Spooky...

Nu har man gjort tre nätter jobbar nästa på ons,skönt med lite ledighet nu måste jag säga..Var med om en lite skum grej lördag natt..Jag jobbar ju både på ett boende och hemma hos flickan  jag är assistent åt. Och nu i helgen var jag på boendet (ett äldreboende har det varit tidigare) Har hört många historier om att det spökar där,mycket skumma oförklarliga saker som hänt tydligen. Så man har ju varit lite nojjig emellanåt att det ska hända nåt under natten men hitills har jag inte märkt av nåt..tills i lördags..
När jag kom på kvällen så la jag märke till att det låg två leksaker på skohyllan som finns när man kommer in,jag håller till en bit längre ner i en korridor. Ja iaf så vid tolv så kom kvinnan som jobbar natt på boendet in och bytte av mig en stund så jag kunde gå och ta lite luft = röka ;-) Jag tassar ut i korridoren och vidare för att komma till balkongen och passerar skohyllan med leksakerna på. Precis när jag går förbi så hör jag högt och tydligt "ding ding". Va fan tänker jag plingar det på dörrn den här tiden?! När jag står ute och röker så tänker jag efter och förstår ju att det måste ha varit en av leksakerna som satt igång! jaja dom är väl elektriska el nåt..Så på vägen tillbaka går jag fram o kollar och ser då att det är en sån här cellofon tror jag de heter,som ett litet piano med metall plattor man kan slå på för att få ljud och för att det ska låta måste man alltså slå på den..bredvid ligger en liten "plastklubba" som ska använda.Testade att typ stmapa lite lätt bredvid och kollade om nåt ramlat ner på den men icke..inte ett ljud till..Så ja jag kan inte hitta nån logisk förklaring..var väl nån som ville visa att de va där..Vad tror ni? En annan grej som hände på morgonkanten var oxå lite spooky..kl 06 kommer två tomma sms på assistent mobilen från boendets mobil,så jag går ut o frågar om hon som jobbar skickat o de blev fel men icke..Kan ju mycket väl vara ett av de andra barnen som klivit upp och slinkit in o gjort de..frågade om de igår men hon visste inte riktigt..Ja där finns ju en förklaring som är logisk iaf men tänk om de inte var nåt av barnen..mm..vem vet..
Nu ska jag slänga mig i säng så ha de gott..

Snowy White- Bird Of Paradise



Denna och låten under med Dire Straits är mycket bra enligt mig..lyssna och njut..
Tänker ofta på Jocke när jag hör bird of paradise..snart fem år sen han gick bort..var till hans grav igår och det känns fortfarande ofattbart att han är borta..vila i frid..

Dire Straits - Brothers in arms


Grattis Sara!!

                                      Idag tog min kära vän Sara körkort!  Grattis gumman!           

                                                     man blir inte lite sugen själv..nej nej...



                        
                                                  

Bilder

Var och grillade korv idag med Charlie Lowa Leon bilderna får tala för sig själv :-)



   


   



Tradera

vann dessa på tradera nu,hoppas de passar o är fina när de kommer. Fick ena för 33 och den andra för 43 :-)




   
                                                   virkad är denna



hallå

Ska snart iväg och jobba,sen ledig fram till fredag :-) Så ja vad har hänt sen sist..inte mycket. Hade en lugn midsommar. Grillade och gjorde en tårta bara lilla familjen. Senare på kvällen kom Sara och Tommy,drack några öl surra o tog det lungt. Somnade runt halv två och självklart ville Charlie ha en tidig morgon och kliva upp halv sex! Så lite trött var man på morgonkanten ;-) Men det gick till sig efter lite kaffe :-)

En B grej: Charlie slutar på sitt dagis den 4 juli och börjar på ett nytt den 13 aug. Så då tänkte jag ,då kan man väl inte behöva betala dagisräkning för juli..Men det fick man så lov att göra endå även fast vi sagt av oss de andra dagiset  from 4 juli..Mycket B! Det är ju endå 550 kr..

Denna sommar kommer det inte att hända mycket..kommer att jobba på hela sommaren. Men nästa! ja då händer det lite :-) Som planeringen är nu så ska ju jag o David gifta oss! Vi kommer att byta ringar i stugan i finland bara han och jag och sedan ha en annan grej hemma som gör det "klart". Jag och mamma ska om allt går vägen åka utomlands bara hon och jag :-) Så nästa sommar blir skoj! Och dyr..hehe gäller att börja spara..

Men innan det har jag en STOR grej framför mig..AL GREEN i november! :-D Har biljetterna hemma känns MYCKET bra!
Blir som sagt jag Tobbe o Krisse som åker :-)

Nä ska väl få i mig en kopp kaffe till innan jag åker,såg inatt att kaffet var slut på jobbet! Finns bara pulver kaffe så inget jag kan ta me hemifrån heller..Fick bli te inatt och två koffein tabletter. Går mycket dåliga serier på natten måste jag säga! Huua man skäms emellanåt haha. har bara 1,2 och 4 oxå..
Sara skulle kolla hemma efter sitt gamla nintendo och hittar hon det ska jag få låna det över helgen! Jobbar ju fre.lör sön. Kung me gamla super mario (ja Monica du minns ju galen jag var i de! haha)

jaja men ha det gott! Och sov gott!


Lösen

Sätter lösen under helgen har inte orkat ta mig an det än men nån gång under helgen blir det! Så nån fler som vill ha så lämna mailadress

ha de gott! Och glad midsommar :-D

Fotboll i regnet

Gick bort till fotbollsplanen idag vid sticksjön,jag David Charlie och Angel. Var hyffsat fint väder och Charlie grejade på. Knäppte lite kort på bubben och filmade även en snutt :-) Vi hade med oss en boll till Charlie och plötsigt fick jag ett sånt sug på att spela fotboll! Kände bara att jag ville springa fort och spela fotboll! Haha! har jag nånsin spelat fotboll el ens kollat på fotboll??(nää) Så så blev det! Jag David och Charlie spelade fotboll men så började det regna! men de va så kul så vi körde på endå,hade det inte varit för att David insisterade på att vi skulle gå efter ett tag så hade jag nog varit kvar än! Lär garanterat göras om :-)

Tänkte på en sak idg..hur många timmar går inte bort egentligen framför tvn..är jag ensam har jag aldrig på tvn,bara när jag ska sova isf..David har en kompis som slängde ut sin tv,då när han berättade det hade han varit utan i ett år..ha kanske vore en ide? :-)



Blir lösen framöver så vill ni ha lösen men inte lämnat mailadress så gör det! jag mailar lösen när det blir aktuellt!


Här kommer lite kort och en videosnutt





      

                                                                                    gott med lera


           

mina pojkar ♥                             knäppte från balkongen      

LÖSEN





Funderar på lösen..Lämna mail adress om ni vill ha lösen! :-)






Juice med vitlök

Har jag fått i mig ikväll! Varför?? kanske ni undrar haha
Nä men känner att jag börjar bli förkyld så mamma tipsa om att man skulle dricka apelsin juice med pressad vitlök i.
Så jag pressade två stora klyftor i ett glas..ja gott var det inte kan jag lova! Men men man får väl hoppas på att de hjälper då! Ska jobba hela helgen så man måste ju vara "fit for fight"

*peppar* *peppar* så verkar det än så länge vara lugnt med Charlies öron och han var feberfri innan han la sig så hoppas det håller i sig!

Nu ska jag slänga mig på soffan och snart i säng så Go natt! o ha de gott!

Tråkigt väder och sjukt barn

Det lät ju uppiggande eller hur? Charlie har feber 38.9 hade han sist vi kollade,jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att det inte ska bli öroninflammation igen..han hade det sist för mindre en månad sen.
Inget varmvatten har vi heller! Hoppas det återkommer snart iaf..väldigt sugen på en dusch måste jag säga..

Känner att jag inte är riktigt hundra själv heller,får inte bli sjuk! Har inte råd att vara hemma..ja tänk att det ska behöva vara så..men så är nog läget för mååånga andra oxå..

Usch vilket trist och tråkigt inlägg detta är då..ja alla dagar kan inte vara glada dagar,även om man vill de..
I våran familj är det just nu inte glada dagar..vi lever under  press nu..med ovisshet..frustration..ångest..och en känsla av vanmakt..ja huua..

Familjen är allt..

Nu: Ska försöka mig på en kopp kaffe,Skicka karln på apoteket lillen behöver ipren,flytande får de bli denna gång..
SEN: Mysa med lillen i soffan med en saga och glass

ha de gott!

utan paraply..

Ja det är väl typiskt..lånade ut mitt paraply till mamma imorse + att jag gav hon mitt busskort ifall det skulle börja regna(hon brukar gå till jobbet). Och nu när man ska gå och hämta lillen på dagis så självklart spöregnar det! Det är ju en bit att gå oxå..nere vid ica..Så jag tänkte men jag får väl ta bussen då..haha men kom då på att även det är utlånat och inga cash har vi hemma heller..Ja det löste sig iaf! David gick till grannen och lånade ett och nu är han på väg för att hämta lillen så jag behövde inte ta mig ut i regnet alls..

Vilket väder dom fick för Algots begravning..riktigt sorg väder..Tänker på er alla.. :-(
 
Usch nu börjar det åska oxå..inget fan av åska och blixtar är man..nej nej..Visst kan det var mysigt men jag tycker mer det är otäckt haha. Minns en gång för många år sen när vi var i stugan (i finland) hela familjen + att jag hade med mig en kompis. Så blev det värsta ovädret! Åska och blixtra och small överallt! Det slutade iaf med att alla låg i dubbelsängen livrädda..haha..utom Eva min kompis hon låg kvar i sin säng och tyckte bara att vi var fjantiga ;-)
Men just där blir man rädd,stugan ligger precis vid vattnet + att det finns massa höga träd runt i kring.

Ja detta väder matchar mitt mående ganska bra just nu..Mår inte alls bra om jag ska vara ärlig..Men vissa saker lägger man inte ut här..för personligt..kanske blir lösen nån gång framöver..få se..

Nä ska väl ta och ja vet inte vad..men jag ska gå från datorn iaf..ha de gott! och ta hand om varandra!

Lite bilder..

     


   


 

Kusin Josef!

Imorse klockan halv sex blev lillebror Krisse och vickan föräldrar till en en underbart söt liten gosse! Så nu har Charlie en till liten kusin :-) Josef Zion ska han heta det lilla underverket. Jag var bort idag och tittade på honom..såå liten och fin..Mycket hår hade han .-) 3100 och 48 cm lång..huuga..

Igår var man ju på klassfest! tio år efter nian,riktigt trevligt faktiskt..synd bara att det inte var så många från klassen som kom men de va kul att de träffa de som kom!

Här kommer nå bilder :-) Några är svart vit för sara pilla me på kameran haha

Äh va fan jag fatta inte hur man ska gö.jag lägger in dom imorn istället !

Lyckan är stor..(blandad med ångest..)

Har inte bloggat om det men för ca en vecka sen ringde min bror Tobbe och sa,vet du vi måste på en konsert..Jaha sa jag vilken då?? AL GREEN kommer till sthlm i aug på Berns salonger! För er som inte vet så är Al Green en av mina absolut största favoriter,han är i klass med Otis Redding en av de legender som fortfarande lever! Iaf så har han bara en spelning i norden och bara känslan av att få se han är enorm..Så jag har ringt runt under en veckas tid för att få reda på var och när biljetter kommer släppas utan nån framgång alls..Men så i förrgår gick jag in på Berns och såg då att biljetterna skulle släppas idag! Ringde vidare för att se vart man skulle kunna köpa dom,inget svar denna gång heller..skit skumt att ingen vet nåt när man gått ut med datum och allt! Ja iaf så satt jag och Tobbe uppe till tolv igår i hopp om att de kanske skulle släppas på nätet då..men icke det heller..hehe...Men idag vid vid tio ringde Tobbe och hade fått tag på biljetter!!! Så det blir jag och Tobbe o Krisse som ska gå! 800 kr kostade en biljett men det är värt varendra krona!
Och konserten blir inte i aug utan 8 november så nu har man nåt att se fram emot kan ja lova!

Men..som vanligt som det verkar i mitt liv..när man är glad tycker att livet flyter på bra,allt verkar ordna sig till slut..Så kommer ett bakslag..Vad vill jag inte gå in på här det är lite för personligt för det och handlar dessutom inte direkt om mig så vill inte "hänga" ut nån..(som man säger? ) Jag sa för ett par dagar sen att får jag en biljett så kommer jag gråta av lycka..Tårarna kom men det blev tyvärr inte av lycka..
              ..lycka blandad med ångest...


AL GREEN- BELLE


Såna här dagar..

Är det inte kul att komma hem efter att ha jobbat natt och sedan sova bort dagen..Nu är klockan ett så jag har klivit upp tidiagre idag iaf men de beror på att jag bytt bort dagens natt. Ringde precis till Sara som var på väg för att bada..jag vill oxå! David,Charlie och Angel gick ut att sparka boll (koppka!) När dom skulle gå så ropade David från trappen släng ner Charlies boll..och jag: Vilken boll? David: men hans blå koppka! haha man tar efter hans språk :-)
Måste ta mig och köpa en bad pool till Charlie så snart som möjligt,den han hade förra året är lite väl liten och trasig dessutom så..
Nu gäller det för mig och charlie att smörja in oss! Jag har redan bränt mig ganska så mycket efter att bara varit ute en stund igår..Inte lätt att va redhead! haha men jag gillar vårt röda hår! När jag var mindre skämdes man ganska rejält över sitt röda hår,började färga håret som tolv åring! Lila första gången haha det minns jag och så skulle Helena klipppa mig(om jag minns rätt) Och det blev mycket kortare på andra sidan! haha
Men nu är jag stolt över mitt röda hår! Visste ni att om typ hundra år kommer det inte att finnas några rödhåriga kvar?? Läste om det nånstans. Vi är en utdöende art! haha

Imorgon är det klassfest - tio år efter nian- :-D ska bli kul! Nä nu kom jag på måste ringa Mon och fråga om ska gå på de :-)

ut i solen,smör er och ha de gott!

Tavla

Har varit och köpt material idag till en ny tavla,så nu ska det börjas på en ny :-)


Här är den första jag gjort,ganska bra va för att vara nybörjare? hehe :-)

image191

BVC

Var på bvc med lillen igår för vägning,mätning och spruta. Han var så duktig så! Inte ett pip när han fick sprutan.

Ja för er som är intresserade ;-) Så vägde han iaf nu 13265 g och var 90 cm lång :-) Lång kille för sin ålder sa dom :-)
Men han följde sin kurva bra,bara längden som skjutit iväg lite då.

Nu ska jag snart ta mig iväg för att köpa material till en ny tavla,jobbar imorgon så måste ha nå nytt att börja på :-)

Ha de gott! Ut i solen!

...

Sista natten för denna helg ska snart averkas,skönt! Har sytt på en tavla till Charlie som nu är klar så jag vet inte vad jag ska sysselsätta mig med inatt..Tiden går så mycket fortare när man har nåt "projekt" på G.
Ska tapetsera vardagsrummet iaf i veckan! Eller om de blir nästa vecka då jag har tre dagar ledigt på rad. Var och köpte tapet så nu ska det bli fint! :-) Kommer att köra med gråa väggar + en lila fondvägg där jag ska hänga upp våra förstoringar (På charlie mest) Tänkte köpa lite roliga ramar så det ska nog bli fint när det är klart :-)
Tänkte på mitt senaste inlägg om när Charlie "skallade" mig..haha lät ganska brutalt men som ni säkert förstår så var det ingen våldsam skallning haha! Nej då inte  vår prins inte! Världens bästa Charlie! Mammas o pappas allt! det är "sjukt "hur man kan älska nån så mycket egentligen..Han har världens hosta nu..huuga..hosta så mycket så han spydde idag..massa slem..Men han hade precis fått sin astma sprej (för förkylnings astman) så förmodligen släppte allt så det kom upp..ja huga lillvännen.
Jag har haft sån tur att jag har fått skjuts denna helg till och från jobbet! Lyxigt värre! Tack för de Teres! :-D
Nä ska man ta sig en sista kopp innan man åker tro..lika bra det för jag har sovit mycket dåligt på dan idag..Väcktes bland annat av en galen skällande Angel som var tok less för att David och Charlie gått till sandlådan utan henne. Men dröjde inte länge förren jag hörde David öppna dörren och sa åt henne,han hade hört henne ner till sandlådan,,huua galet! Nej men vadå ha de gott!

RSS 2.0