hår och mat

Hejsan Idag var tillbaka till tejen som gjorde mitt hår och satte 20 slingor till så nu är det bara prima! Har även inhandlat all mat för festen imorn,det bjuds på taccos.:-) Längtar som fän ska bli såå kul!
oj nu vakna lillen men ja jag bjuder på ännu en hår bild haha

Nä vadå jag är inte nöjd med mitt hår,hur kan ni tro det ? ;-)


:-)

Först och främst måste jag ju gratulera Charlotte och Jörgen som inatt blev föräldrar till en liten flicka!! Har tyvärr inte kunna se nåt kort de lilla underverket än för min tele kunde inte ta emot bilden. jaja snart får man se den lilla i verkligheten .-) Så ja grattis till er!! Underbart!


Efter att ha sovit ett par timmar efter jobb så träffade jag Lotta på staden,fyndade lite :-)
Bland annat denna jacka för 33 kr på erikshjälpen :-)


                                          


Snart blir det film har en känsla av att jag kommer somna direkt.. ha de!

Min bror är underbar



Min bror är underbar,jag fick nu en låt tillägnad mitt långa hår haha underbart!  Love ya!

Mitt nya långa hår :-)



    



klicka för större :-)


Sjung med Samuelssons




denna köpte jag idag på myrorna haha 10 kr så kunde inte låta bli :-)

nytt hår

Idag fick jag håret så imorn blir det förlängning hihi såå kul!

Älskling 30!

Yes idag fyller david 30 år! Grattis grattis sjunger vi alla lite hest i kör.

Mamma,Petter kom först på middag,sen kom Lowa och leon in och senare kom även Tobbe,Terrs;Thea och Eliott och åt tårta :-) En bra dag har det varit,jätte kul att träffa Petter oxå efter sen lång tid..

Jag jobbade ju inatt men David fick kaffe på sängen och present av mig och Charlie när jag kom hem. Av oss fick han blyerts teckning på Shiva (gjord av en otroligt duktig tjej som heter Moa) Shiva var ju sjukt speciell och hon har lämnat ett stort tomrum efter sig. David fällde en tår när han öppnade och såg tavlan. men han blev jätte glad och tyckte det var en väldigt fin present :-)








blixten förstör bilden men ja ni ser..

vad fan!



jag tror jag döör vad är detta?hahaha




hår

Jag var ju hos en tjej och kollade på hår för et tag sen för eventuell hårförlängning. Och de fanns då två hår varianter (färg) som kunde matcha mitt hår hyffsat. Men fick mail att ingen av de färger fanns hos hennes levenratör..Så vet av en annan tjej som ska vara duktig på att sätta hår och nu har jag beställt hår,denna färg ser ut att matcha mycket bra så hoppas hoppas nu att det ser lika bra ut när det kommer. Isf blir det nog hårfölängning till veckan :-) 1500 allt som allt blir det,betydligt billigare än att göra det hos en frisör :-) jaja får väl se vad det blir av det hela.

Imorn kommer världens bästa Lotta! Jippie säger vi då!


   

hår

Jag var ju hos en tjej och kollade på hår för et tag sen för eventuell hårförlängning. Och de fanns då två hår varianter (färg) som kunde matcha mitt hår hyffsat. Men fick mail att ingen av de färger fanns hos hennes levenratör..Så vet av en annan tjej som ska vara duktig på att sätta hår och nu har jag beställt hår,denna färg ser ut att matcha mycket bra så hoppas hoppas nu att det ser lika bra ut när det kommer. Isf blir det nog hårfölängning till veckan :-) 1500 allt som allt blir det,betydligt billigare än att göra det hos en frisör :-) jaja får väl se vad det blir av det hela.



..........

Idag var Davids föräldrar här och firade David som fyller 30 på måndag! Han fick en ny mobil,jag fick tulpaner och en vas och charlie fick en bil :-D Även fika hade de med sig,inte illa start på dagen :-)
Har bara sovit till ett idag så hoppas natten går bra..

Blir ett tråkigt kort inlägg nu känner att jag har absolut inget att skriva om om ni inte vill höra om min tandvärk?

     




Fredag

Ska snart bege mig till sjukhuset,måste köpa material till en nalle puh tavla som Charlottes lille bäs ska få när han/hon tittar ut :-) Jobbar ju hela helgen så skönt att sysselsätta sig med nåt. Blev framskjutet "jobb träffen" igår men hon skulle ringa idag och med min tur lär hon väl ringa så fort man sätter foten innanför dörren hemma igen (vi ska nämligen ses på sjukhuset som det verkar) jaja återstår att se.
I veckan måste jag fixa lite innan festen fast får ju inte pengar förren på fredag så får väl fixa allt då efter eventuellt jobb.

Idag gav jag mig an facebook,har ju haft en sida där men typ aldrig varit in efter den skapades haha så jag hade en antal förfrågningar om det ena och de andra. Acepterade iaf vänner förfågorna till att börja med :-)

Nä nu drar jag ha de!




fk 3

En sten föll kan man lätt säga..det är löst pengarna kommer nästa vecka..Pust!

Nu måste jag in i duschen,ner på stan med en film ha de gott!

Försäkringskassan del 2

Jo men visst sist var man så less och frustrerad av p ga de pengarna de sa vi skulle betala tillbaka..Men nu ja nu är det värre..David får alltid sina pengar den 19 och jag hade inplanerad handling som vanligt. Imorse har inga pengar kommit in på kontot,jaha så David ringer. Först får vi höra att ingen utbetalning är gjord,sen att ja men du är inte beviljad längre än till januari. Får ringa runt som galningar blir skickad hit och dit. Ingen kan riktigt svara på vad som är fel.
Tills slut efter ännu en lång telefon kö på kundtjänst får vi höra att ett står i datorn att han beviljad ersättning fram till augusti 2010. Får ringa ännu en gång till den som hade hand om ärendet fram till januari ,den nya är sjuk idag.(han har nu fått en ny handläggare eftersom han blir 30)
Ja hon säger att det står på ett ställe att det är beviljat men att det inte är så för inget beslut är taget! David skickade in papper om fortsatt ersättning för 2009 i augusti 2008 och ännu har inget beslut tagits! Vi har inte fått några papper ang nånting och därför har man ju tagit förgivet att allt ska rulla på som vanligt.
Nu skulle den här kvinnan som hon sa gå och prata med beslutsfattarna idag och ringer hon eller någon annan imorgon så kommer vi inte att få några pengar. Ringer inte någon är allt klart! Ja bara det är ju sjukt..så här ska man gå som ett nerv vrak och hoppa till så fort telefonen ringer.
En annan sak dom när David frågade: ja vad händer nu om det inte blir godkänt då? Jo då får man vända sig till komunen..alltså soc med andra ord.
Jag är fruktansvärt nervös just nu för framtiden..visst det kanske löser sig men vem vet? Ringer ingen imorgon kommer man ju ändå inte vara säker på att pengarna kommer och då ska man gå över hela helgen då som ett nerv vrak..ja jag brukar inte klaga och våran ekonomi är inte den bästa men det går alltid runt,och det är på gränsen. Men man kan ju inte låta bli att tänka nu på vad fan som ska ske..jobbigt jobbigt..

Klockan tre ska jag även på den sista träffen ang det nya jobbet,mycket hänger på detta och vilket intryck jag ger osv osv:Känner mig inte som världens gladaste mest positiva idag men det är bara att bita ihop och se glad ut haha

jaja återkommer väl om detta kände bara att jag behövde skriva av mig lite.

...'...´..

Träffen gick bra,tror jag :-D Men hade lite svårt att koncentrera mig för jag tyckte mig skymta Small Face´s ansikte i fönstret hela tiden, vid ett tillfälle tyckte jag mig höra ett av hans speciella jamande,,lite hest sådär..

Nytt jobb?

Nu ska jag iväg på träff ang det nya jobbet.. :-) Önska mig lycka till!


08.26

Karln sover och jag har varit me lillen på dagis. Sitter här med kaffe och vet inte riktigt vad man ska hitt på..
Somnade skönt igår efter en timmes rygg massage inte illa de :-) Han är bra min man (blivande man ;-)

Krisse och Vickan och Josef kanske skulle komma förbi sen,trevligt trevligt så får man träffa lill söten! Han är så lik Krisse när han var liten huga!

Nästa helg blir det party mycket kul! haha fy fan vilken ful fest! Måste komma på ett pris till skaparen av bästa outfit..hmm..Nåt förslag?




Ännu en av våra katter..han gillade att hänga med grann hundarna det var ofta man möttes av detta. Han var så j-vla cool en katt vi alla ville vara..R.I.P cat var hans namn

...*...*..

Ledig nu fram till fredag,om inget anat sker innan dess så att säga.

Har precis gjort ren kylen,den tomma kylen..Pengar snart så man får handla lite. Känner mig menlös och rastlös.. Såg en mycket bra film idag eller såg klart rättare sagt. Började se den för nån kväll sen men somnade och ja den var j-vligt bra tycker jag, Changeling baserad på en sann historia ja fy fan för att råka ut för nåt liknmade säger jag. Se den tycker jag!

Måste ta mig till birsta när man fått pengar ska köpa två "tråkiga" cd ställ att sätta på väggen som ska målas i guld kommer bli fin fint de på våran lila vägg :-)

Nä fy vad ska man ta och hitta på då,skulle egentligen gå bort till en kvinna längre ner på gatan och kolla på en säng till Charlie men får se om jag orkar ikväll,tar det imorn annars. Haha vi får sängar till höger och vänster här på gatan. Den vi har nu (eller Charlie har nu) fick vi av en granne till mamma som jag målade om och fixade till, sen fick vi för ett tag sen en loft säng av grannen Sara som han ska senare när han blir lite större och nu blev jag erbjuden en blå barn säng med inbyggda lådor under. Och det är ju kung eftersom förvarings ställen är nåt vi är i behov av :-) Ja vi tackar och tar emot så uppskattat så! :-D

Nä ska man ta sig lite keffe kanske städa lite mer..ja varför inte.

ha de!



Våran förrra katt, vi saknar dig... Small Face



jag har haft en bra dag idag

Hade inte tänkt ha nåt speciellt idag  alls men det slutade med att mamma kom på middag(det var bestämt sen innan),sen kom Krisse Vickan och Josef som avlöstes av Tobbe,Teres,Thea och Elliot även Lowa kom in :-) Fika presenter och massa bus och spring för barnen huga. Charlie somnade direkt efter ett bad och jag följde me mor hem,är här nu och ska snart ta en promenad till jobbet. Imorgon ska jag förmodligen träffa mamman ang det nya jobbet oxå,hon ringde idag så jag skulle ringa henne imorgon.

Nu lite mer kaffe sen ut i kylan.

ha de gott!

                                                                         


                                        

Thomas Dybhdal


Lyssna nu på denna,riktigt fin..



Då sjunger vi för


Födelsedags barnet då! Yes 27 år idag..så grattis till mig!



kärlek



                                                      ♥  ♥


Lite bilder











Otur?

Vi skulle ju på bio igår,lämnade lillen hos mamma och åt mat för att sedan dra vidare. Jag fick två biobiljetter förrra julen + två när jag fyllde år och vi hade bara användt ett av dem...sjukt jag vet haha. Iaf så letade jag och hittade ett som skulle vara laddat med 200 kr (vi är så gott som pank tills på torsdag) så ja vi tänkte använda det där då. När vi kommer till bion så kollar vi för säkerhtes skull att det var pengar på de men icke..nä då har jag alltså sparat även det använda och bara det jag hittade..Så det vara bara att vända och åka hem..skit kul!

Pratade med mamma för en stund sen och lillen hade sovit enda till halv tio..oj oj har aldrig hänt! Mamma klev upp före honom sen när hon gick in vid halv tio så låg han och tittade: Godmorgon sa mamma och Charlie: Har tomte mor vaknat? hahaha han är så j-vla söt!

Senare idag ska jag tll "hårförlängnings tjejen" och titta på hår eftersom jag är red head så var det säkrast att gå dit o kolla på en färgkarta så man ser att finns nåt som kan matcha mitt hår. ja får hoppas på det då! Att titta kostar ju inget ;-) Men finns det så blir det nog förlängning framöver,fyller ju som sagt år på måndag och har önskat mig ett litet bidrag,en start iaf :-D

Nä nu ska jag röja upp här innan älsklingen och tomte mor kommer.

Kram på er alla på kärlekens dag haha ;-)

torsdags rubrik

Sitter och laddar med kaffe måste ringa ang jobbet snart..huu varför ska sånt där vara så jobbigt..Jag blir verkligen skit nervös,hjärtat slår 150..usch. Imorgon blir det bio men vet inte vilken men får väl la se. Finns ingen jag direkt vill se men skönt att göra något mamma ska ha Charlie.
På måndag fyller jag år..tänka sig 27 år! ja tiden går fort..känner mig som 7..närå.
Krisse ville att jag skulle skriva i bloggen ang festen den 28 att alla kläder måste tvättas först..haha han hade lite panik över det ja nu är det sagt :-)
Davids present är klar och jag tror han kommer gilla den..eller nästan klar en grej att fixa till bara.
har lite målar nojja målade en lampa igår och en blom grej och två blomkrukor hehe krukorna var vanliga terracotta (stavas?) Och blomgrejen var en tråkig träfärg lampan är inte klar..vet inte om jag kommer ha den,köpte den för en 20 kr på erikshjälpen ja får se när den är klar


  

nu ska jag ringa snart tack för mig

Go kväll

snart jobb och jag är trött..men brukar gå till sig. Imorn ska jag ringa kvinnan igen ang vic,jobbigt sånt där..och för att inte tala om när man ska träffas och tjoa på men det brukar ju altid gå bra så det löser sig nog.

Låten jag har nu på min lilla spelare påminner mig så om Jocke..Jag hade tänkt på denna låt många gånger genom åren men inte kommit på vad den hette.Så dök Jocke och hans kompis upp hos mig en fredag kväll när jag bodde i finsta och hade då denna skiva med sig och jag överlycklig över att denna låt fanns med så den spelades en hel del.Hängde med Jocke hela den helgen och pratade med honom i telefon på måndagen. Han skulle ringa dan efter men han ringde aldrig..ett par dagar senare fick jag veta att han var borta..han är saknad..väldigt saknad. Overkligt sånt där..svårt att förstå..Men som en "spå kvinna" sa :Han brukar stå vid din säng när du sover och lixom "heala" dig,för att ge dig den kraft du behöver..ja vem vet..

Till nåt roligare,igår gick tiden ut för min vän så snart välkomnas ett nytt litet liv till världen :-)

nu ska jag snart dra till bussen så sov gott allihopa!

jobb

Jag har ju som sagt få gå ner en hel del i tid och allt känns osäkert just nu..Men igår kväll ringde mobilen och det var mammas kompis dotter som också jobbar som personlig assistent åt ett annat ställe. Ja iaf så behövdes det vikarier där hon jobbar på kväll och natt så hon hade tipsat om mig och jag fick ett nummer jag skulle ringa :-) Jag ringde nu men det passade sig bättre att jag skulle ringa imorgon så det är bara att hoppas då :-) Behöver ju jobba mer än 50 % så skit bra om man får börja hoppa in där då vid behov :-) Allt brukar lösa sig i slutändan..ja återkommer om det.

ha de


strong as death sweet as love

Hör jag här, Al i bakgrunden..haha folk lär ju tro att jag är helt besatt av al efter alla inlägg han dyker upp i..så är inte fallet bara nästan ;-)

Klockan är elva och jag är rastlös..ska hämta Charlie klockan ett och då ska jag som jag skrev i en komentar i helenas i blogg göra detta: kanske ska ta och krama om Charlies dagis fröken när jag hämtar honom sen. En lång kram och sen tittar jag länge på henne och säger: Tack från djupet av mitt hjärta för att ni tar så väl hand om vår son..sen tittar jag en stund till och vänder mig sakta om och går..

Ska göra chokladbollar med Charlie sen det är vad jag bestämt än så länge,men borde ta sig ut i detta fin väder..kanske åka lite pulka..mm nåt måste ske,,Mycket fattigt just nu fram till 19..och vi hade planerat bio på fredag mor ska vara barn vakt men efter en räkning som jag glömt bort och var tvungen att betala igår blev det knappt nåt kvar. Men då ringer min mor på kvällen och säger,nu har jag satt in 200 på ditt konto så ni kan gå på bio...min mamma hon är bra hon! :-) Ja jag och mamma ska skriva en bok tillsammans. Jag har sedan några år tillbaka funderat på en grej och nu ska vi ta tag i saken..coolt..

nä nu ska jag ta en dusch sedan kaffe


God morgon



Denna såg jag en natt när jag jobbade och ja vad ska man säga
Jag menar vilket musikaliskt geni! och för att inte tala om videon!



hahahaha jag döööööööööööör

haha

ja jag säger då det..godnatt nu ska jag sova


alla hjärtans dag!

sitter o kollar runt på lite grejer och nu vet jag vad jag vill ha av david på alla ♥- dag..

Jag vill bli överaskad av honom iklädd i detta

  Vilken hunk han kommer bli då! oj oj...


Rummet färdigt

Målade om hyllorna i hans rum igår oxå så nu är det klart :-)


FÖRE:



EFTER:






färdigt

Charlies rum är klart, målat möblerat och allt :-) Kan slänga upp nån bild sen om ni är intresserade :-)
Sitter nu och inväntar ett svar på om något nytt shema har lämnats på jobbet,vilket det skulle göra..Jag hade bara som det såg ut nu 4 nätter på hela mars! Och det går ju absolut inte..Ja man får verkligen hoppas på en 6 till iaf..nä hua orkar inte tänka på det..

Vi skulle ju på bio idag men de sket sig..ingen barnvakt men fanns ingen film som kändes sådär jätte lockande heller så tar de framöver istället. Imorgon är planen iaf att åka till drakborgen me Charlie. Yes

Fick brev från Försäkringskassan idag där det stod att vi inte skulle behöva batala tillbax nåt,skickade ett brev dit mmm förbannad haha ja men det var som jag visste att de var dem som var helt ute och cyklade som man säger.

Gjorde  skit god mat igår! Enkelt och mycket gott vill ni ha recept? ja här får ni iaf :-)


Kycklingsoppa med nudlar

2 kyckling fileer i bitar (fast jag gjorde på en hel kyckling jag gjorde i ugn först)

2 urkärnade och strimlade paprikor (jag tog en röd och en grön)

1 strimlad purjolök

8 dl vatten

2 hönsbuljong tärningar

50 g äggnudlar

2 msk vetemjöl

2 dl matlagningsyoughart

1 krm cayennpeppar


Fräs kyckling, paprika och purjolök i en stor kastrull. Häll på vattnet och lägg i buljongtärningarna. Låt soppan koka upp. Lägg i nudlarna och koka 3-5 min. Rör ut mjölet i matlagnings yougharten och rör ner i soppan. Koka upp ytterligare 3 min. Smaka av med cayennpeppar och ev salt.


ha de!

Målning

Sara o Tommy kom förbi förut så jag o Charlie hängde med dem till birsta och då köpte jag mig min färg, så nu är Charlies rum vitt :-) Jag har hunnit måla två lager :-) Imorgon ska jag bara fixa kanter o sånt lite fin göra..mm duktig jag :-
D


 

haha vad illa det ser ut på bilden men det blir fint ska ni se:-) ska bli kul att fixa iordning sen :-)

ingen rolig start på dagen..

Var ju på möte imorse med jobbet och får då veta att man hänger ganska löst..ja ni vet indragningar osv osv osv
Vi är på två som jobbar natt och den andre av oss som jobbar går före mig så jag får i stort sett just nu ta de nätter som bli över..och det ser inte ut att vara många de..Sen kan det hända att jag blir varslad snart..Ja ångest känner jag nu inför framtiden..Pengar=ångest..
Måste ta mig i kragen och börja plugga till hösten det är det jag kommit fram till än så länge, men vad? Barnskötare el vård..? Studielån känns inte lockande men vad ska man göra..Just nu känns det som att man är glad om man får det att gå runt f ro m nu och till eventuell skola då till hösten..bara bajs nu..mycket tankar.. men men brukar alltid lösa sig det vet jag men i dessa tider är det lätt att bara se de mörka..jaja det löser sig!


Curtis Mayfield ~ Freddies Dead


Curtis Mayfield - Pusherman


jaha

Lillen har haft hosta och varit snorig ett par dagar och inatt var det dags för feber ...IGEN...Jo men visst så kul så..
Hoppas han kryar på sig snart för på torsdag har mamman och pappan bio inplanerat och på fredag har vi drakborgen inplanerad..så hoppas att han är frisk tills dess. Imorn har han även tandläkarbesök sitt första..men ja får se hur det blir med det då.
Såg The strangers igår mm den gillade jag..hemsk..sjuk..
Chokladasken var tydligen från coop haha inget reklamblad med eller nåt men den tackar vi för då :-)
Nu har vi fixat de två outfits vi skulle fixa och jag säger bara..ohhh myy good vad fula ni kommer vara! hahaha. Kommer bli härliga grupp kort vill jag lova :-D
Vad ska man hitta på en dag som denna? Jag vill ta mig till birsta men pallar inte åka buss..Tänkte köpa färg till en spegel jag ska måla om och tre hyllor i Charlies rum som ska bli vita,sen får nästa projekt bli väggarna. Men men får se hur dagen blir..Måste på apoteket oxå..köpa ny temp och ipren till lillen. Litar inte våran temp helt felande men inatt gick det inte att ta miste om att han hade feber,kokhet,röda kinder och jämrande lilen vår...
Han väckte mig imorse genom att stryka mig på ryggen (sov i vår säng inatt) och så stack han fram huvudet framför mitt och sa vakna mamma.. När jag öpnade ögonen möttes jag av ett stort leende och så sa han: hur är det mamma? Mamma hjärtat smälte ännu en gång :-)
Nä mer kaffe till mig tack! Röja i vanlig ordning,fixa lunch till lillen,lägga lillen..fundera på vad som ska ske under dagen..(hur jag ska ta mig till birsta med andra ord och om jag har råd just nu)
jaja tack hej!

FK

Efter låång väntetid kom han fram, det vi först ville veta var ju vem som hade hand om detta så man vet vart man ska vända sig eftersom det inte stod nån handläggare på brevet. Men tydligen fanns det ingen handläggare till detta..öhh jaha? Varför står det då att man ska höra av sig innan den 20 februari om man har några invändninagar när det inte ens finns någon att höra av sig till?? Helt sjukt..
Ja iaf så stod det ju att vi var skyldig att betala tillbaka 7511 kr. Ja och så tog de mitt personnummer oxå och kollade och då säger hon: Men nu när man tittar lite närmare på det hela så är det ju under 900 kr ni fått för mycket och då behöver man inte betala tillbaka nåt.
Ja så lägg detta åt sidan till 20 februari och invänta beslutet! Ja jag hoppas ju nu att allt stämmer att vi inte behöver betala så man inte bara får ett besked sen urtan att ha hunnit ens att prata med nån om det..jaja
Sjukt!

Ha nu kom David med posten och i lådan låg det en ask Toffiefee..ok från vem?? haha Why i wonder why?

ny dag

Har precis druckit kaffe och David köar till försäkringskassan..(han har nu plats 275 i kön!)ja får se vad dom jävlarna har att säga till sitt försvar ;-)
Lillen är på dagis och jag funderar på vad man kan tänkas hitta på under dagen,funderar på att ta med lite fika och gå till skogen me lillen sen,åka lite pulka ja mysa på lite:-) Ledig hela veckan så vill utnyttja den lediga tiden på nå sett.
Ska väl även ta oss till drakborgen nåt senare i veckan,blir skoj för lillen det :-) Aldrig varit där och tänkt göra det så många ggr så nu jäklar!
Skulle vilja börja ta tag i lillens rum,måla el tapetsera men har inte så mkt pengar över denna månad..men så kul att dona och fixa..Kanske tar mig till birsta imorn,färg behöver ju inte vara så dyrt inte.
Nu plats 218 i kön här går det undan vill jag lova! Sjuuka köer..Gäller att ha en timme el två över om man ska ringa FK.
Nä ska ta mig ett ryck här hemma städas ska det göras jo jo.

ha de!

Ibland går det upp och ibland går det ner

denna helg har varit lite kaotisk måste jag säga..mer går jag inte in på men ja så är livet..

Just nu är det väl lite lugnare men det är mycket som ska pratas om och förhoppningsvis redas ut till det bästa. Vid såna här lägen är jag glad över att jag är en så pass lugn person..jag är inte den som skriker och gapar visst måste man kunna få göra det ibland men tror mer på att prata om saker..ja det löser sig

Just nu håller jag på att vänta på en potatisgratäng i ugnen,blir kött och sallad till..såå hungrig och gratäng tar ju tid..huu men den som väntar på nå gott ;-)

Så vad har ni haft för er då?

ikväll blir det film The strangers som Lotta tipsade om. Jo Lotta, tänkte på boken jag surrade om,jag har ju snart läst ut den så det är ju bara att du tar den av mig nästa gång du kommer hit :-) Till festen :-) do it!

ja ja ska man ta och göra nån nytta kanske..ska ta o ringa min vän och kolla läget med henne..

ha de!

RSS 2.0