godmorgon

Charlie har sovit ända till halv åtta i två dagar nu..ojoj :-) Blivit lite stressigt till dagis men skönt att sova lite längre :-)
I söndags var vi ner i regnet på skyltsöndag och där fick han träffa tomten! hihi David gick fram med honom och han sa direkt: Heeej..Traktor..bil.. brandbil..Söt! Berättade vad han ville ha i julklapp. Tidningen knäppte massa kort på honom men han kom bara med på ett hörn i sundsvalls tidning.
Var in på lev och lek en snabbis och hittade en grym, lampa vi vill ha och en tavla..bara tavlan kostade 800 hmm ja får se när man har råd med det..men av de ska jag bara ha just nu hänger det åt lampan..
Idag ska Emma komma förbi med en betong borr,har en hylla jag målade och fixade för snart tre,fyra måander sen och nu ska den upp! Äntligen..

Satt och kollade igenom lite kort med Krisse igår (bjöd han och mor på middag igår) Och stötte då på en gammal film snutt med Shiva..usch det gjorde ont att se den,,hon är så saknad..snart ett år sen hon lämnade oss..En förstoring av henne ska sedan upp på hyllan. varken jag eller david har nästan har kanppt ens kollat på kort på henne,det känns för mycket helt enkelt men hon ska nu få sin plats på hyllan..Älskade vovve..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0