ok ännu mer från lördags skoj haha

fick lite bilder av helena från Lördag så här kommer de oxå :-D


snygga händer haha


haha livrädd för mig själv haha (Helenas kille med lillebror)

nu ska jag bjuda på mig själv hahahaha



När vi var ut i lördags så på väg ner mot stan så hade vi musik. MJ och stannade folk och frågade om de ville köra en dans till MJ minne :-) hahah jag vet men kul var det! Iaf så filmade Helena. Vi träffade på ett par turister vid vängåvan som körde en dans med oss! Haha skit kul ju! ja så enjoy!
jag mycket tajt med tjejen hahaha














öl god mat och dans

Vi träffades igår kväll halv sju jag Helena och Lotta utanför kyrkan vid hedbergska och åt god mat som Lotta hade gjort,jag hade med musik. och Öl och vin förtärdes oxå :-) Riktigt trevligt! Kung mys!
Sen blev det o´learys med dans all night long,jag och Lotta var kvar till stängning sedan gick vi och åt kebab innan vi gick till Diana och sov där. När vi vaknade vid elva gick vi ner på stan och åt Mc Donalds sen åkte jag hem med stor cola och har sovit i stort sett hela dagen ska jobba inatt så sömn behövs! Här kommer lite kort :-)


















Älskade Charlie

Ringde nu till david för att säga godnatt till Charlie samtalet avslutades såhär.

Jag: Charlie vet du en sak? Jag älskar dig

Charlie: Mamma vet du sak? jag älskar dig okkå

Han är ju helt undernar min pojk han vet hur man gör mammas kväll :-)

ännu en fin dag,kan det bli bättre :-)

Bättre kan det bli ;-) Idag efter att ha sovit efter natten kom David ner med Charlie så stack jag Sara och Charlie till sidsjön och badade :-) Blev en kort visit men oj så trevligt. Jag och Charlie badade och det var grymt,vi hade mycket kul :-)
Nu ska jag snart göra mig klar inför natten,på med fest kläderna och sminket! För det är ju ett måste när man ska jobba natt och sitta och dricka sig stissig på kaffe då är det fest!

nä här kommer en bild på världens finaste Charlie,mammas hjärta!


Ännu en fin dag

har jag haft ,denna dag med Helena och Lotta :-) Helena bjöd på lunch hemma hos sina föräldrar,jätte gott! Jätte mätt fortfarande :-) Mys mys
Om en timme ska Camilla hämta mig så är jag hos henne tills jag börjar jobba,vänner är bra :-)

Här kommer massa kort :-)

ha en fin kväll gärna med dans och kramar











hahahahaha



hot stuff  oh my oh my















Fin dag med fina vänner

har det varit idag :-) Lotta och Arvid kom vid tio imorse sen hämtade vi Charlie vid halv ett på dagis och drog ner på stan och mötte upp Sara där :-) Det blev en del shopping,en klänning,solglasögon på Hm (klänning på rea) och på myrorna hittade jag ett par jeans till mig,shorts till Charlie och även en tiger till Charlie :-)
Vi åt även en kebab tallrik i solen..mys mys.

Till nåt annat som gör mig så IRRITERAD jag kollade med jobbet om mitt sommar schema låg där nu som utlovat..men nääää såklart inte va fan imorn blir det nästan till att brinna av på chefen! Jag har ingen aning om hur mycket jag får jobba i sommar och tack vare det såklart ingen aning om hur vi ska lägga upp allt med Charlie,ingen aning om jag ens får jobba så att det går runt ekonomiskt i sommar,ingen aning ens om hur jag jobbar nästa vecka! Och till hösten har jag ingen aning om jag har jobb alls för den delen..huua..lite ångest måste jag säga. Men det brukar alltid lösa sig. Man får väl ta och hitta sig en rik karl..en tjock gammal gubbe.Fi fan ihhh. Det löser sig!

I sommar ska jag försöka att bara njuta och ha kul och mys det är mitt mål för denna sommar. Dansa såklart!

Nu blir det tv,mjölk och choklad

kramas är fint


gomorron

Fan vad jag är trött nuförtiden..kan det bero att man inte är van att kliva varje morgon. David har ju hitills haft Charlie när jag jobbar och ja nån annan gång med men huua bara till att vänja sig vid tidiga morgnar.
Igår var jag o Sara på bio som sagt och såg baksmällan,den var helt ok. En grej som gjorde mycket men det vara bara jag & Sara tydligen som tyckte det var så kul hahaha: Våran humor är den bästa humorn ;-) Så var slutet bra också:-) ja nä men det var helt ok,värd att se :-)

Nu är jag utan vatten från 8-14 oj oj nåt som ska lagas tydligen. Så ingen dusch för mig inte och jag som ska träffa Lotta men det kanske blir efter två då ;-)

Måste sätta igång på allvar nu med pott träningen för Charlie,han går ju lite då och då men är inte så värst intresserad ändå..mm det kommer väl. Tips?

Kaffe är bra det! Några klunkar av morgonkaffet så är man på G igen,tacka vettja kaffe! Olle Nyman är min favorit för tillfället,lyssnar mycket! Så lyssna på honom! Skivan Venture så bra så bra!

Boka tatueringstid måste jag göra,jag ringde förra veckan men då var han på semester och sa att jag skulle ringa måndag om en vecka eller vad han sa. Men nu blir jag osäker vilken måndag han menade så nu väntar jag till nästa hahaha. Jag skämdes när han sa,men du jag är på semester kan du ringa då och då haha. Inte kunde jag veta det såklart men sån är jag haha.

Jag är less på att städa jag..men det måste göras annars tar ångesten över..

Jag och Sara kanske ska åka till Göteborg! Hon har en kusin där vars lägenhet står tom i sommar så ja det är klart vi ska åka dit :-) Gå på Liseberg :-)






sliten men på bättringsvägen ;-)

Japp jag är ju så att jag är bakis i tre dagar,,huuu. Segast,segare,seg och ofta lite ångest också.Låter väl kul?
Men jag hade så kul på midsommar så det får det vara värt ;-)

Idag ska jag handla alltid lika kul att få fylla kyl och frys:-) Och ikväll blir det bio med Sara,Baksmällan ska vi se.
Jobbar bara ons,tors denna vecka. Pratade med chefen förut och på onsdag skulle mitt schema ligga på jobbet,tack för det! haha påbörjade mitt sommar schema för en vecka sen idag men ännu inte fått schema. Så kan det gå.

Lotta måste jag se till at träffa också..Men lördag blir det nå skoj iaf eller hur Helena? :-)

Jag har så mycke jag måste röja här hemma,städa bort ångesten. Har väl inget att ha ångest för eller nåt finns det väl altid oj oj. Nä men röja var det ja!




hahahaha






så ska det vara :-)la upp fel bild igår hehe

vackert och kung på alla sett och vis

Så vill jag beskriva Tobbe och teres bröllops cermoni och fest! God mat,roliga lekar vacker cermoni.Trevliga och glada personer :-) Ja det var skit kul! Mycket fina uppträdanden. Nu kommer här massa bilder:-)
jag fick brudbuketten när den slängdes ;-)



                                                           ♥


                                                  ♥

                                                    ♥

                                                                       ♥




                                                             ♥  ♥  ♥




Många fina uppträdanden!


       


       

        
































ja mer kort har jag men dessa får duga för nu :-)

sommar

nu drar jag snart på bröllopsfest! En liten titt på hur jag ser ut,ingen bra bild men kommer mer imornkanske :-)

Mamma 1973




empty spaces

Sitter här och inväntar att gå till bussen för att åka till jobbet. Imorn är det Tobbe och Teres bröllops Cermoni/fest längtar! ska bli så kul! Det är ett par dom två som verkligen får en att tro på kärleken ♥

Charlie åker till davids mamma imorgon, han och david var här och åt middag förut så man fick pussa på lill älsklingen innan drar på midsommarfirande med farmor :-) Imorgon ska jag sova till halv ett sen upp och göra två tårtor och göra sig klar för fest,tre ska vi vara där. Men jag har förberett det som går att förbereda s¨å det går nog bra :-)
Jag ska som sagt vara mamma 1973 och min mamma var het ska ni veta ;-) hahaha.Hon är fortfarande vacker min mamma!


Nä hua vad rastlös jag är nu,hoppas natten går fort! men med tv brukar det vara helt ok.

Men ni..ta det lungt nu gör inge tok imorgon! Själv ska jag Dansa! oh my oh my


kram och glad midsommar på er!


mammas allt liten!





vad vore livet utan denna älskade lilla pojk!


.........

jag känner mig lite ledsen så här på kvälls kanten men så kan det vara..

Har träffat Lotta och Arvid idag iaf och Helena en sväng oxå,alltid lika kul :-)

Fan varje gång jag går in på internet så kommer msn upp som första sida  och där har det i flera dagar nu dykt upp en bild på en mans bakhuvud som är så jävla äcklig,nån som har nån hud sjukdom och massa sår i huvve usch blir lika äcklad varje gång! haha. Låt mig vara äckliga huvud man!

Jag har mycket tankar kring framtiden och det som varit även..undra sa flundra hur framtiden ser ut..

ingen som vet ingen som vet.

nä menlös nu lägger jag ner detta inlägg ha de!

...*.........*........*......





Olle Nyman



Tobbe visade mig honom igår och jag tog då hem en skiva på spotify och i love it! Har lyssnat in mig idag under dan och det är alltid lika kul med ny musik,speciellt sån som fastnar direkt :-)

Snart ska det lagas mat,fläskfile och potatisgratäng mmm. Har bjudit in David att äta med oss.
Nä ska väl börja med maten då.

vatten var det ja!

the thrill is gone

Egentligen vet jag inte varför jag sätter mig här nu för jag har inget att skriva om..eller egentligen finns det väl en hel del men inget jag vill dela med er i nuläget  no no. Kanske aldrig..haha

Nån som blev nyfiken nu? Själv får jag panik om nån skriver nå liknande för jag kan vara sjukt nyfiken av mig hehe

Men så är det man kan ju inte dela med sig av allt..inte i bloggen iaf ;-) det allra mesta som sker i mitt liv skriver jag ju om här men ja..äh!

Klockan är 18.00 jag är ensam, Charlie är hos David till imorgon.På måndag börjar jag jobba huu!

Nästa helg är det midsommar, vad ska ni hitta på dårå?

Jag ska på bröllop/30- års fest :-D ska bli grymt kul! Jo Helena jag behöver inte låna peruken jag skippar den iden orkar inte engaera mig hehe. eller jag kanske ska smsa dig om det istället mm det gör jag.

Nu lyssnar jag på Guns n´roses jag var mycket tänd på dom när jag var liten,musiken deras asså. Fast jag var ju kär i Axl Rose också iof. mmm het man med sina cyckelbyxor ihhhh 

Nä gott folk nu ska återgå till mina tankar om livet.

Dansa!


hugaligen

Åkte som sagt med Sara och hälsade på Charlotte och fick såklart även träffa Sötis Celine så jäkla go liten plutt hugaligen! Gos :-)

Nu kom Camilla blir film med henne och Sara senare så ja ett kort inlägg blev detta.

ha de gott!

 

oj oj

oj...


så känner jag nu.


Ska göra mig klar och åka och hälsa på charlotte,Sara ska hämta mig så ska vi köpa med baguett på baguetterian :-) Tonfisk så klart :-)

Charlie är hos David från efter dagis idag fram till torsdag så i helgen ska jag hitta på nå mys med lillen innan man börjar jobba på "riktigt" på måndag.

Nä ska ta ett ryck och ringa Lotten igen ska jag göra. Ha de

tok

Morgon,Charlie sov till halv åtta idag Lyxigt värre :-) Vi satt här vid datorn nu och lyssnade på musik Charlie ville höra Tobbe så jag satte på en lugn låt med baraTobbe. Då sa Charlie: Tobbe sjunger för bäbsien hihi han är så go min lille!
Ofta om det är en riktigt lugn låt så säger han att man sjunger för bäbisen :-)

Charlie är äntligen frisk *peppar peppar*

Igår bjöd Sara oss på mat,kebab tallrik :-) det tackar vi för :-)

Fan vad jag har drömt skumma drömmar inatt oj oj. Bla att jag träffade nån karl som hade ett kontrakt på att jag skulle laga ett bord åt honom och lägga ett nytt golv. Och jag sa: ja vad synd att det sket sig då typ (för inte kan jag sånt!)
Men sen kom han med 30 000 i kontanter och sa köp material för detta och så behåller du resten för jobbet. Så gick jag runt med det där pengarna i fickan och funderade på hur jag skulle lära mig lägga ett golv hahaha.

crazy crazy.

nu ska jag dricka kaffe.


oooooooooooooooooooooooo

Charlie har haft feber sedan i måndags så idag var vi till VC med tanke på att han hade en öroninflammation för bara två veckor sen :-( Han var lite irriterad i halsen och ena örat men örat var mer som att det var en inflammation som var på väg tillbaka så bara att avakta och hoppas att han är helt frisk snart :-) Huga inge kul att bara gå hemma heller men vad att göra när man är sjuk..Igår kom han till mig och sa: Mamma tråkigt jag har. haha stackarn.
Ikväll ska jag ut och äta och inte med vilka som helst utan styrelsen här i bostadsföreningen haha mycket seriöst!
Men man tackar ju inte nej till en gratis middag ute :-D ska bli grymt skönt att komma iväg en sväng :-)

På lördag ska jag på fest,födelsedags fest. Så jäkla synd att det krockar med bluesklubben hade gärna gått dit oxå men ja det blir nog skoj. På söndag är det 1-års kalas för Josef så gäller att det lite lungt ;-) Bakis på barnkalas känns inte som nån höjdare,,no no.

Jag skulle så gärna vilja spå mig..nån som har tips om nån bra? inte laggaberg dock.

kaffe tror jag det blir nu,torka golven måste jag göra..lillen sover.

if you don´t dig the blues you have a hole in your soul

jo visst är det så

You can´t just say i love you

You have to live i love you

the talking goat




hahahahahahahahahaha jag dööör!!

så tråkigt..

Charlie hade feber igår kväll..igen..Imorse var han lite bättre så jag ringde dagis och sa att han blir hemma men att vi eventuellt kunde komma på avslutningen med nalle gruppen de skulle ha idag. (nåt vi alla sett fram emot) Charlie är med i en grupp på dagis som heter nalle gruppen,de har ett ställe i skogen dit de brukar gå och hitta på diverse saker. Ja så idag var det avslutning och föräldrar skulle få följa med och fika och så men nu tog jag tempen på Charlie och den var nu uppe i 39 grader..så tråkigt! Han har missat alla "större" grejer som händer på dagis för att han varit sjuk men men..Jag ska hitta på nå tok kul med honom när han blir frisk istället :-)
Inatt ska jag jobba vilket jag inte ser fram emot..David sover här inatt med Charlie blir bäst så med tanke på att han är sjuk o allt.

Sommaren är här! Jag har en känsla av att denna sommar kommer bli grym..och då menar jag grym på ett positvt sett haha.

igår pratade jag lite med kristian på msn och han sa att han hade varit och kollat på motorcycklar med Vidar i lördags. Och då skulle jag skriva: jag och Charlie var också och kollade på motorcycklarna i lördags.
Men det blev istället:
Jag och Charlie var också och ollade på motorcycklarna i lördags.

hahaha jag hade skit kul åt den fel skrivningen ibland behövs det inte mycket :-) Jag pratade med Charlotte samtidigt i telen och jag skrattade så tårarna rann haha hon oxå! ja ibland har man kul åt lite :-)


Nu ska jag försöka få i Charlie nåt att äta. ha de!!

cirkus i värmen

Japp igår var vi på cirkus med charlie behöver jag säga att det var en aning varmt i tältet ;-) Men det var ok ändå :-) Den höll på lite länge för att Charlie skulle sitta still hela tiden,två timmar höll den på med 15 min paus. Men det gick bra och Charlie tyckte de va kul :-) Knäppte lite kort på cirkusen men de blev så dåliga så inget att visa.

På väg till cirkusen

 

    ja detta var iof på cirkusen :-)



Ska snart hämta lillen på dagis sen ska man väl ta sig ut i sandlådan eller nåt sådant. Måste ducsha nu iaf.

P.s jag mår bra förvirrad men bra!

RSS 2.0