erikshjälpen

       

68 kr                                  7 kr                               250kr
                       

var på erikshjälpen idag med Charlotte i timrå. Så tänkte visa lite av det jag köpte för er som är intresserade av det ;-)

köpte ävem ganska mycket mer men detta är det jag gillar mest :-)

Bure

Sista natten nu på denna helg..nice! Tänkte lägga upp lite bilder från Bure,mycket mycket bra!




krisse duktig som få!





































hahaha


Mycket mycket trevlig kväll :-)


Nästa helg blir det sthlm med Lotta!! wiiiee


hemma igen

efter en otroligt fin vecka på alla sett och vis :-) Strömsurin..mitt paradis.. Charlie har haft hur skoj som helst massa uppmärksamhet,släkten föll pladask för mitt lilla charmtroll :-) Han har även åkt gräsklippare inte bara en gång utan tre! Hans lycka var stor !  Jag red en två timmars tur en kväll,Charlie fick följa med och klappa kaniner och borsta en häst.
Nä bilder kommer här,ska snart åka o jobba.


















































lägg märke till min förvrängda fot haha













fredag

Sovmorgon idag har man haft :-) Ska jobba inatt så lillen sov hos David ska ju även åka till Finland imorgon,mitt bästa!  oj oj vad det ska bli underbart! Två år sen vi var där nu,sist var Charlie asså sex månader då gick resan bra men denna kan bli lite jobbigare med buss till Umeå..gäller att hålla lillen sysselsatt. Lär bli en ganska tuff resa med tanke på att man jobbat hela natten innan,bussen till umeå går åtta och jag slutar kvart i sju..men men det ska nog gå bra :-)

Träffade Lotta och Arvid häromdan och dom lekte så jäkla sött tillsammans :-) Arvid kramde Charlie hela tiden :-) lillen vill att vi ska kolla på kort nu så ska avsluta detta. ha de gott!






Piteå dansar och ler

dit ska jag satsa på att ta mig den 23 juli,för då mina vänner spelar Olle Nyman nån jag vill se grymt :-) Inte är det så dyrt heller! Nä det ska jag jobba på! :-) kanske åker jag själv?! haha

jag är lite kär

i Olle Nyman..grym

...


Längtar!


ok gatufesten då :-)

Har varit galna men roliga dagar på GF! Bungyjumpet slår ju såklart alla rekord! Jag är sjukt höjdrädd har alltid varit det sista jag skulle kunna tänka mig är att hoppa! Men så tänkte jag nä nu jävlar! haha så hoppade jag och lillebror tandem,galen känsla! Ångrar mig inte sekund! Inatt ska jag jobba och om vecka bär det av till stugan i Finland med Charlie och mamma,längtar!

här kommer lite kort ha de gott! ska vila en sväng innan jobb.

 haha  


     


    
    


Tyvärr blev de inga kort från hoppet,kameran dog redan i början av kvällen

en sak till

Jag har hoppat bungyjump! Tandem med krisse :-D galet värre!

just ja

jag har bokat tatueringstid :-D

gatufest,fixing trixing,takläggare

Har kollat de eventuella byten som går för att jag skulle kunna gå på GF ikväll men de va kört så fick jag en ide igår,ringde chefen idag och de löste sig :-) Nice :-)

Visade stjärten även för tre takläggare förut haha. Nä men de håller på att lägga om taket här utanför (huset mittemot just nu) och när jag klev upp drog jag på mig en handuk och gick in i köket för att göra kaffe. Drar upp handuken av nån anledning utan att tänka samtidigt som jag kommer på takläggarna utanför haha.Vänder mig om och tre killar sitter på taket och tittar på mig hahah! Den bjuder jag på haha.

Nästa omgång blir mitt tak så då kommer man att ha byggställning utanför varje fönster! inte kul no no. Speciellt jobbigt kommer de bli de dagar man ska sova efter att ha jobbat när de bankar på taket huua.

Shiit redan tok varmt, efter dagis ska jag o Charlie åka ner på stan så han får åka karusell :-) Ska träffa mamma även :-)

Nu ska jag slappa ett tag till..trött! sedan städa då..kaffe kaffe kaffe karusell.

ha de gott!


RSS 2.0