Fy fan..

Tredje dagen med hög feber för Charlie idag och vårt andra sjukhusbesök med honom idag...Var ju in i fredags kväll med honom då han varit otröstlig hela dagen + feber. Fick träffa en läkare som var in högst två minuter kollade öronen och sa att han var lite röd i ena örat men att det inte var nån fara. Vi sa kan du kolla tempen? Nä feber är ingen sjukdom mumlade han bara..Sen sa han typ Virus också gick han! Vi kände oss inte dugg mindre oroliga när vi gick därifrån.
Charlie var ju såklart även otröstlig inatt och sa bara ajajajaj hela tiden. Efter en alvedon lyckades han somna ett par timmar och sen började allting om så vid elva imorse ringde jag sjukhuset igen och vi åkte dit.
Fick träffa en trevlig engagerad läkare denna gång,som tittade i öronen och konstaterade att Charlie har dubbelsidig öroninflammation! Fick recept på pencilin som han börjat med nu,vi gav honom första dosen redan på sjukhuset så fort vi hämtat ut det. Ja fy fan, tänk om man hade fått veta detta redan i fredags! Huga nu har han alltså gått och haft ont två dagar helt i onödan! Hoppas på att pencilinet verkar fort, nu får han alvedon mot smärtan och det hjälper tack och lov ett par timmar! Man känner sig så hjälplös när han har ont,önskar man kunde ta över det onda själv..Ja nu ska jag försöka få i lillen lite välling och förhoppningsvis får han sova en stund.

Ha de gott!


Kommentarer
Postat av: Emma

Lillgubben! Krama han extra mycket från mig!

2007-12-09 @ 18:33:18
URL: http://www.emmiz81.blogg.se
Postat av: Lisa

Men lilla hjärtat då!!! Inte undra på att han hade ONT! :(
Usch jag blir ledsen fan...jävla "läkare" då! SANSLÖST!

Vi åker alltid till barnmottagningen istället, mycket bättre där:)
Vile mår bra nu...men fortfarande lite snorig, allmänt förkyld, men ingen feber som tur är *peppar peppar...*

2007-12-10 @ 20:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0