.......

Imorn är det nyår..för oss blir det lungt,ska åka på midda till Charlotte och Jörgen. Hela lilla familjen så vi är nog hemma före tolvslaget i säng med lille Charlie:-) Vad ska ni andra hitta på?

Robban (Davids kompis från gbg) är i s-vall på besök just nu så i fredags kom han o Emma hit och vi gick ut en sväng,mamma var barnvakt. Vi hade först tänkt ställa in alltihopa p ga av det som hänt men kände båda två att det kunde vara skönt att hitta på nåt,försöka koppla bort lite..Det var trevligt men blev en tidig kväll för mig o David.

Allt känns fortfarande helt sjukt..vill helst inte tänka alls..men det är inte så lätt..hon är ju kopplad till det mesta vår lilla kärlek..ja hua..tiden får ha sin gång..

Här kommer lite bilder..

      

sorg..och saknad..

Hade tänkt att jag skulle hålla mig borta från bloggandet ett tag nu..mår inte så bra..men samtidigt kan det vara skönt att skriva av sig lite..

Klockan är snart ett..alltså snart dags för en av Shivas dagliga promenader..ah det är så sjukt allting..om man ändå hade varit beredd på detta snabba avsked..ja fy jag vet inte vad jag ska säga..

Ont gör det iaf...

Sov så gott....

Godnatt vår Älskade älskade Shiva..Vi glömmer dig aldrig..Ibland är livet så orättvisst..allt för ofta...


  
                                                                                 image97

Julen

Var en mycket lugn och mysig julafton för familjen Soft :-) Först hade vi Davids föräldrar här på jul lunch sen var vi resten av dagen hos mamma med syskon och alla barn och tomte såklart! :-)
Trodde att Charlie skulle bli rädd för tomten men han ålade ur min famn och gick fram till tomten och pekade och sa: Goobbe! Toomte! Huga han var så söt med stor ögonen! Trött var han när vi begav oss hemåt,trodde han skulle slockna direkt men Icke..Han sprang runt med massa energi,med alla sina nya saker:-) Han var så glad och nöjd hela dagen vilket gjorde mamma och pappa glad o nöjd!

Här kommer lite bilder 




            

GOD JUL PÅ ER!!

image90

Amos Lee



Lyssna på denna vackra bit..jag Älskar den! Riktigt fin och mysig..
En kille jag skulle vilja hänga med..:-)

Crystal Phillips

http://www.tv4.se/player/categories.aspx?progId=0&itemId=%20&treeId=10075&displayTreeId=10075


Crystal Phillips spelade på Tv4 imorse,brödernas band(Tobbe och Petter) Om ni inte såg så titta nu!
Grymma som vanligt ♥

Klicka på fjärde uppifrån (Nyhetsmorgon Mitt del 1)

öhhhhhhhhh

Jag är såå rastlös idag..Känns som att man inte varit utanför dörren på hundra år! Men Charlie har ju varit sjuk i två omgångar så..Får se om man iaf tar sig till Ica sen..Ta med Charlie på en tur så han få lite luft lillgubben.
Han va sååå söt igår kväll när han skulle somna,han låg med oss i sängen så tog han min arm och la den runt sin hals..huuga..sen tog han min hand och började klappa sig själv på kinden:-) Han ville att mamma skulle smeka han på kinden:-) Jag brukar göra det när han ska sova..jag låg och försökte hålla mig för skratt,för han var bara för söt!
I helgen händer det lite grann iaf,på lördag kommer Monica hit med familj på julgröt och fika så det ska bli mysigt!
Sen på söndag kväll kommer Hanna Henke o leia hit och spelar bingolotto,uppesittarkväll. Första gången jag spelar bingolotto dan före julafton (gör det inte annars heller hehe) Men man får väl hoppas på en liten vinst iaf skulle inte sitta helt fel med den ekonomi man har..huua..Men tröstar mig med att det iaf blir lite bättre när man börjar jobba.

ja gott folk nu blir det en kaffe ska försöka rycka upp mig själv..

ha det gott!

oh helga natt



Min favorit i bland julsångerna..:-) David börjar bli lite smått less på att höra den hahaha,ska be han kolla min blogg nu :-D

Snart jul..:-)

image89

..........:.........:..........:.............:............:..........:..........:...........:...........:.........:..........:..

Heeeej...I lördags var jag på Primero och lyssnade på Chrystal phillips (bröderna 2 av dom iaf :)) De var bra som alltid! :-) Även lillebror var upp på scen en sväng:-)

Idag har vi varit me Charlie till läkare igen..han slutade ju med pencilinet i torsdags och sen dess har han inte riktigt varit sig själv,grinig osv. Och idag hade han även feber..iaf så var det som jag misstänkte att öroninflammationen inte hade gett med sig..Så nu bli det sju dagar till med pencilin men en annan variant denna gång som han inte behöver lika mycket av och som dessutom smakar bra mycket bättre än kåvepenin.Så alltså lättare att få i honom :-)


 
                                                        

                                                                        

                       ( Tyvärr syns nu inte Petter på nåt av korten,spelar trummor :-)


Dagis

Idag ska blanketten om dagis till Charlie skickas in,blir en deltid, ska söka på polstjärnan. Å blir allt som planerat så börjar han 1 april :-) Även Charlies kusin Leon ska enligt planering in då,så kanske går dom sin inskolning samtidigt. Känns bra! Blir hemma med David då tre månader innan de blir dagis. Hade först tänkt vänta ännu längre men vi känner att Charlie får nog ut mer av sina dagar av att gå på dagis och träffa barn osv

Nu ska jag ta mig ner till ica och posta en julklapp till min kära vän som tyvärr får fira jul i fängelset..huga tänker på dig min vän! ♥ Önskar att jag kunde göra så mycket för dig! ♥

Ha de gott!

....*.....*......*.....

image86

♥ Charlie var så söt häromdagen..när han vaknade och jag tagit upp honom gick han direkt till David med utsräckta armar och sa Pappa..pappa..Sen kröp han upp i famnen och satt såhär en bra stund och myste ..♥

Så här kommer jag att sjunga en vacker dag ;-) Nån som vill va me i mitt band? :-)


tjohoo

Det verkar som att pencilinet redan börjat göra sitt :-) Efter andra dosen (ska ha tre ggr om dan) har vi inte hört något mer ajajaj och han börjar bli själv igen! Så skönt att se!  Men det var då inte roligt att försöka få i honom dagens sista dos..huga..allt kom upp igen. David gick runt här och va skit arg (haha) mumlade på om hur fan de tänker med denna medicin..Dom vet ju att de smakar skit och att alla barn spyr och har sig av osv osv

Nu sover lillen för natten,hoppas att han får sova denna natt men det tror jag eftersom han inte verkar ha så ont längre..tack o lov..

En rolig grej med Charlie nu är att han älskar tomtar! Vill gå runt med helst fyra i famnen samtidigt :-) Eftersom vi inte har så mycket tomtar har han fått några av mamma men han har redan förstört två av dem hehe en har tappat huvudet och en ett ben :-) Måste köpa nån i plast eller nåt :-) Han säger även "Gobbe" till tomtar han är för go!

Inte bara tomtar han förstört sen julen kom in i här heller ;-) tre st adventsljustakar har gått..hade två minde i köksfönstret som fick stå ett par dar innan de flög i golvet, sen fick vi en av mamma som även den flög. Så nu har jag gett upp den tanken och hängt en stjärna i fönstret istället :-)

Ja så är läget här gott folk

          
♥ Mina pojkar ♥

Fy fan..

Tredje dagen med hög feber för Charlie idag och vårt andra sjukhusbesök med honom idag...Var ju in i fredags kväll med honom då han varit otröstlig hela dagen + feber. Fick träffa en läkare som var in högst två minuter kollade öronen och sa att han var lite röd i ena örat men att det inte var nån fara. Vi sa kan du kolla tempen? Nä feber är ingen sjukdom mumlade han bara..Sen sa han typ Virus också gick han! Vi kände oss inte dugg mindre oroliga när vi gick därifrån.
Charlie var ju såklart även otröstlig inatt och sa bara ajajajaj hela tiden. Efter en alvedon lyckades han somna ett par timmar och sen började allting om så vid elva imorse ringde jag sjukhuset igen och vi åkte dit.
Fick träffa en trevlig engagerad läkare denna gång,som tittade i öronen och konstaterade att Charlie har dubbelsidig öroninflammation! Fick recept på pencilin som han börjat med nu,vi gav honom första dosen redan på sjukhuset så fort vi hämtat ut det. Ja fy fan, tänk om man hade fått veta detta redan i fredags! Huga nu har han alltså gått och haft ont två dagar helt i onödan! Hoppas på att pencilinet verkar fort, nu får han alvedon mot smärtan och det hjälper tack och lov ett par timmar! Man känner sig så hjälplös när han har ont,önskar man kunde ta över det onda själv..Ja nu ska jag försöka få i lillen lite välling och förhoppningsvis får han sova en stund.

Ha de gott!


Älskade Charlie

Lillgubben vår är sjuk..hua inte alls kul! Han har gråtit till och från sen tio i morse och bara velat va i famnen..kollade tempen men var inget just då men nu när jag tittade igen hade han feber..Fick nu en alvdeon o lite välling och somnade. Ja som sagt inte alls kul när de små blir sjuk man aldeles stressad och orolig..Hoppas inte att det är nåt åt halsen eller öronen får avakta och se..

bla bla bla

Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart så jag tänkte..skriver väl lite här då:-)
Idag har jag varit upp till Henke o Hanna med Charlie så han fick leka lite med Leia,dom är så söt tillsammans! Kramades och hade sig! Huga :-) Var nästan så jag inte tog mig dit! Så halt ju! Dom bor på kalmarvägen så det är ju inte direkt långt att gå men det tog lätt över en halvtimme,tog mig knappt upp för minsta uppförsbacke..hehe
Ja snart var det helg igen då, vi ska förmodligen ut och äta imorgon jag o David..om han mår nå bättre,känner sig inte så pigg idag men förhoppningsvis kryar han på sig tilla imorn! Mamma ställer upp som barnvakt ett par timmar :-)
Nu är kaffet klart! nice!

här kommer lite bilder :-)



         
   Moria som vi var hundvakt åt                      våran Shiva som blundar för blixten haha                        




  
                                      Tvångskram ;-)

Nu är det jul här i vårt hus!

Nu är det pyntat och klart i köket, även i vardags rummet nya gardiner (jag hittade på rea på indiska i somras) Två röda lampor även i vardagsrummet. Julstjärna i hallen och gran med belysning på"lill balkongen"
Sen blir det såklart julgran närmare jul! Cozy cozy Älskar julen! David däremot hatar julen..ja så kan det vara.

Vi är hundvakt nu åt Moria sen igår tills på tis kväll. Moria är Tobbe och Teres rottweiler som är 8 mån gammal.
Imorse när jag klev upp med Charlie väntade en otrevlig överaskning i köket! Den största skithög jag sett! Jag lovar jag fick ta upp den med en ica-kasse! Huuua!!!

Nä nu blir det en promenad med dogsen..förstår inte hur vissa kan gå med typ fyra fem hundar samtidigt! Tycker det är nog med två jag!

jaja ha de gott!

   

Kryssningen

 japp då var man hemma igen då,borta bra  men hemma klart bäst! Vi har haft jätte kul faktiskt lite jobbig hemresa måste jag säga..ville bara hem! trött och sliten var man igår somna väl runt fem tiden och vakna vid åtta..kunde inte somna om,Sara var mycket less på mig som ville sova. Jag fick för mig att vi skulle lämna hytten kl tio fast vi inte skulle framme i sthlm förren kl 15.30 Hahaha
nämen kort sagt det var roligt och skumt hahahah

här kommer lite bilder!

       
Mycket glad!                   Tapas grill                 dagen efter                            Sara
                                                                           ser rätt pigg ut ändå!

RSS 2.0