7-4

Har jag jobbat idag städat på eon arenan..den är ganska stor den..Fortsätter veckan ut..

Drömde inatt att David hade träffat en ny tjej..skit verklig dröm uscha vaknade med ångest..

Nu ska jag snart bada,sen är det ju snart jobb igen..var hemma fem dagen går fort,träffat lillen en timme idag iaf :-) bättre än ingenting alls.

Lyssnar på Wilsson Pickett,mys mys Im in love just nu (låten asså) fast jag är lite kär i den låten ja det är jag.

Nä har inget här att göra nu blir det ett bad

ha de gott!

....


Tack,för jobb

Städ chefen ringde nu och jag ska jobba hela nästa vecka på Eon arenan så det tackar vi för,jobba vill jag :-)
Måste fixa med Charlies dagisplats ,dags att söka upp tiden tror jag till en heltid får lösa det i veckan.

Nån som vet hur man tar sig dit med buss? jag har ingen koll alls..(Eon arenan asså)


Idag är en sorglig dag,främst min kära vän med familj..men det kommer gå fint ska du se! Jag finns där för dig! ♥

nä måste fixa lite innan jag drar iväg men ha de gott! Ta hand om varandra,uppskatta vardagen och allt fint ni har omkring er puss o kram


jobb vill jag ha,tack

Jobbade inatt på mitt gamla jobb och ska jobba en natt till och om jag har tur nu så kanske det löser sig till veckan med annat jobb..det blir mycket planering nu med ekonomi för nästa månad ser mörk ut men det löser sig alltid! Kunde ha varit bra mycket värre..

Charlie och David är på drakborgen med Henke och Leia,kul kul! På lördag ska jag till haga och hoppas på att hitta massa fina begagnade kläder till lillen. Var där för två år sen (tro jag det va )och då hitta man en hel del så.

Känner mig menlös måste ner på ica..vill åka till Lotta men kanske blir så här framöver det är planen iaf.

Mycket som händer i mina vänners liv nu..vilken tur att de har mig;-) Nä skämt och sido ni finns i mina tankar och jag gör gärna vad jag kan för att stötta/hjälpa men det vet ni! ♥

Nu ska jag ta tag i att göra nåt att äta..ica först kanske eller kanske efter det är svåra val man har här i livet..oj oj.






Tack för denna Tobbe




Galet solo! krypa ur kroppen solo!

Mammas! Älskade hjärtat mitt!



                                           ♥   ♥  ♥



 
                                          ♥   ♥   ♥

........*......*........*...........


tisdag

I fredags kom ju Jon och Oskar hit från Finland (kusiner) så vi hade fest här:-) det var jag,Tobbe,Krisse, Petter och Sara och kusinerna förstås hehe. Vi skulle bjuda på taccos men Krisse glömde grönsakerna hemma ;-) Så det blev taccos med köttfärs rödlök och majs hehe men det gick det oxå.
Festen var mycket kul med mycket dans:-) Sedan blev det stadshuset. Kusinerna verkar ha haft det rikigt kul och då är jag nöjd. På lördagen åkte Charlie till sin farmor,inget som var bestämt men han har velat det länge nu och farmor ville gärna att han skulle komma så så fick det bli.
Det blev ännu en utgång på gamla espan på lördagen med Sara och Camilla,roligt även då :-)
Idag ska jag ta mig och köpa biljetter till Moneybrother som spelar här den 30 okt..lovelie. Nu blir det sanrt röjning här kaffet är på G. Jag funderar på att flytta,byta lägenhet. Tänkte som så att om jag får den här såld till det pris jag iaf gav så blir det pengar över till ett körkort för mig! Så det är en bra plan så känner jag oxå att jag behöver en förändring och komma bort härifrån. Helst vill jag ju byta stad men det får bli en senare fråga..inget man bara gör,David bor ju här oxå så ja får kolla på det längre fram.

Nu kaffe här komer lite bilder från helgen.


    
   


   
 

Fredag fick tyvärr inte med Sara på nån bild..


Lite från Lördag fick inte med Sara här heller haha

 


 

Nytt jobb? :-)

Igår jobbade jag åt Sundsvalls verkstads städ, Figge jobbar där och "fixade in mig" :-) Nu har jag ju bara jobbat en dag och ska jobba idag oxå men chefen trodde att det skulle rulla på så man får hoppas på det då:-) Riktigt bra första dag igår jag var på Smålandsvillan (heter så tror jag) i nacksta iaf. Ja men det blev inge städ igår utan igår målade jag över spikhuvuden på husväggar och limmade takplattor haha var riktigt kul att göra nåt annat :-) Jag o massa karlar och rockklassiker haha. Ikväll kommer Jon och Oskar från Finland (kusiner) skit kul! Nä huu jag måste gå till bussen nu men ha de gott! kram


Jo jag har tagit ut mitt löshår, idag blir det nytt om allt går som det ska :-)

hej


Lillen är sjuk :-( feber men annars ändå rätt pigg så det är ju bra iaf :-)

Mamman har en ny tatoo :-) Så nu står det på min högra underarm : If you don´t dig the blues you´ve got a hole in your soul


Bröder + Figge spelade nere vid ica förra lördagen jag filmade en låt iaf så enjoy!





He en fin dag, på tors kanske det blir så att jag fixar mitt hår! Hoppas på att det blir så!

10:57


Sitter med kaffe har under morgonen, efter att ha lämnat en blöjfri Charlie på dagis!! , rensat genom hans rum och ska nu slänga en kartong med trasiga leksaker o annat skrot. Skönt att få rensa bort skiten!
Har ju ganska länge uppmuntrat Charlie att gå på pottan/toaletten och ibland vill han ibland inte men imorse ville han själv gå på dagis utan blöja :-) Glad stolt mamma hehe :-) Lär väl bli nån olycka under dagen men det hör ju till ;-)

På måndag ska jag tatuera mig! Och nån gång under veckan fixa håret känns inte helt fel :-) Nästa helg kommer två av våra kusiner från Finland hit ska bli skit kul! Blir en liten fest här på fredagen med Taccos,alkohol och säkerligen dans haha.

Imorgon spelar Tobbe,Petter och Figge vid ica i omgångar så jag o Charlie ska dit och lyssna :-)

Nu vette tusan vad man ska hitta på..blir en sväng till ica efter hämtning på dagis iaf det är vad jag har planerat än så länge låter väl kul? posta kassakort ska jag göra! whiii

Nä men vadå ha de gott!




oh my oh my


Nyss lämnat lillen på dagis + att jag tog ett samtal med en fröken där. Tydligen,fick jag höra igår,att det ska finnas barn på Charlies avdelning som är rädda för att gå på dagis p ga av honom och hans bråk och slag,,öhh
Ja självklart tog jag upp det med dagis nu och det fanns inga som helst belägg för det,han var abslout inte värre än någon annan och dom har inte på något sett märkt av detta (vilket jag redan förstod) För jag har den tilltron till dagis att dom informerar mig eller David om det skulle vara något.
Ja jag ska prata med det inblandade föräldrarna också, är det något kan man väl helt enkelt komma till mig!?  Skit snack skit snack..Ännu en grej som gör att jag så starkt vill flytta,byta stad! Och de mina vänner känns alls så avlägset just nu vi får se vad framtiden utvisar..

De bygger på mitt tak och jag lyssnar på Detektivbyrån (som krisse visade mig för ett tag sen) jag gillar :-)





Senare blir det en sväng med Sara på birsta ska köpa försenade födelsedags presenter till Thea Och Elliot som fyllde år medans jag var i varmt land. Ikväll åker jag o Charlie dit för en uppvaktning,trevligt.

Nu kaffe och röjning i vanlig ordning.

Gomorron

Natten gick bra så nu kaffe och tänkte lägga ut lite fler bilder från resan (jag gillar kort!)


   


    


    

   

   

   




haha ja det blev en del bilder enjoy!

nu ska jag röja undan medans lillen sover sen birsta med Sara



Turkiet

Var mycket nice! Blev en del fest,bad,sol inte mycke shopping dock men en dag på ett vattenland iaf haha som små barn sprang man upp och ner och åkte "vattenrucshkanor" (stavas?) Jag behöver kanske inte säga att det var väldigt varmt! Och B som jag var somnade jag på stranden utan att smörja mig,låg under parasoll men mina knän brändes ganska rejält! Natt dopp på stranden var inte heller helt fel :-) Mat och dryck i de mängder man ville var inte heller helt fel,knappt nån sömn men det tog man igen genom att softa på stranden :-)

Ska snart iväg och jobba blev inringd idag och allt jobb man får är bara att tacksamt tacka ja till så är det ju.

nä lite kort kanske

     

midlanda

   




  


  



      

     



      

   


Nä nu hinner jag inge mer måste dra till jobbet men återkommer imorn med fler bilder :-)





 

RSS 2.0