Gott nytt år då!

                                                  

...







                                                                   VAD GJORDE NI MED ULLA IGÅR?

hej

Charlie och David röjer lös i badet och jag har nyss varit och slängt en massa julskräp,fick ta pulkan + massa i handen osså Angel i ena handen ja det är konst hehe :-)

Lyssnar nu på Wilson Pickett absoluta favorit skivan just nu,den och lite kaffe så är man G sen,Lovelie!

Har städat bort julen idag jo men visst,men satte fram allt(och jag har haft MYCKE jul här) veckan före advent så..granen höll på att barra sönder totalt (den kom in till lucia) så jo det känns bra.

Ahh grym skiva detta (tjatar om den jag vet) Men man kan bara inte sitta still när man hör den,och här dansas det minst en gång om dan så är det härligt! haha
När Sara och tommy var för ett tag sen (innan vi skulle ut) så sa Tommy, "Hon kan inte ens stå still när hon röker" haha så blir det när man hittar en gammal soul skiva man inte hört på länge :-D

Har påbörjat min gitarrkurs idag så om åtta veckor kan ni boka in mig haha nä men nåt ska man väl ha lärt sig då.

Kommer bli galet här hemma sen,"då sjunger hon och dansar inte hela tiden utan då är det även gitarr haha)

Nä nu ska jag ta mig lite mer kaffe och ta upp lillen ur badet ha det gott!


Wilson Pickett




Tobbe har bränt en så sjukt bra skiva till mig med Wilson Pickett..jag är helt fast! oj oj..

bla bla bla

Ska snart iväg på jobbet,gick hyffsat bra att jobba igår ändå. Ont i "huvve" har jag nu huua,hoppas på att kaffet ska bota det får väl la se. Kunde inte sova knappt idag heller,vaknade först 11.20 och sen låg jag bara i nån dvala fram till halv två då jag klev upp så lär ju bli en låång natt..
Måste in på stan imorn när jag vaknar,köpte ju fel underlagskräm och vill ju inte ha samma färg i ansiktet som håret nej nej det går ju ej!

ahhhhhhhhhhhhhh

Vad ska ni gö på nyår då? Själv ska jag jobba men lillebror kom med ett förslag idag att vi skulle träffas alla och äta ihop iaf och det lät som en fin ide så hoppas alla är på :-) Har en rostbiff i frysen så det skulle ju vara förträffligt att göra den då hehe

10 min kvar innan jag ska till bussen men måste boka om en tvättid innan oxå.. så jag får väl ta och röra mig kanske. Drygt att åka buss egentligen,måste åka en timme innan man börjar och kommer dit en kvart innan mmm

ha de gott!

Lördag

ska jobba inatt och ser inte alls fram emot det kan jag lova! Varit på stan idag med Charlie,Lotta,Sandra och lille Arvid.
Shoppade lös till Charlie på rea, 5 tröjor ett linne och en jacka allt för 410 kr varav jag hade presentkort med 370 kr på så det vart inte illa :-)

Utgången på juldagen vart väl sådär,åkte hem tidigt för jag var mycket trött + för mycke alkohol så kan de gå hehe.

Har inget att skriva om känner jag haha som vanligt då,man kanske ska kasta sig på sängen ett tag,,mmm,,ska ju ändå vara vaken hela natten så kan ju vara bra att vila (gör det typ aldrig innan jag ska jobba) Men jaja ha de gott så länge!

Juldagen

Idag har vi varit hos Davids föräldrar och ätit massa gott,Charlie fick julklappar. Även Mamma var med :-)
Sitter nu och funderar på hur denna hektiska juldag ska sluta,Charlie är kvar hos farmor och han sover gott redan:-) Han slockande redan klockan fem strax efter att vi hade gått. Lillgubben hade inte sovit nåt under dan så han trööött..huga.
Gå ut på juldagen är ju inte direkt den bästa dan att gå ut på..huua sjuuukt mycket folk och timtals köer..jaja får se hur det slutar. Hoppas iaf på att jag träffar upp Lotta och Helena :-)

nä bilder sen ska jag varva ner med en öl..(nr 2)


  



Jul jul

Har ni haft en fin jul? Man har så stora förväntningar varje år innan jul och ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.
Charlie har haft en bra jul och han surrar om tomten och alla som var och att han fick många,många paket hihi så söt! Och det är huvudsaken är att han tycks ha haft en bra jul! :-D Eller jag vet att han hade en bra jul rättare sagt! Med massa stoj,tomte hela två ggr! Och familj :-)

Slänger upp lite bilder ska snart göra oss klar för att åka till svärmor och svärfar äta mera mat och Charlie har även julklappar kvar att öpnna där :-) Blir en bra dag idag :-)


  

  





          man blir trött allt skoj :-)





haha jag fick en gitarr av min älskling!! Såå glad för det!

GOD JUL!





Dan före doppardan

Och för mig är det lilla julafton idag! :-) Fick på posten klänningen jag vann för 5 kr och i love it!! Sen fick jag avi från HM,Halens och laredoute som ska hämtas av David efter fem hihi mycket kläder idag hoppas man blir nöjd med allt! Inväntar en blå tunika(klänning),en jeans väst,ett par hängslen,en  skjorta+slips till mig :-) Sen lite stuff till lillen oxå :-)

Allt har flytit på bra idag,städat,griljerat skinkan,fixat bord och sex stolar(vi är 12 st här imorgon) Nu ska jag snart ta mig en dusch innan David går och sedan kommer Sara o Tommy på julgröt och uppesittarkväll med bingo :-)

Hoppas ni får en fin jul alla! Ta hand om varandra!

kram och God Jul från mig!

2 dagar

ha 2 dagar kvar till jul oj oj :-) Alla klappar klar,allt är rent och fint! Bara skinkan som ska griljeras mm bra bra.
Vi ska fira jul hos mig iår så måste låna ett bord bara så är allt klart sen och det ska jag fixa ikväll.

Hur ska ni fira jul?

Jobbar inatt sen ledig till lördag natt,inte illa,känns bra :-)

Ska ner på stan om ett tag måste köpa dvd skivor för jag ska bränna ut lite filmer till största bror,har skickat en julklapp men blir lite filmer oxå. Inte den vi såg häromdan dock..huu vilken film!  The girl next door,heter den för er som vill veta det.

Nä ska väl fixa lite här innan man drar men ha de gott då!

.......*........*............*......


Som Bror sa: Sköna Lirare på Dansgolvet!



Dancing is the shit

hahah lovelie

Ps. Bli inte förvånade om jag försöker styra upp nåt sånt här ute nån gång :-D

Lördag

Ledig lördag :-D Imorse tog jag tag i köket,skrubbade alla skåp och bonade golvet..mm så nu är det fint! Bonade även hallen och städade resten.
Sen drog vi ner på stan hela familjen,köpte Charlies jul outfit och han kommer bli så stilig så :-) Fynade även en jacka på myrorna för 135 kr,inte illa..även David hittade sig en fin tjocktröja där :-) Myrorna och erikshjälpen we like :-)

Såg en film igår men huu ville stänga efter halva! Inte för att den var dålig utan för att den var så j-vla hemsk..en sann historia och jag mådde fan dåligt efteråt..ska höra med David se vad den hette.

Ikväll blir det nån annan film David bränt ut. Och imorgon ska jag hjälpa Lotta med sin överaskning.Sen på kvällen ska jag och Charlie till kyrkan här i granloholm och lyssna på julmusik. Mys mys. Tar inte för givet att David följer med men får väl se ;-)

Här ska ni få se lite av min shopping idag :-)


            jackan då

Charlies jul outfit                     

Elvis Presley Merry Christmas Baby


Behöver ni ryckas upp? Tryck på play :-D


ny blogg

Som ni ser på pres. bilden så är den nya bloggen under uppbyggnad.

go kväll!

Som vanligt sitter man här innan det är dags för jobb,ska snart göra lite kaffe. Var på staden med Lotta idag :-) Fyndade en väst på erikshjälpen och två fin fina klänningar på HM allt som allt 230 kr..inte illa det! :-D Ja det är kung att fynda!
Sen var jag med Sara efter det på birsta hon skulle hitta sig en klänning och det gjorde hon till slut :-) Så min dag har varit bra,umgåts med två av mina härligaste brudar ;-)

David hade bränt ut två filmer när jag kom hem som han hade tänkt vi kunde se men jag jobbar ju som sagt haha minnet på karln min är inte långt ibland. Så får bli på fredag,på lördag ska hjälpa Lotta ett par timmar med en överaskning,kommer nog bli grymt när det är klart :-)

Och imorgon ska jag byta ut våran gran,haha ja jag ska ge mig i kast med att få bort all belysning och allt pynt för den nya granen vi stötte på var mycket bättre! (Och nej Monica vi har inte sågat ner en ny,utan denna var redan nersågad av någon annan ;-) Så in hit får den komma istället för på nån tipp hehe

Nä kaffet kallar,jag är glad idag,såna dagar gillar vi :-D



godmorgon gott folk

här sitter jag med ett glas vatten och en torr macka..mmm..det lät väl frestande? kanske ska tillägga att jag tvingar i mig det..haha. Nä torr är den ej man annrs så.
Ska ner och träffa Lotta på stan så måste tvinga i mig en macka,kan verkligen inte äta på morgon..morgon och morgon klockan är nu 11 men nä tar emot att äta även fast jag är hungrig sån är jag på morgonkanten (förmiddan) ja intressant va?
Kul att träffa Lotta ska det bli iaf :-) kolla efter en klänning ska jag göra och eventuellt köpa en liten slips till Charlie som han kan på jul :-) huga!
En vecka kvar nu...oj oj! Jag längtar efter att få se Charlies min när tomten kommer som han väntat på så länge..

Kvällen innan julafton kommer Sara och tommy hit och spelar bingolotto :-) Dricka lite glögg mysa och på:-) Fast jag gillar inte glögg men ändå hehe de andra får dricka de jag tar mig lite julmust. Märker ni att jag inte har nå direkt att skriva om? Ville bara fördriva lite tid men äh jag hittar på nå annat..

ha de gott!

PAPA WAS A ROLLIN' STONE / THE TEMPTATIONS


?

fan vad det skakade till här..hmm..var det jordskalv även här?

ge mig en säck

så jag kan rensa så in i..
Usch världens städ nojja har jag nu,vill bara kasta allt plotter jag ser ner i en säck och kasta bort skiten. Då menar jag inte julgrejerna no no.

Charlie och vi andra vaknade halv nio i morse! oj oj har aldrig hänt och Charlie ska vara på dagis åtta! haha men jag ringde och sa som de var så han kom lite senare idag.

Nu har jag fixat bort en natt så det blir nog utgång ändå på juldan,barnvakt är klart även det :-) Ska som det verkar hänga med bror och fru :-) blir fint de :)

Lotten är i stan,kul kul! ska ta och ringa henne sen :-)

nä nu menlös kvinna ska rensa gärnet..

Förresten vann en klännnig på tradera för 5 kr! inte illa det..

hörs!

Jul jul strålande jul

Idag har vi varit på Charlies lucia firande på dagis,mys :-D Men lillgubben blev ledsen när han fick syn på mamma och pappa,huga. Blev bättre efter en stund iaf :-) Och självklart var Charlie världens finaste tomte!

Här kommer lite blandade bilder..jul jul..






            

"creepy äcklig filmgrej"

haha ja jag skulle dra den grejen, skum beskriving..förstår att du vart nyfiken Monica :-)

Nä såhär var det...eller först ska jag säga en annan grej som var mycket ful. Jag stod och skulle beställa en öl när det kommer fram en man (kanske 50-års åldern)

Mannen: Är det din riktiga hårfärg?

Jag: öh ja det är det :-)

Mannen: sååå fint!

Jag: mm tackar :-)

Mannen: Jag har letat efter rödhåriga i flera år men aldrig hittat nån..

Jag: öhh aha..ja..

Mannen bara tittar på mig

Jag tänker ok..hahahaha och går därifrån

Vad ville han komma fram till egentligen? haha

och så till den andra grejen då.

jag och mamma stod och dansade när det kommer fram en kille i kanske 30-års åldern. Tittar på mig och sen mamma och säger: Ni är fan lika snygga båda två! hahah ja vi dansar vidare och tänker inte mer på de.
Men jag känner hela tiden att nån stirrar på mig..lite obehagligt sådär..
Så går och sätter mig vid vårt bord och då kommer denna man pang bom och sätter sig på en stol framför mig.
Bara stirrar på mig (men en mycket obahaglig blick,ni vet typ som att han kollar rakt igenom en)
Och så säger han . Du är perfekt vet du det?

Jag: haha ja det var ingen dålig komplimang

Han fortsätter stirra och jag är på väg att säga nåt då han lixom sätter sitt finger för munnen..shhh
och så fortsätter han att säga medans han bara stirrar..dina lockar,ditt leende,hur du dansar du är PERFEKT!

ok nu känner jag att det börjar bli lite creepy..och när jag ska ta min väska för att gå ut och röka så tar han tag i min handled..ganska hårt..strirrar och säger ännu en gång..perfekt..

Jag tar min väska och går ut och röker känner hur han tittar på mig när jag går,så när jag kommer in igen så berättar jag allt för en vakt där menar lixom att de kan ju hålla lite koll för han var fan inte klok..

Senare under kvällen då var han alltid nånstans stirrandes..fan jag blev ju skit nojjig där ett tag. den blicken han hade den var den som skrämde mig..galet..

I'M IN LOVE / WILSON PICKETT


tärd

Sitter och väntar ut tiden innan jag ska till bussen och sedan jobba. Känns tärt idag måste jag ju säga för jag hängde med mor igår på blues klubben så blev ju några öl och lite vin och massa dansande :-) Men men bara att bita ihop och gilla läget..Mycket bra musik var det iaf först ett soul band och sedan ett blues band. Var med om en mycket ful grej (som vanligt hehe) Jag gick fram till baren och frågade en äldre man där om han visste när blues bandet skulle köra igång? Då bara tittade han på mig, ser att han går runt och ut ur ur baren. Kommer fram till mig och bara lixom vinkar med fingret kom här..Så jag följer efter fram till en dörr som han öppnar (och jag tänker vad är detta haha) Ja så kliver vi in där och då säger han till gänget som sitter därinne: När kör ni igång grabbar? Och dom säger . ja om en kvart kanske..Då vänder sig mannen till och säger,ja du vet du :-) hahaha så jävla fult och skönt gjort av gubben haha

var med om en annan grej oxå..lite creepy film grej nästan haha men det får jag ta och berätta om imorn eller nåt för nu måste jag snart till bussen

ha de gott!



mmm..så är det

alla tobbes länkar har fått mig till insikt om en sak..

Jag är född på helt fel årtal..tänk att bara få vara med på en ända av dessa uppträdanden..ohh my..

han är så sjukt underbar denna man



Och han har jag sett live! ohh hoo..inte illa det ska ni veta! det är stort..det är sjukt stort..

hej hej

Lucia idag då..ja som sagt tiden går fort..Har precis lämnat lillen på dagis sitter och väntar på kaffe. David ligger och sover..blev ingen tripp till Gbg idag ja så kan de gå.

Igår var vi iväg och hämtade en gran eller såga ner en gran hehe ;-) Ja visst :-) Mycket spännande tyckte Charlie att det var,smög runt i skogen gullunge!

Vad ska ni göra nu på lucia då? Minns för måånga år sen när man var på luciavaka på filmstaden haha tider det :-)
Jag ska ju jobba som sagt men inte förren imorgon och på söndag,härligt man känner sig riktigt långledig för att man tog bort en natt denna helg.

nu är kaffet klart men..

       keep on dancing

Do you like it like this?


LOVE TRAIN / THE O'JAYS



Underbart! Tack bror för alla länkar,dagens höjdpunkt :-)

gomorron

Charlie sov till sju idag:-) Lyx..Han var såå söt när han vaknade. Vi tog in honom till vår säng inatt för han vaknade och var ledsen så nu på morgon när han vaknade så klev han ur sängen gick runt och ställde sig vid mitt huvud,la handen på min axel och då jag öppnade ögonen fick jag världens kram och sen en puss :-) Mamma hjärtat smälte en än gång :-)
Sitter nu här och laddar med en kopp kaffe..sista koppen och första koppen för ett tag, för nu är kaffet slut och jag tar mig icke till ica..får hopas på att karlns kaffe sug får honom att springa iväg så fort de öppnar hehe
Måste ta mig an klädkammaren idag huua..kommer knappt in där så måste omorganisera man vill ju gärna se sina kläder..;-) Som det är nu får jag tänka ..vad har jag för kläder sen ge mig i kast med att rota fram och det blir ju inte direkt mer städat och man ju inte direkt mer koll på allt efter att ha slitit runt där..ja intressant va?

Sen ska jag tvätta..städa först och sedan mina vänner ska vi ge oss ut och hitta en gran..whiihoo :-D
Ska klä granen på lördag med mamma och Charlie orkar inte vänta längre hehe. Nä men brukar oftast ta bort julen nån vecka efter nyår så..

ska börja dona här nu jag..klockan är 08.05 och jag är på G..snart..

ha de gott!

Mina vackra älsklingar..






Ca 1 år sen ♥

jo

Nu har man gjort två nätter och det är såå nice att vara ledig enda tills på lördag! I helgen är man utan karl,han åker till Gbg fredag morgon och kommer hem nån gång på söndag kväll. Tyvärr föll det in på en helg när man jobbar men det har löst sig ändå med hjälp av mor och svärmor :-)  jovisst serni

Ja snart är det jul..vilken grej går så fort så inte ens julgalna jag hänger med

På måndag äre lucia på Charlies dagis,mysigt mysigt :-) 

nä fy vad menlös jag känner mig nu,icke icke bra. Jag vill åka på en resa med Lotta mm det vore skoj, och så vill jag åka på kryssning med Sara,och så vill ja hitta på nåt med mina syskon och respektive och så skulle jag vila åka till indien med David o Charlie..

Undra om man ska kolla runt lite efter kläder beställde en klänning som jag skickade tillbaks för den var för stor,först tog det fem veckor innan den kom och nu fick jag veta idag att den nya kommer 10 mars! Whaaaaat?? vad enda in i..

äh! hej

hej

Fortfarnde seg..men ska väl gå till efter kaffe hoppas jag..jo dete gör det nog.
Lördagskvällen var trevlig middag här sen var vi på Aveny.

Fick sedan höra att Angel hade skällt konstant i flera timmar..oj oj stackars grannar..Hon brukar skälla en liten stund men inge mer,inge länge alls så vet inte vad hon fixk för bryt..Hoppas bara hon inte skäller i helgen när jag jobbar och David ska åka till gbg..
ja men här kommer lite bilder iaf :-)







       

Otis Redding - A Change Is Gonna Come



vet att jag lagt upp denna förr men den är så bra så den va med igen :-)

´hahahaha

Om man beställde något fron D7 fick man gratis etiketter



Jag tog C haha

fast a kanske hade varit roligare..

Morgonstund

Klockan är halv nio och vi fick sova allihopa till åtta idag! Lyxigt värre :-) Jag somnade halv nio igår trött som få..Men hade bara sovit 7 el 8 kanske timmar på två dagar så väl behövligt att somna tidigt igår.
Efter mrogonbestyr här ska vi ut och åka pulka allihopa,det första Charlie sa när han slog upp ögognen,åka pulka? :-) Lovade honom igår at vi skulle göra det idag så så blir det.
Ikväll ska Charlie sova hos Tobbe och Teres leka och gärnet med kusinerna,kul kul.
Vi ska ha middag här med sara o Tommy och eventuellt spela nå spel,måste fråga bror om spel inte att glömma..
Sist när vi var ut med jobbet så efter att vi duschat o allt efter laserhallen fick vi lägga våra väskor i en av tjejernas bil som var med. Så på måndagen gick jag till henne för att hämta min väska började små surra lite och kom in på Charlie och då fråga hon om jag ville ha några vinteskor? javisst! Så jag fick två par vinter skor,ett par till våren + lite kläder :-D Hon hade rensat och skulle med massa till erikshjälpen. Men så iaf innan jag skulle gå så sa hon: Dricker ni vitt vin? hmm ja visst..Ta den här oxå då! Kommer inte dricka den.
Så vandrade därifrån med även tre liter vin haha inte illa de att få massa stuff! Tacksam :-)
Ja iaf tänkte bjuda på de ikväll då :-)

Jo och igår fick vi en loftsäng som Charlie kan ha sen av våra grannar :-D Tack så mycket!!

nä ska man ta sig ett ryck kanske innan man ska ut i snön,sen städa,tvätta jo mer kaffe

ha de gott!



Nattens projekt

inatt och igår natt sysselsatte jag mig med att göra julgrans pynt, 10 st blev det allt som allt.

vad tycks?


kallt?

David frågade mig igår efter att jag hämtat Carlie på dagis om det var kallt ute, nä svarar jag.
Är det + grader?
Jag: Jag är väl ingen j-vla termometer! hahahaha

Tour De Force LIVE @ Bure (lillebror)



Krisse och Olof på Bure :-)

hahaha såg nu att jag är med på denna haha :-D


Stolt lilla/stora syster! ♥

Crystal Phillips



Hittade bröderna på Youtube :-) Chrystal Phillips en video från deras turne i israel :-)
Petter var tyvärr inte med på denna turne,han som spelar trummor i vanliga fall.

he he heeeej

Sitter här och lyssnar på mina bröders band Chrystal phillips..mycket bra..just nu Wedding song. Ska se om jag på nåt sätt kanske kan lägga upp nån låt här,ska väl gå att ordna..hmm ska höra mig för om de. Det måste ju bara höras för er som inte hört än. Har ju även en talangfull lillebror som jag måste spela upp för er alla,nästa lördag ska de ha en spelning tillsammans,tyvärr jobbar jag och David är i gbg så kört mig att gå..tyvärr..verkligen..
Men kommer väl fler spelningar hoppas jag :-)

Jag ska på nåt sett ge mig in musik världen jag med,har tänkt mycket på det ska skaffa mig en gitarr till och börja med aldrig för sent för drömmar..Tror att jag skulle må mycket bra av det,känner det..nåt som fattas..Nu säger jag ju inte att jag har nån talang inte vad jag vet iaf hehe. Men musik i allmänhet får mig att bra så ja vi får se vart det bär iväg :-)

Ps. I love fat boys..
(texten på t-shirten jag har på mig hehe)


Joe Bonamassa - Blues Deluxe



Gitarren som börjar 3 min in i låten får mig att nästan vilja krypa ur kroppen,ja jag vet inte hur jag bäst ska förklara det haha det är så sjukt bra..nästan så att måste stänga av en bit framåt,klarar inte av det. ja då kanske ni förtsår hur grymt det är..Lyssna!

godmorgon

Charlie har sovit ända till halv åtta i två dagar nu..ojoj :-) Blivit lite stressigt till dagis men skönt att sova lite längre :-)
I söndags var vi ner i regnet på skyltsöndag och där fick han träffa tomten! hihi David gick fram med honom och han sa direkt: Heeej..Traktor..bil.. brandbil..Söt! Berättade vad han ville ha i julklapp. Tidningen knäppte massa kort på honom men han kom bara med på ett hörn i sundsvalls tidning.
Var in på lev och lek en snabbis och hittade en grym, lampa vi vill ha och en tavla..bara tavlan kostade 800 hmm ja får se när man har råd med det..men av de ska jag bara ha just nu hänger det åt lampan..
Idag ska Emma komma förbi med en betong borr,har en hylla jag målade och fixade för snart tre,fyra måander sen och nu ska den upp! Äntligen..

Satt och kollade igenom lite kort med Krisse igår (bjöd han och mor på middag igår) Och stötte då på en gammal film snutt med Shiva..usch det gjorde ont att se den,,hon är så saknad..snart ett år sen hon lämnade oss..En förstoring av henne ska sedan upp på hyllan. varken jag eller david har nästan har kanppt ens kollat på kort på henne,det känns för mycket helt enkelt men hon ska nu få sin plats på hyllan..Älskade vovve..



Låt text..




Joe Bonamassa - If heartaches were nickels-

I wish you could see me baby all broken down this way..this way

But even if you saw me baby i know i still couldnt make you stay,oh make you stay now baby

You know about "heartcause" of lovin baby but someday you gonna have to pay..gonna have to pay

A women like you needs all the fine things baby and knew right from the start..right from the start

I don´t have to much to offer you baby just this old broken heart ..just this old broken heart baby

If heartaches were nickels i wouldn´t be here crying ,crying in the dark baby..oh no i won´t

Yes if wine and pills were hundred dollar bills i might ceep you satisfied if broken dreams were a limosine i might take you for a ride

But all i can do is think of you and wisch you were here by my side

yes if heartaches were nickels i might be the richest fool alive

RSS 2.0