Men program ledaren kan inte hålla sig för skratt när han hör mannen prata. Hahahah såå kul samtidigt som man tycker synd om paret hahahaha

Tack vännen

Sanna har varit så gullig dessa dagar,först handlade hon majsvälling åt charlie när han var sjuk och idag handlade hon sockerdricka och youghart til oss :-) Så söt min vän! Tack det är uppskattat! ♥

Verkar inte vara över..ahhhhhhhhhhhh!!

Nope både jag o David mår skit illa och Charlie har spytt..va fan nu får det vara över snart!!

Hata magsjuka!!

Ja fy fan vad jag hatar magsjuka! Charlie spydde ju några gånger från onsdag natt till torsdag kväll,sen var det över för hans del. Fredag morgon kände jag att jag mådde illa men tog mig ner på arbetsförmedlingen ändå(var ju min första arbetslösa dag) När jag kom hem mådde jag skit och det gick väl ett par timmar sen var det igång för både mig o David! Feber och kräkningar all day long! Både jag o David var helt däckade och Charlie var piggare än aldrig förr ja det var ett helvete att må som man gjorde och samtidigt fixa o ha koll på lillen..Mamma ställde upp med att ta ut Angel,tack o lov för de :-)
Igår var det lite bättre och idag ännu bättre så imorgon ska man väl va som vanligt igen :-) Ja fy fan för dessa dagar säger jg bara!

RSS 2.0