Jobb intevju och utgång

Ja det var min fredag det..Intervjun var jag på fredag kl tio.Fick fylla i ett häfte typ med frågor. Sen kom hon in och vi satt och pratade ett tag om ditten och datten.Sen berättade hon allmänt om vad jobbet innebar osv. Och innan det var dags att avsluta sa hon jamen då ska jag ringa runt till lite föräldrar och så till veckan här så bokar jag in dig på lite inskolningar! jaha!:-) Ja så till vecxkan börjar man ett nytt jobb som personlig assistent! Jiippi!! Och går allt som det ska efter inskloningar på dagar och kvällar blir det sadan natt!
Jag är såå glad ska ni veta kommer verkligen att gå in 100% för detta! Trodde jag skulle bli fast i städet tills man är en gammal tant hahaha!

På kvällen var jag ut med Charlotte,vi satt hos mor och tanken var att vi skulle på casino en sväng och sedan vidare men när vi närmade oss med taxin såg vi att det var myyyycket lång kö så de sket vi,blev en öl på Daltons sen gick vi på primero.Kvällen var väl sådär ganska lugn så man mådde ju bra dan efter i alla fall! :-) Förtuom att jag var sjuukt trött då men annrs allt frid och fröjd. Nu ska jag ta mig en kaffe,senare blir det taccos hos mor mmm det ser jag fram emot! hehe

ha de gott!

                                                         
                                                            Skumma miner man har haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0