..........'......'....

Känner mig allmänt less sen ett par dagar tillbaka jobbigt när man får såna perioder men det går mot vår och då känns allt lite trevligare :-) Idag ska jag på hälsokontroll för natt arbetare hoppas man är frisk ;-) Efter det bär det iväg med Sara till Indal för att få träffa lille Celine,mys mys.

Jag har så jäkla mycke skit här hemma ,massa tjafs så nu har jag bestämt att imorgon när lillen är på dagis ska det rensas ur alla skåp osv slängas slängas! Grovsoporna här är bara öppet en timme en gång i månaden det gillar vi inte! Har hur mycket som helst på balkongerna som ska bort så den 1 april ryker det. Och nej jag skämtar inte men vi har fortfarande julgranen på balkongen hahaha illa! Det sjuka är att det fortfarande är hyffsat grön och fin oj oj.

Var tillbaka till tandläkaren igår oxå tredje gången och hade de bett mig komma en gång till så hade jag sagt NEJ TACK. Jag fick en tandborste innan jag gick haha en liten en och så sa sköterskan kom gärna och hälsa på igen om det behövs men jag sa NEJ TACK. Nä men det är väl bra att det vill ha koll men vilket projekt det har varit att behöva ta sig till Timrå varje gång men tack vare fina vänner har det löst sig fint :-)

Härligt väder ute och här är jag inne och städar gärnet, just nu har David tagit över. Nä ska väl ta mig lite mer kaffe.

Sanna min vän ska gifta sig på onsdag så grattis säger vi till henne!

ha de gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0